2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

günaydın herkese

dilracım inş güzel haberlerle gelirsin .36 haftalık oldu bebişte 3 kiloya yaklasmıştır artık

Bende bu gÜn doktora gıdeceĞım akŞam 6 da randevumuz..ordan da eŞımın ıŞ arkadaŞına gıdeceĞız oturmaya davet ettıler
Şımdı kahvaltı edıyorum kızımla baŞbaŞa bırazdan ablamla buluŞup ÇarŞıya ÇıkÇaz yıne.........
Hep son dıyorum ama eksık te bıtmek bılmıyo

günaydın melekcim
afiyet oslun
bakalım öykü hn nekadar büyümüş 1 haftada
32.haftadan sonra her hafta 200-250 gr alırmış bebekler .

günaydın melek güzel haberlerle gelirsin inş. Neler alıcan öykücüğealkisalkisalkis

günaydın fıstık....öyküye eşyalarını koymak için çanta alcam canım,mevlütte içine koymak için süslübi battaniye tarzı bişeyler bakçam şekerlerimizi sipariş vermiştik onları alcaz...bakalım daha neler çarpçak gözüme....
Hava da çok sıcak bu saatte bile

kızımın cicilerini döktüm yıkıycam kızlar siz kıyafetleri tersinemi çevirip attınız yoksa olduğu gibimi

Günaydın arkadaşlar,
Ben yıllardır geri dönüşebilen atıkları ayrı topluyorum ve kızartma yağlarını da kesinlikle lavaboya dökmüyorum.5lt atık yağ biriktirdiğimde telefon ediyorum gelip alıyorlar.
Çocuklarımıza ne yazık ki çok kirli bir dünya bırakıyoruz ve ben bundan üzüntü duyuyorum.
Sokakları,parkları çöplük gibi kullananları gördükçe çok sinirleniyorum ve üzülüyorum.
Siz de yavrularınızın daha güzel bir çevrede yaşamaları için birşeyler yapıyor musunuz?

Ben kızımın ismini Doğa koyacağım.Doğayı sevmesini ve korumasını istiyorum. Biraz büyüdüğünde kendisine ait çiçekleri olacak.Minik elleriyle çiçeklerini sulamasını hayal ediyorum.

günaydın cici anneler ve minik kuzularııııııŞeniz

çok kalamıycam vaktim yok maalesef bi bakmak istedim 2 gündür görüşemiyordukkk:içelim:

dün gece bi ara göz attım ama yazamadım eşim rahat vermedi pc başına oturunca kızıyo-tatlicadiarzu-

ipeğimu prensesinin odasına bayıldımmmmopuyorumnanaktan
herşeyi çok sade ve çokk güzel zevkli anneciği var çokkk şanslı miniğimizzŞeniz
sağlıkla kullansın pamuk kızın, mışıl mışıl uyusun inşallahhh:nazar:a.s.

kikoşşşş şükür yaptırmışsınnnnn:lepi: cesaretinden dolayı bu seninnnnn:hooray:
bundan sonra kesin hep yaptırırsın bi yaptıran bi yaptırmayan pişmannnnnn:sm_cool:

diloşum bencede doğumuna yakın git sende zaten sezeryan olacaksın günün belli olacak yani tertemiz olarsınnnn:lepi::teytey:

meleğim doktor ve alışveriş gününüz sanırım güzel haberlerini bekliyorum canımın içiiii öykümüze söyle sağlıkla gelsinnnnnnŞeniz

ayrıcaaaaaaa o gelinliğini yerim ben onunn nasıl yakışacak kimbilirrrrrrr:asigim::nazar:
Rabbim sağlıkla giymesini nasib etsin inşallahhhhhh:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

melekkkkkkk yiğit en çok öykünün adını beğendiiiii 2 gündür öykü olcak kardeşimin adı diyoookaydirigubbakcemile3
bende dedim melek teyzenden izin iste ben karışmammmmmm:teytey:

karencimmmm şükür ki resimler çekilmiş eklenmişşşşş:lepi:
hemen bakıyorum canımmmmmmŞeniz

unuttuklarım varsa affetsin dün geceden bu kaa kalmış aklımda:uhm:

tüm doktora gidecek olan arkadaşlar güzel haberlerle gelir inşallahhhhhhopuyorumnanaktan

öğleden sonra gelmeye çalışıcam şimdi dışarı serin biyerlere kaçıcaz kocacımlaaa hepinizi kocamannnnnnnnnnnnn öpüyorummmmŞeniz

nurcum ben ters çevirmedim zaten o kaa minikler kiiiii çok uğraştırıyor insanııkafamçokkarıştı zaten hassas programda yıka en kısasında kirli değiller ki:sm_confused:

günaydın nurcummmmmŞeniz

elta tebrik ederim seni vereliniortak
ben yapamıyorum o kadar ince ne yalan söyliyeyim

karenimin resimlerine bakıp çıkıyorumm öğleden sonra görüşmek üzereeeeeturkbayragi

sorucam bakalımda muayne etmeye kalkarda başıma bi iş gelir diye korkuyorum çünkü bebiş çok aşaığıda ufak bi zorlanmadan doğuracakmışım gibi hissediyorum:jeyyar:
bide bugün alttan çatı muaynesi ediyormuş hehehehe normal doğum oluyormuş delikafadulden

Günaydın arkadaşlar,
Ben yıllardır geri dönüşebilen atıkları ayrı topluyorum ve kızartma yağlarını da kesinlikle lavaboya dökmüyorum.5lt atık yağ biriktirdiğimde telefon ediyorum gelip alıyorlar.
Çocuklarımıza ne yazık ki çok kirli bir dünya bırakıyoruz ve ben bundan üzüntü duyuyorum.
Sokakları,parkları çöplük gibi kullananları gördükçe çok sinirleniyorum ve üzülüyorum.
Siz de yavrularınızın daha güzel bir çevrede yaşamaları için birşeyler yapıyor musunuz?

Ben kızımın ismini Doğa koyacağım.Doğayı sevmesini ve korumasını istiyorum. Biraz büyüdüğünde kendisine ait çiçekleri olacak.Minik elleriyle çiçeklerini sulamasını hayal ediyorum.
çok güzel bişey yapıyorsun ve hayallerim mükemmel bulunduğun çevreye çok bağlı tatlım biz burda öyle imkanlarımız yok mesela;ben yağı lavoboya dökmek zorundayım biriktirirsem biriktiriğim kovayla alıp caddeye bırakmak zorundayım caddede ise çöpçüler bunda ne var diye yerlere dökerler....gelip kim alacak..v.b. semti çevresi çok önemli burda çöpleri bile sabahtan sabaha alıyorlar yazın bile ve mahallede agünüdz öğlen sıcağında bile kapıya sokağa çöp bırakan var...bence her eve çöp öğütücü olması zorunlu kılacaklar...o zaman belki bi nebze düzelir..yoksa dünyanın sonu böceklerden gelecek heralde delikafaduldensenağlama

bu gece kasılkarımda bir sancı aşağıda bir baskı zorla uyuttum kendimi :) sabahta eşimle konuşurken bi bnacağımm kasıldı hala acıyor kocam bu gecede yok uyuyor şu an yarın gecede yok Çok üzgünüm çoook bitsin artık yaa...

X