2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

dilara sezeryan doğumun üstünden 5 ylı geçince normal doğum olabiliyormuş derler
acaba sende öyle olur musun:)))

anladım canım pekı suanda kaç kilo bebısın

bebeğim 1800 falan canım şuan

canım tereddüt etmiyorum hani herşeyin doğalı varken diye düşündüm o yüzden karamsar kaldım

1800 GR dr un anlattığı kadar küçük değil bence de
benimki de 32+1 de 2080 gr dı dr bir hafta önden gelişimi dedi o halde 1800 gr tam haftasıyla uyumlu .

dilara sezeryan doğumun üstünden 5 ylı geçince normal doğum olabiliyormuş derler
acaba sende öyle olur musun:)))

tatlım keşke normal doğuruversemm çok isterimm sancım gelmiş hastaneye gittiğimde nerdeyse bebek çıkmış olsun inan çok isterimmdelikafadulden
uyyy kızlar bugun nevrim şastı iyice 4 bardak vişne suyu 2 de cornet dondurma yedim:)))

ohh ohh maşallahh bende senden aşağı değilimm yarasın bebişi-ee:icecream:

ne bileyim tatlımm yaa acı var çıtırtılar var doğuruyom sandım :roflol::roflol::roflol:
diloş aslında normal doğuramazmıymışın ?yani bunu hiç sormadın mı yani normal doğumunu beklesen öyle gitsen hastaneye olmazsa sezeryana alırlar..yani bilmiyorum acının boyutuna göre .....bilmem ki istiyorsun keşke olsa diye yani tarih verilmesin akşışına bırakılsın eğer vücudun müsaitse sancılar yada suyun beklensin öyle git açılma olmuyorsa sezeryan zorunluysa alırlar hemencik sezeryana...mümkün mü acaba...çünkü 5 sene sonra ki 2. doğumda bende duydum normal doğum olabileceğini..delikafadulden bide sen hep böyle şikayetlerin var gidişatın hep normal doğum gibi sanki bir gün ıkındım çocuk çıktı diycekmişsin gibi geliyor bana ....delikafadulden
uyyy kızlar bugun nevrim şastı iyice 4 bardak vişne suyu 2 de cornet dondurma yedim:)))
o iki dediğinden bende çok tüketiyorum cokacimcoook

Canım aynen bende sancım kendİlİĞİndİen gelİp kolayca doĞurmak Çok İsterİm .

dün arkadaşım doğurdu 35 haftalık birden suyu geliyor eşi evde taksi çağırıyorlar doğru hastaneye 1 saat içinde doğurmuş bebek 2850 gram bugünde çıktı hastaneden :)

kızlar bide kilo konusunu kafanıza takmayın

diğer aylarda doğum yapan annelerin bebekleri hiç ultrasyon kilosuyla uyumlu doğmuyor

önemli olan aya göre gelişiminin normal olması

jasmincim 33 haftalık bebek için 1800 normal küçük değil

zaten bu haftadan sonra birden kilo alıyorlar

İLSU_ 1800 GR dr un anlattığı kadar küçük değil bence de
benimki de 32+1 de 2080 gr dı dr bir hafta önden gelişimi dedi o halde 1800 gr tam haftasıyla uyumlu .

bilmiyorumki canım doktor küçük dedi of ya neyse en iyisi onun dediğini yapmak

dün arkadaşım doğurdu 35 haftalık birden suyu geliyor eşi evde taksi çağırıyorlar doğru hastaneye 1 saat içinde doğurmuş bebek 2850 gram bugünde çıktı hastaneden :)[/QUOTE]

ayy maşallah allah analı babalı büyütsün

bize de öyle doğum nasip etsin allahım

1 saat gerçekten süper yaa 16 saat doğum olmadığı oluyor

canım doktora sormaya çekiniyorum normal doğumu biraz ters ilkinde ben istedim sezaryanı o yüzdenn bişey der diye korkuyorumm biraz zorlasam doğuma giderim kesin :roflol:

evet kızlar usg kilosu tam net çıkmıyo ben kızımdan biliyorum kızıma 35 kilo dedi 3,300 doğru 200 gram nereye gitti:)

zaman yaklastıkca dogumdan korkmaya basladım cok
hep dua edıyorum allahım gecenın bı yarısı sancıyla uyanayım suyum gelsın hemen hastaneye gıdıp anında dogurayım dıye ınsallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

Bende kendımı normal doĞuma adepte etmıŞtım Şımdı sezeryana dÖndÜ bende sezeryandan Çok korkuyorum

kızlar bide kilo konusunu kafanıza takmayın

diğer aylarda doğum yapan annelerin bebekleri hiç ultrasyon kilosuyla uyumlu doğmuyor

önemli olan aya göre gelişiminin normal olması
ewet benim doktorumda öyle diyor kilosuınu boyunu daha bilmiyorum söylemiyor hiç makineler yanıltır önemli olan haftasına uyumlu olup olmadığı diyor ...

yengemde kızını 35.haftasında dogurmus tam 16 yıl öncekaydirigubbakcemile3

demekki yeni bişey değil miş eskidende varmış...ya ben niye hiç zerre kadar korkmuyom şu doğumdan delikafadulden

starcım,kikolecim,diloscum ve diger fotolarıma yorum yapan tum arkadaslara tesekkurler..moral oldunuz valla bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…