Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onuda ilk aylarda midem rahatsız diye vermişlerdi oda fayda etmedibendede aynen haplar kabızlık yapıyor hatta hemoroidde oluştu bütün kış sırf bu yüzden ağlayarak geçti hep ama ferplex şurup formu süper ishale çevirdi beni çok rahatım artık:lepi:
inşallah öği hafta dahada güzel haberlerle dönersiniz canımmerhabalar . kızlar bugün katılamadım ara ara girip okudum of klavyem bozuldu ekran klavyesiyle yazıyorum . haber veriyim dedim dün doktordaydık kızım iyiydi ama kordondan kurtulamamış bide bir hafta sonra doktorum 20 sine kadAr tatile çıkıyo bir haftalığına umarım doğurmam o hftada hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
ferro sanol ıcıyorum ıgrenc bıse
ferro sanol bana sabah aç karna verdiler ama bi manyak yapıyo beni de sersemletiyo midemi dahada beter yaptı bide kapsül hap değil canım seninki hapmıbırdaha ıcmıcem hala kendıme gelemedım zehırledı mmı naptı anlamadım
sanada inşallah canımgunaydınnnn gusel temmuz annelerii ve gusel bebişleriiiiiii.... herkese iyi haftasonları diliyorumm:teytey:
ellerine yüreğine sağlık canım keşke herkes senin gibi düşünseGünaydın arkadaşlar,
Ben yıllardır geri dönüşebilen atıkları ayrı topluyorum ve kızartma yağlarını da kesinlikle lavaboya dökmüyorum.5lt atık yağ biriktirdiğimde telefon ediyorum gelip alıyorlar.
Çocuklarımıza ne yazık ki çok kirli bir dünya bırakıyoruz ve ben bundan üzüntü duyuyorum.
Sokakları,parkları çöplük gibi kullananları gördükçe çok sinirleniyorum ve üzülüyorum.
Siz de yavrularınızın daha güzel bir çevrede yaşamaları için birşeyler yapıyor musunuz?
Ben kızımın ismini Doğa koyacağım.Doğayı sevmesini ve korumasını istiyorum. Biraz büyüdüğünde kendisine ait çiçekleri olacak.Minik elleriyle çiçeklerini sulamasını hayal ediyorum.
ne kaldıki 2 gece daha sabret artıkımbu gece kasılkarımda bir sancı aşağıda bir baskı zorla uyuttum kendimi :) sabahta eşimle konuşurken bi bnacağımm kasıldı hala acıyor kocam bu gecede yok uyuyor şu an yarın gecede yok Çok üzgünüm çoook bitsin artık yaa...
oy oy maşallah annesi bu ne hız amma beslemişsin paşanıGünaydın kızlar,dün doktordaydım oğluşum 3150 gr.olmuş 35.haftaya göre fazlaymış kilosu ve artık iri bebek olmuşşş.Haftaya cuma çatı muayenesi yapıp ne yapacağına karar verecek.Ben hep normal doğum istemiştim ama sanırım olamayacak.
kuzeydenız benım bıldıgım kadarıyla bebek 4 kılo olunca pek normal dogum yaptırmıyorlar.Kızlar diyelimki çatım normal çıktı ama benim doğuma 4 hafta var bu durumda bebek zaten 4 kilonun üstüne çıkar beklenirse.Normal doğumu erkene almanın bir yolu varmıdır.Suni sancıyla olur mu.
38 de alırlar kısmet bebişinin sağlıklı olması daha önemli canım yapacak bişey yok zrunluysa sezeryan olacaksın mecbur ...Teşekkür ederim kızlar normal doğumu çok istemiştim şimdi ne yapacağımı şaşırdım.Sezeryan olursa erkenmi alırlar 40 haftayı beklemezler değil mi.
4 parmağı ben kendim yaptım canım alkisalkisalkis yani şimdi göğüs altında sertlik başlıyor ya sertlik başlıyor hani o benim göğüs kafesimin hemen altındaydı düşmüş aşağıya bu gece göbek deliğimin oraya serçe parmağımı koydum 4 parmakta yukarısı boşluk oluşmuş onu size anlatmak babımda söyledim 4 parmak diye öyle bi terim bişey yok yani tamamen huri uydurması -tatlicadiarzu-
hurıcım benım gobişte sanki biraz daha aşagıya indi gibi.
bu 4 parmak hesabı nasıl oluyor?nerden ölçücez.
birde sen göbegin için yag felan kullanmıyormusun?
ben aktardan aldıgım yagları karıstırdım cok iyi geliyor.
varolanlarıda 1 sene içinde yok ediyormus.dene ıstersen.
[
hareket azalması normal diyolar yeri daralıyor diye ama bende azalma olmadı karnım zaten aşağıdaydı ama herşeygerçekten bu gece oldu çünkü dün akşam duşumu aldım aynanın karşısında biraz kendime baktım falan gece kasıklarım bacaklarım acıdı bayağı bi kıvrandım sabah bi baktım karnım düşmüş kasık diplerim çatlamış...huricim Maşalah göbüşüne senin zaten biraz aşağıda değilmiydi ama sanki dahada inmiş benimde 2 gündür karnım bir tuhaf bebek tam zıt tarafa döndü sanırım karnımda ama kasıklarımda da baskı var perşembe nst ye gircem beklesemmi perşembeyi yoksa pazartesi gitsemmi hareketleride 2 gün önceye göre aaldı anlam veremdim.
inşallah canım beklesinler ya ne kadar aceleciler yahu ailemde etrafımda 2 gebe vardı ikiside 1 ay erken doğurdu allam ya bişey değil hiç korkmuyorum da o bebeklerle uğraşması çok zor oluyor ya ele avuca gelmiyolar sırnaşık şeybebeğim işallah 1 temmuzu bekler.
canım catı muayenesı elle yapılmıyormu?
neye jel sürüyorlar anlamadım.
kaydirigubbakcemile3rahim agzına bakıcam demesı buyuk ıhtımal catı muayenesıdır canım.ya aslında banada öyle bişey dedi çıkarken ama ben anlamadım ki...bu ayın 17 sinde gidicem gelirken tuvalete sıkış gel dedi rahim ağızına bakıcam dedi bu ne demek çatı muaynesimi yok ultrasoınlamı bakıcak anlamadım ben tedirgin değilim istediği gibi kurcalayabilir de çişime sıkışırsam nasıl olcak kadın elini sokar bide koyveririm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
mümkün canım eğer bebeğin gelişimi iyiyse çatın normal doğuma müsaitse suni sancı ile normal doğum yapabiliyorsun..38 haftada falan yaparsın...Kızlar diyelimki çatım normal çıktı ama benim doğuma 4 hafta var bu durumda bebek zaten 4 kilonun üstüne çıkar beklenirse.Normal doğumu erkene almanın bir yolu varmıdır.Suni sancıyla olur mu.
kıslar bu arada artık ilişkiye girmiyorsunuz degilmİ?
dogumdan sonrada 40 gün servis dışı olacaz:1shok:
.bizim düzelmemiz agustos eylülü bulur sanırım.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3bebegin kafası dönünce ister istemez tedirgın olduk bizde.kim demiş çatır çatır hemde delikafaduldenyani o kadar olmasada ben devam ondan vaz geçemem zemuszemus şaka bi yana 1 ay faln kum döküyorum diye korktuk yanaşamadım sonra bir kaç arkadaşıma doğum yapanlara sordum yavaş yavaş mümkün dediler bi durumun yoksa erken doğum kanama v.s. gibi büyük sorunların yoksa bebeğin kafasıo aşağı dönse bile sorun yok dediler.hadi deniyim dedim oluyomuş naniknanik ama sık değil haftada bir 2 haftada bir ....ya o kadar dayanamama ama çok öslerim benn onu 1 aya kadar doğum sonra 40 gün lohusa sonra zaten belki kendimi beğenmiycen belki bunalımda olsam bilmem ne 2-3 ay abooo kocacııııımmm gideytim uyandırayım şunu kaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile
bak buna sevındım demek kı illa 40 gün olacak dıye birsey yok.kaydirigubbakcemile3kızlar lohusalık 40 gun dıyolar ama benım 25 surmustu sonra eskısı gıbı temızlenıp yasantıma devam ettım:sm_confused:
hahaha kesinlikle boş bırakmamak lazımm..kaydirigubbakcemile3bebegin kafası dönünce ister istemez tedirgın olduk bizde.
hic denemeye kalkısmadık acıkcası.
ama dedıgın gibi süre cok uzun.delikafadulden
bizim adamları pek bos bırakmamakta lazım.kaydirigubbakcemile
sen zaten erken doğurucam psikolojisine girdin :) dikkat et ama bence eşine biraz yanaşş..bende bırsey olur dıye 1 aydır pek oralı olmuyorum ama esımede uzuluyorum eger bı sorun yoksa doguma kadar dogru pozısyonda olabılırmıs doktor kagan kocatepeden dınledım
ya ben anladım ki aslında kalıpsal şeyler dışında her kadın farklı sen 25 gün bir başkası 50 gün sürüyo...değişiyor bazısı hemen kalkıyor bazısı 7 gün yatıyor...bünyene bağlı sen birde bizden epey gençsin tatlım...ben kartaldım hohohohohkızlar lohusalık 40 gun dıyolar ama benım 25 surmustu sonra eskısı gıbı temızlenıp yasantıma devam ettım:sm_confused:
anladım canım.vallla kızlar bılmıyorum ıllakı 40 gun beklemekmı gerekıyo sonucta 25 gunde bıttı
ben ıslamı bır sıtede okumustum 40 gunden önce bıterse temızlenıp ibadete devam edılebılır dıye
demekkı ıbadet yapılıyosa ılıskıde yasanabılır:sm_confused: