fıstık anne çok sevimli görünüyorsun
kızlar ne sekerı bu doğdugunda dagıtmak ıcınmı?nasıl oluyor?bıraz cahılız ıkıncısı olmasına ragmen mazur gorun
ayy diloşum senin baya az kaldı yaa ne güzellll
benim de sezeryan günüm belli çok şükür
bi aksilik olmazsa
07.07.2009 da dünyamıza merhaba diyecek prensesim
çok güzel görünüyosun canım sağlıcakla çabuk gelsinler öpüp koklayalım artık yaaa
benim oğlumda maşallah tekmecikler arttı....sütüm maşşalaalhhhh akıyo :)oğlumu bekliyoruz artık özledik yaneee
ben almaya çekiniyorum ya üstüne olamzsa ya büyük gelirse yada küçük gelirse ne bileyim benimki artık biraz kuvvetli vuruyor acaba toparlakmı olucak die çekiniyom :1closedeyes:dün kaşla göz arası gidip meleğime mevlüt kıyafeti aldım çokşeker minik bi gelinlikkk bayıldık babasıyla
dimi bana çabuk geçti ya bu hamilelik dönemi bir an önce bebeğime kavuşmakta istiyorum ama hamileliğimde sanki çabuk geliyor gibide geliyor ...alkisalkisalkisçok heyecanlıyım vallahii şöyle dönüp bi baktığımdada birbirmize şu soruları soruyodukk iştee kaç haftalıksınn kaç kilo ile başladınn bebişler kaçıncı haftada oynuyoo hangi testler yapıldı şaka gibi şimdi çoğumuz 1 ay içinde bebişlerine kavuşcakk:asigim:
ayy ayy ayy çok şekersiniz maşallah büyütmüşün kuzuyu
ödüm şeyimee kaçacakk acıcakmı diyee:roflol::roflol:
hahahaahasırnaşık şey
bunu aldım tam orası için....
kızlarr okadar online var nerdesinizz ben birazdan ağdaya gidicemm cesaretimi bi toplasam bana güç verinn kızı babannesine bırakıcamm-tatlicadiarzu-
diloş valla çok cesaretlisin :))) ben korkakmıyım ne? ama çok rahat edeceksin ne güzelll
mecbur tatlım sezaryanda çok pis oluyoo dikişlerin üstüne geliyo bidee çıkarken zaten canın acıyoo bide kaşıntı tutuyoo en iyisi ağda bağrına çığrına yaptırcamdelikafadulden
bende sezeryan olcam acaba karnımıda mı alcam ordada varya hani göbeğin altında ince tüyler....napıcamki...benim doğum 7 temmuzya ben 15 gün sonra alcam...
mecbur tatlım sezaryanda çok pis oluyoo dikişlerin üstüne geliyo bidee çıkarken zaten canın acıyoo bide kaşıntı tutuyoo en iyisi ağda bağrına çığrına yaptırcamdelikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :roflol:güle güle git güzelim alt tarafı agda yahuu ne olcek ööle düşün hadi kolay gele acımıcak acımıcak die gitt :dance::dance:
kızlarr okadar online var nerdesinizz ben birazdan ağdaya gidicemm cesaretimi bi toplasam bana güç verinn kızı babannesine bırakıcamm-tatlicadiarzu-
ödüm şeyimee kaçacakk acıcakmı diyee:roflol::roflol: