2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ay camlarda perişanım kaç akşamdır ya kocamı yokcu ettim yine 10 dakka durdum camda ay yarın gece son gitti kocam neyse t.v. de güzel şeyler var bu arada yan komşumla tartıştım...Çok üzgünüm çoook.

kocaman bugün ne demiş dersiniz
"ben oğluma senin adını verdim sende kızına benim adımı ver" demiş bide inkar ediyo hepten cinlendimdelikafadulden yolacam haberi yok

ay camlarda perişanım kaç akşamdır ya kocamı yokcu ettim yine 10 dakka durdum camda ay yarın gece son gitti kocam neyse t.v. de güzel şeyler var bu arada yan komşumla tartıştım...Çok üzgünüm çoook.

kocaman bugün ne demiş dersiniz
"ben oğluma senin adını verdim sende kızına benim adımı ver" demiş bide inkar ediyo hepten cinlendimdelikafadulden yolacam haberi yok

anam hurişçim iyi durmuşsun ben çoktan yolmuştum onee kadınmış öylee:roflol::roflol:

anam hurişçim iyi durmuşsun ben çoktan yolmuştum onee kadınmış öylee:roflol::roflol:

ya sorma dölü şey nolcak bide diyo ki ben sizi arkadaşım gibi görüyorum böyle fesat düşüneceğini tahmin etmedim.:1shok:ne alaka abla görüyosan beni gör arkadaşın olarak,bana desen ki bu lafı gülerim geçerim sen kocama söylüyosun..o değil ki senin arkadaşın benim yani...hiç hoşuma gitmedi ben senin kocana desem oğluma senin adını vericem sende benim adımı ver .:jeyyar:..de nolcak diyo :1shok:eşim arabaya binene kadar benle birlikte camda bekledi sanki işe o yolcu ediyo:uhm: kıymetli benim kocam ya diyememz kimse ona bişey :asigim:tabi bunlar olurken bizimkide yarılıyo gülmekten oda ayrı bi uyuz:sm_cool:

ebush yerim oğluşunun mevlüt kıyafetini arabası süper sende oda takımını beyaz almışsın ...ay tamamlamadım ama dayanamayacağım bende ekleyecem :KK70: çok beğendim araba gerçekten çok kullanışlı görünüyor...güzel günlerde kullanmak nasip etsin allahım sağlıcakla kullan...

ebush yerim oğluşunun mevlüt kıyafetini arabası süper sende oda takımını beyaz almışsın ...ay tamamlamadım ama dayanamayacağım bende ekleyecem :KK70: çok beğendim araba gerçekten çok kullanışlı görünüyor...güzel günlerde kullanmak nasip etsin allahım sağlıcakla kullan...

Canim cok tesekkur ederim,
arabayi esim begendi, ama gercekten cok kullanisli, minik ve cok hafif...
benimkilirde daha tam olarak tamamlanmadi aslinda aksesuar felan....
aslinda cekilcek daha cok seyimiz var ama simdilik bu kadar....

................ yok kızlar resimleri buraya koyduıjm ama çok büyük bakılacak gibi değil....

Son düzenleme:
X