2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

makasa gelcek kadar değill delikafaduldenbende almak istemiyorum ama doktor indiryo baya bi gözükür utanırım

Melek bayıldım mevlüt kıyafetinize ne kadar güsel ya içinde düşünüyorumda öykücüğü çok yakışıcak canım maşallah barekallah diyorum çok güsell

nesquik maşallah göbişinize canım oğlun bayağı büyümüş
bu göğsünden süt gelme olayını bence doktoruna sor gelmesi o kadar iyi değil çünkü erken doğumu tetikliyor canım doktorunun bilmesinde fayda var kaydirigubbakcemile2

yarın büyük ihtimalle sezaryan günüde verir:jeyyar:

Ayy ne güzel canım bebişine kavuşacağın gün belli olacak çok heyecanlı olmalı.

benim oğlumda maşallah tekmecikler arttı....sütüm maşşalaalhhhh akıyo :)oğlumu bekliyoruz artık özledik yaneee

Maşallah göbüşüne canım

gunaydın kızlar nasılsınız?
bgn oğleden sonra bızde bebişkomuzu gormeye gıdıcez bakalım neler soyleyecek?cok meraklanıyorum.normal doğum ıstıyoruz bakalım hayırlısı...

iyi haberlerini bekliyoruz canım.Bugün bende 4 te gideceğim oğluşumu görmeye.

kızlarr okadar online var nerdesinizz ben birazdan ağdaya gidicemm cesaretimi bi toplasam bana güç verinn kızı babannesine bırakıcamm-tatlicadiarzu-

Sen git bakalım nasıl olcak.Ben cesaret edemiyorum acıdan değilde utanıyorum

Ayy AYy yerim ben onu çok şeker bir şey buuuu.Öykücük güle güle giysin.

Ben geldim. Dün akşam odamızın fotoğraflarını elverdiğince çekmeye çalıştım. Eğilip kalkmak gerekiyor e tabi ben de pek yapamıyorum haliyle. Neyse. Birazdan ekliyorum.

bu arada 3-4 seferdir benden de süt geliyor...........
tabi hemen dr u arayıp sordum telaşlancak bişey değil son ayın artık vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi...
elleme ve ilgilenme pek göğüslerinle dedi
zaten geldiği 1 damla bişey
sanırım memişler prova yapıyo kuzucuklara süt hazırlıyo

35.haftam bitti ve 35 günüm kaldıkaydirigubbakcemile2Tabi oğluşum son ana kadar beklerse.Ayy heyecanlandım valla.

Aaaa Beyaz Melek. Benim mevlüt kıyafetim de aynısı.

ayy canım ne güzel işte birlikte giyer iki arkadaş sağlıkla iyi günlerde giysinler inşallah çok yakışacak kızlarımıza çok
babası bakıp duruyo elbiseye
sabah işe giderken odasına giriyo bakınıp öyle gidiyo
siz de güle güle kullanın canım

ipeğimu ben gördüm prenses odası olmuş yawww çok güsel ışıl ışıl kokoş süper tam benlikhihoyyyt

ipegimu odanız huzur ve mutluluk dolsun canım..saf ve bembeyaz..coook guzel olmus zevkliymis annesi ipegin:) masallah..bende beyaz manyagıyım ilerde oda yapınca kesin beyaz yapıcam ins:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…