2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

demetcim çok şeker bişi
ama
bence kısa dönemlik o
benimde var ama baya ayaklı kocaman bişe tam yatabiliyo istediğin kademede yatabiliyo
ben kızımda çok kullandım inan bi ara salıncağa çok alışmıştı tam yatabildiği içinde çok kullanışlıydı ama tek sorun kendin sallıyosun
seninkininde tek işe yarar kısmı kendi sallanıyo
bence diğerlerinden düşün şuan kızım 4 yaşına girmek üzere ve halen biniyo çok kullanışlı ama seninki dediğim gibi kısa dönem bunu düşün derim

hoşgeldin nur a.s.
kolay gelsin kaydirigubbakcemile2

canım sıkıldı ya okadar yazmıştım mirmirmirmir
neyse ben biraz dinleneyim

dilara güzel haberlerini bekliyoruz canımmmmmm kaydirigubbakcemile5a.s.

sağol canım dolaplar perdeler ortada sancım olunca korkuyorum evimde pis diyorum eşimde kızıyor tabi...
bide almanyadan misafirim gelebilir bu hafta

pr_01_1264_max.jpg

kızlarrr kızıma bu salıncağı alıcam sizce nasıllll:asigim:

Ürün Adı: Fisher Price Yağmur Ormanı Salıncak
Markası:Fisher Price

Özellikleri:

#
Doğumdan itibaren kullanılabilir. Yumuşak ve baş destekli oturma yeri sayesinde bebeğinize ekstra konfor sağlar.
# 11,3 kg' a kadar kullanılabilir.
# Dönencede yağmur ormanı 7 değişik ses ve görüntüleri ile bebeğinizi sakinleştirip kolayca uykuya dalmasını sağlar.
# Kolay taşıma sapı sayesinde kısa mesafelerde yanınızda taşıyabilirsiniz.
# 5 kademeli sallanma hızı vardır.

Bende bundan almayı düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim sade bir anakucağı aldım çok kullanılmıyor dediler.Ama aklım kaldı çok şeker görünüyor.

selam kızlar..ooo demetim de burdaymıs hosgeldin kızz...sole bakalım nasılsın , kızcen nasıl?

yorumunu okudum tesekkur ederiz canımm:)..

dilosum masallah kızına sennde..ve tarihte almıssın hadi hayırlısı saglıcakla gelsin kuzucun ins..telas etme canım ..sana diorum ama ben senn yerne heyecan yapıom walla:))

biraz gecmise bakiim geliim..

hoşgeldiniz kızlarrrvereliniortak

nurcum kolay gelsin şimdiden

cgülistan nerelerdesin sen bebişimiz nasıl:1hug:

bende akşama kendi çantamı hazırlıycam alınacaklar bitti çok şükürrr:içelim:
saol canımm..şükür herşey yolunda hihoyyyt
bebişimde bende çok iyiz canımm..sizlerinde güzel haberlrini alınca dahada iyi oluyoruz canımmm a.s.
bi ara topikte olumsuz olayları üst üste okuyunca baya bi etkilendim.bende girmeyi yasaklamıştım ..bebeğimin iyi haberlerini alınca kendimi baya bi topladım..sonrada ara ara topiğe girdim sizlerinde güzel haberini okuyunca ve artık son zamanlar,heyecanlı bu anları kaçırmakta istemedim yerimseniben
ve inş bi aksilik olmazsa buradayım canımm

pr_01_1264_max.jpg

kızlarrr kızıma bu salıncağı alıcam sizce nasıllll:asigim:

Ürün Adı: Fisher Price Yağmur Ormanı Salıncak
Markası:Fisher Price

Özellikleri:

#
Doğumdan itibaren kullanılabilir. Yumuşak ve baş destekli oturma yeri sayesinde bebeğinize ekstra konfor sağlar.
# 11,3 kg' a kadar kullanılabilir.
# Dönencede yağmur ormanı 7 değişik ses ve görüntüleri ile bebeğinizi sakinleştirip kolayca uykuya dalmasını sağlar.
# Kolay taşıma sapı sayesinde kısa mesafelerde yanınızda taşıyabilirsiniz.
# 5 kademeli sallanma hızı vardır.

canım çok güzel görünüyo..küçük kibarca bişeymiş..
bunu alırken önündeki korumasının iyi olmasına dikkat et canım..bunlarda düşme kazaları çok oluyyerimsenibenormuş

canım çok güzelmiş güle güle kulansın çileğin fiyatı ne kadarmış

190 TL canım benzerlerine göre uygun fiyatı mesela chicco nunki 280 TL

demetcim çok şeker bişi
ama
bence kısa dönemlik o
benimde var ama baya ayaklı kocaman bişe tam yatabiliyo istediğin kademede yatabiliyo
ben kızımda çok kullandım inan bi ara salıncağa çok alışmıştı tam yatabildiği içinde çok kullanışlıydı ama tek sorun kendin sallıyosun
seninkininde tek işe yarar kısmı kendi sallanıyo
bence diğerlerinden düşün şuan kızım 4 yaşına girmek üzere ve halen biniyo çok kullanışlı ama seninki dediğim gibi kısa dönem bunu düşün derim

1 yaşına kadar kullanılıyormuş canım
birde gittiğin yere götürebiliyorsun çanta gibi taşınabiliyor yani o özelliğini sevdim

Bende bundan almayı düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim sade bir anakucağı aldım çok kullanılmıyor dediler.Ama aklım kaldı çok şeker görünüyor.

ben çok beğendim yaaa eşimde istiyorsan al dedi bilmiyorum kararsızımmm ama almak istiyorummm:sm_cool:

hepinize teşekkür ederim kızlarr ben biraz uzanayımm bakalımm kikoleyim vallahi kan kıvamında ne koyu ne açıktı rengii 3 4 damla kurulanırken peçeneteye geldii şimdilik bişey yok inşallah gelmezz kaydirigubbakcemile

selam kızlar..ooo demetim de burdaymıs hosgeldin kızz...sole bakalım nasılsın , kızcen nasıl?

yorumunu okudum tesekkur ederiz canımm:)..

dilosum masallah kızına sennde..ve tarihte almıssın hadi hayırlısı saglıcakla gelsin kuzucun ins..telas etme canım ..sana diorum ama ben senn yerne heyecan yapıom walla:))

biraz gecmise bakiim geliim..

hoşbuldum canımmm sende hoşgeldinnnnŞeniz
serramızın güzel annesiiii:nazar:

iyiyiz karencim yorulduk biraz çileğimle bugün son eksikleri tamamladık amaaaaa:lepi:
rica ederim tatlım ne görüyorsak o :içelim:

saol canımm..şükür herşey yolunda hihoyyyt
bebişimde bende çok iyiz canımm..sizlerinde güzel haberlrini alınca dahada iyi oluyoruz canımmm a.s.
bi ara topikte olumsuz olayları üst üste okuyunca baya bi etkilendim.bende girmeyi yasaklamıştım ..bebeğimin iyi haberlerini alınca kendimi baya bi topladım..sonrada ara ara topiğe girdim sizlerinde güzel haberini okuyunca ve artık son zamanlar,heyecanlı bu anları kaçırmakta istemedim yerimseniben
ve inş bi aksilik olmazsa buradayım canımm

canım çok güzel görünüyo..küçük kibarca bişeymiş..
bunu alırken önündeki korumasının iyi olmasına dikkat et canım..bunlarda düşme kazaları çok oluyyerimsenibenormuş

evet canım arada oldu tatsızlıklar hepimiz etkilendik hatta bi ara bende çok soğudum uzaklaştım ama burada sevdiğim çok arkadaşım var ve artık yüze yüze kuyruğuna geldik en güzel anlarımızı da paylaşıcaz inşallahhhhhhhhh:Saruboceq::lepi:

oh demetcim bitirmissin eksiklerri sekercim masallah prensesimize ve sana..:nazar:

canım okudum da korse almıssın..hayırlı olsun..ben de sezeryan olucam da, sezeryan sonrası ne kadar gun sonra bole korselerden kullanabilirirm bilgin var mı canım bu konuda?

kızlarr az önce duş aldım ve 3 damla kan geldi ne yapacam ben eşime söylemedimmmm çok korkuyorummmsenağlama
kızlar doktorum çıkmışşşşşmafoldumben asistanı çıktıı dedii bekle sakin ol ve tekrar gelirse hiç beklemeyin ssk hastanesine yönlendirdii hafta sonu ve düzgün bi doktor olmadığını ve küvez gerekebilceğini söyledii herhangi bişey olursa sanırım direkk ssk hastanesinee gidicemmmafoldumben
şuan bişeyy yokk gelen acaba nişanımmı geldii bilmiyorumm sakin olamaya çalışıyorumm eşime halen bişey demedim kızıma kıyafet ayarladım ben hastaneye felan gidersem babannesinde kalcakk kıyafet koydum poşetee ne olur ne olmaz ben bi valizimi kontrol ediyim
sancı felan hiç bişeyy yokk şuann-tatlicadiarzu-
yok tatlım mantar felann hiç bişeyy doktorumada dedim bugün çatırtılar oluyo diyer olacak okadar genişliyo rahim dedii:1shok:

güzelim yapma gözünü seveyim sakin ol azıcık senin ş uan çok relax olman lazım 2 damla kan diyorsun ben yarım gün bekledim üst üste 3 kez kanadım biliyorsunuz hepiniz öyle 2 damla kanla nişan olacağını sanmıyorum ayrıyetten ağrın sancın kasılman var mı ki?duşunuda almışsın sakince bekle kendini dinle sancın varsa kasılmaların varsa zamana bak sezeryan olacaksın ama neticede bebek erken davranabilir...sen sakince kendini dinle bebişim...eğer kanaman olursa fazlalşırsa doktora gidersen habersiz bırakma bizi emiii ..

selam kızlarrrrr
acaip yorulduk biz kızımlakafamçokkarıştı
son eksikleri de tamamlamak için çarşıya çıktıkkkk piştim resmennnnnnkafamçokkarıştı
ameliyattan çıkar çıkmaz giymek için bir penye gecelik aldım
hasta bezimi, orkitimi, bizim kullanacağımız ıslak mendilimizi, peçetemizi, yeni doğan ıslak pamuğumuzu, molfix yenidoğan bezimizi, mevlüt kıyafetini kızımınnn:asigim: aldım ve şükür böylece eksiklerimiz bitmiş olduuuu:teytey:
eşim akşam korse almış bana hamileler için olandan çıkarken onu taktımm ohhhh ne rahatlık varmışşşşş:lepi:
sanki kızımı biri taşıyordu yüküm hafifledi resmennnn yoksa bu kadar gezemezdimm:lepi:
doğumdan sonrada göbüşü eritecekmişturkbayragi
diloşşşşşşşşşşşşşşşşşşş meraktan çatladım hadiiii:1shok:

oh ne güzel bende öyle bu hamile korsesini iyiki almışım doktorcuğumun azını öpeyim ben iyiki söylemiş çok rahat ama o korseyi takarken içine büyük kilot giymek lazım kenarları kesiyo biraz beni...belkide ben çok kilo aldım ondandır...güle güle kullan şekerim...ben duşa giriyorum bu 4 oldu çatliyciiiğğğiiimmmmm....

oh demetcim bitirmissin eksiklerri sekercim masallah prensesimize ve sana..:nazar:

canım okudum da korse almıssın..hayırlı olsun..ben de sezeryan olucam da, sezeryan sonrası ne kadar gun sonra bole korselerden kullanabilirirm bilgin var mı canım bu konuda?

canım ilk günler takamıyorsun tabi ama ben 1 haftadan sonra daha önce de deniycam takabilirsem daha önce takmayı düşünüyorum canım
zaten dikiş yerini aşağıdan çekiliyormuş gibi bi his oluyor sarıldığında daha rahat ediyorsun:teytey:
sıkılığını zaten kendin ayarlıyorsun canın yanmayacak şekildekaydirigubbakcemile5

demet yerim ben bu cilegin salıncagını yaaa..sonrada cilegini yiycem ama..ne kaday guzeyyy ..masallah..walla hic aklımda yoktu ama kızceme bende aliim cilegimizle beraber kullansınlar oluy mu teyzesi:))

canım ilk günler takamıyorsun tabi ama ben 1 haftadan sonra daha önce de deniycam takabilirsem daha önce takmayı düşünüyorum canım
zaten dikiş yerini aşağıdan çekiliyormuş gibi bi his oluyor sarıldığında daha rahat ediyorsun:teytey:
sıkılığını zaten kendin ayarlıyorsun canın yanmayacak şekildekaydirigubbakcemile5

cok tesekkurler canım..dedigin gb bende 1 hafta sonra denemek istiorum b sıkıntım olmazsa takıcam ins..aslında normalde hic sıkı kıyafetlere sutyene vs..gelemem ama ilk defa korse kullancam gobus istemiommm:KK43:..ama naposamda sezeryandan sebeb kalıcak sanırım...napalım hayırlısı..:eek:

güzelim yapma gözünü seveyim sakin ol azıcık senin ş uan çok relax olman lazım 2 damla kan diyorsun ben yarım gün bekledim üst üste 3 kez kanadım biliyorsunuz hepiniz öyle 2 damla kanla nişan olacağını sanmıyorum ayrıyetten ağrın sancın kasılman var mı ki?duşunuda almışsın sakince bekle kendini dinle sancın varsa kasılmaların varsa zamana bak sezeryan olacaksın ama neticede bebek erken davranabilir...sen sakince kendini dinle bebişim...eğer kanaman olursa fazlalşırsa doktora gidersen habersiz bırakma bizi emiii ..
oh ne güzel bende öyle bu hamile korsesini iyiki almışım doktorcuğumun azını öpeyim ben iyiki söylemiş çok rahat ama o korseyi takarken içine büyük kilot giymek lazım kenarları kesiyo biraz beni...belkide ben çok kilo aldım ondandır...güle güle kullan şekerim...ben duşa giriyorum bu 4 oldu çatliyciiiğğğiiimmmmm....

sende güle güle kullan hurişcimm
ben pantolunun üzerine takıyorum canım tabiki keser yoksaaaaaayasakkelime

demet yerim ben bu cilegin salıncagını yaaa..sonrada cilegini yiycem ama..ne kaday guzeyyy ..masallah..walla hic aklımda yoktu ama kızceme bende aliim cilegimizle beraber kullansınlar oluy mu teyzesi:))

ye teyzesi yeeeeee:lepi: bende yiycem zatiiii:sm_cool:

:sm_cool:

tabikideeeee beraber sallanır prenseslerimizzzzz:lepi:kaydirigubbakcemile5Şeniz:sm_cool:
[/B]

kuzeydeniz senin tosuncuga koca b masallah..hakkaten 4 u bulur heralde..:nazar:

sezeryan icin uzulme senn icin saglıklısı hangisi ise o onemli canım..

cok tesekkurler canım..dedigin gb bende 1 hafta sonra denemek istiorum b sıkıntım olmazsa takıcam ins..aslında normalde hic sıkı kıyafetlere sutyene vs..gelemem ama ilk defa korse kullancam gobus istemiommm:KK43:..ama naposamda sezeryandan sebeb kalıcak sanırım...napalım hayırlısı..:eek:

yok canım kalmaz merak etme benim albümdeki hamile kalmadan önceki halimi görmedin mi sennn-tatlicadiarzu-
valla göbüş falan hiç yoktu
hele tatilde beni eşimin 2. hanımı zannediyolardı kimse inanmıyordu o koca delikanlıyı benim doğurduğumaaaakaydirigubbakcemile3
ne çatlak vardı ne göbüş kiii yiğitte 20 kg almıştım
yani hiçç üzülme kaç kilo olursa olsun veriliyor yeterki sağlıkla gelsin kuzularrrrr:sm_cool:

Ben çıkıyorum şimdilik iyi akşamlar kızlar

güle güle kendine iyi bak canım.

gordum demetcimm hakkaten masallahın var canım:nazar:.demek catlamadında..oh ne guzel..benim karın dibimde var b kac catlak..ama gobek olmaması cok ii..aslında spor da yaparız gobus mobus kalmaz ins.

gordum demetcimm hakkaten masallahın var canım:nazar:.demek catlamadında..oh ne guzel..benim karın dibimde var b kac catlak..ama gobek olmaması cok ii..aslında spor da yaparız gobus mobus kalmaz ins.

saol canımmmmŞeniz

valla artık yaş 36 daha çok özenmem gerekkkaydirigubbakcemile2

vee asıl haberr artık benimde nurtopu gibi çatlağım var az da olsaaaaaaa:lepi::roflol:

herkese merhaba esımın ısı cıktı hava alanına gıttı yalnız kaldım yıne
tam yemek yapak ıcın mutfaga gıttım sular gıtmıs sınır oldum:dilcikar:

X