- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
anladım canım pekı suanda kaç kilo bebısın
gaydin58 jasmincim bende balık yağı kullanıyuorum 2. kutaya başladım doktorun bebeğin için kullan dediyse neden düşünüyosun anlamadım kilo nedirki alırsanda verirsin canım bebeğinin gelişimi kilodan çok daha önemli ekstra katkı olarak ceviz balık gene yersin bence düşünme al tatlım ilacını
Ben 4 tane ilaç kullanıyorum doktorum al dediğinde hiçde tereddüte düşmedim açıkcası
dilara sezeryan doğumun üstünden 5 ylı geçince normal doğum olabiliyormuş derler
acaba sende öyle olur musun:)))
uyyy kızlar bugun nevrim şastı iyice 4 bardak vişne suyu 2 de cornet dondurma yedim:)))
kızlar yaa dışardan geldim yürümedimde fazla kayınvaldeme uğradım orda oturdum ama benim aşağısı çıtır çıtır kemik sesi geliyo çatımmı genişliyoo neee anlamadımm zaten acı var normalde yürürken felan -tatlicadiarzu-
diloş aslında normal doğuramazmıymışın ?yani bunu hiç sormadın mı yani normal doğumunu beklesen öyle gitsen hastaneye olmazsa sezeryana alırlar..yani bilmiyorum acının boyutuna göre .....bilmem ki istiyorsun keşke olsa diye yani tarih verilmesin akşışına bırakılsın eğer vücudun müsaitse sancılar yada suyun beklensin öyle git açılma olmuyorsa sezeryan zorunluysa alırlar hemencik sezeryana...mümkün mü acaba...çünkü 5 sene sonra ki 2. doğumda bende duydum normal doğum olabileceğini..delikafadulden bide sen hep böyle şikayetlerin var gidişatın hep normal doğum gibi sanki bir gün ıkındım çocuk çıktı diycekmişsin gibi geliyor bana ....delikafaduldenne bileyim tatlımm yaa acı var çıtırtılar var doğuruyom sandım :roflol::roflol::roflol:
o iki dediğinden bende çok tüketiyorum cokacimcoookuyyy kızlar bugun nevrim şastı iyice 4 bardak vişne suyu 2 de cornet dondurma yedim:)))
Canım aynen bende sancım kendİlİĞİndİen gelİp kolayca doĞurmak Çok İsterİm .
jasmincim 33 haftalık bebek için 1800 normal küçük değil
zaten bu haftadan sonra birden kilo alıyorlar
İLSU_ 1800 GR dr un anlattığı kadar küçük değil bence de
benimki de 32+1 de 2080 gr dı dr bir hafta önden gelişimi dedi o halde 1800 gr tam haftasıyla uyumlu .
diloş aslında normal doğuramazmıymışın ?yani bunu hiç sormadın mı yani normal doğumunu beklesen öyle gitsen hastaneye olmazsa sezeryana alırlar..yani bilmiyorum acının boyutuna göre .....bilmem ki istiyorsun keşke olsa diye yani tarih verilmesin akşışına bırakılsın eğer vücudun müsaitse sancılar yada suyun beklensin öyle git açılma olmuyorsa sezeryan zorunluysa alırlar hemencik sezeryana...mümkün mü acaba...çünkü 5 sene sonra ki 2. doğumda bende duydum normal doğum olabileceğini..delikafadulden bide sen hep böyle şikayetlerin var gidişatın hep normal doğum gibi sanki bir gün ıkındım çocuk çıktı diycekmişsin gibi geliyor bana ....delikafadulden
o iki dediğinden bende çok tüketiyorum cokacimcoook
dün arkadaşım doğurdu 35 haftalık birden suyu geliyor eşi evde taksi çağırıyorlar doğru hastaneye 1 saat içinde doğurmuş bebek 2850 gram bugünde çıktı hastaneden :)
ewet benim doktorumda öyle diyor kilosuınu boyunu daha bilmiyorum söylemiyor hiç makineler yanıltır önemli olan haftasına uyumlu olup olmadığı diyor ...kızlar bide kilo konusunu kafanıza takmayın
diğer aylarda doğum yapan annelerin bebekleri hiç ultrasyon kilosuyla uyumlu doğmuyor
önemli olan aya göre gelişiminin normal olması
yengemde kızını 35.haftasında dogurmus tam 16 yıl öncekaydirigubbakcemile3