2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

acımayacak korkma temiz olmak iyidir ki biz doğum yapcaz bee bi ağdadan mı korkucaz.kadınların yaşadığı en büyük acıyı heyecanla bekliyoruz da ağadadan mı kaçıcaz...sadece ağdayı yapana söyle terli terli yapmasın yani kurulasın üflesin öyle sürsün ağdayı o anda acımıyor ama terli terli çektiği için sonradan yanıyor biraz....ona dikkat etsin bişeycik olmaz ...biz şimdi hamileyiz çok terliyoruz havalarda sıcak varsa klima açtır falan terli yaptırma ....hadi hafiflede gel bakalım yorumunu alalım...ha birde gelince gelir gelmez hemen banyoya atlama biraz bekle sonra deride kararmalar oluyor...ay ne çok anlattım ha gel kız ben yapam vereliniortakopuyorumnanaktan

hahahahaha

Son düzenleme:
diloış biras bekle canım doğumna az kaldı zaten verecekleri tarihten 1 hafta önce yaptırırsın .

canım tam 20 gün var sezaryana tabi bana göree öyle bakalım doktor ne dicekk 20 günde çıkmazmı alıncak kadarr şimdi yarın gidicem yaa indiryoo iyice görünmesim:)

acımayacak korkma temiz olmak iyidir ki biz doğum yapcaz bee bi ağdadan mı korkucaz.kadınların yaşadığı en büyük acıyı heyecanla bekliyoruz da ağadadan mı kaçıcaz...sadece ağdayı yapana söyle terli terli yapmasın yani kurulasın üflesin öyle sürsün ağdayı o anda acımıyor ama terli terli çektiği için sonradan yanıyor biraz....ona dikkat etsin bişeycik olmaz ...biz şimdi hamileyiz çok terliyoruz havalarda sıcak varsa klima açtır falan terli yaptırma ....hadi hafiflede gel bakalım yorumunu alalım...ha birde gelince gelir gelmez hemen banyoya atlama biraz bekle sonra deride kararmalar oluyor...ay ne çok anlattım ha gel kız ben yapam vereliniortakopuyorumnanaktan

ay ne güzel betimleme bu...almış kadar oldun...ben hafifledim burda..içinde birtek yemek cümlesi geçmiyo...hemen de yemek yemesin demialkisalkisalkis

bende sezeryan gununden 5 gun once yaptırmayı dusunuorum ama yengem de bole yapmıstı ve suyu geldi aksamına tetiklemis dogumu..

hurişş alemsin hee tamam tatlım gelince yorumları yazacağımm:eek:

klimaa açtır demen çok komik yaa bide benim kuaför üm 2 erkek 2 bayan çalışıyo bağırısam felan kötü olacakk:roflol:

anacım demet nerde o kadar fotolar icin oklava gosterdi bana fotoları koyduk hanfendi yok...kesin tıkınıodur..zuzuma da aynı sitemden yolluyorum yane...:)

diloş bence de çok erken doğuma yakın veya hemen doğumdan sonra çıkmaya başlayacak bence tarihin belirlensin ondan sonra git ağdacıya
ben doğumdan 3-4 gün önce gideceğim ağdaya

hurişş alemsin hee tamam tatlım gelince yorumları yazacağımm:eek:

klimaa açtır demen çok komik yaa bide benim kuaför üm 2 erkek 2 bayan çalışıyo bağırısam felan kötü olacakk:roflol:

acıyınca şarkı söyle...
ahhhhhhhhhhhhhh istanbul istanbul olalııııııııııııııııııııııııııııııııııı diye uzattt..ahhhhh nakaratını uzun tut :dance:

merhaba herkese ben ağustos annelerinde takılıyorum ama doğumum temmuz sonu da olabilir..var mı aranızda doğuran? Allah hepinize kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin

hoşgeldin canım , aynı dilekleri senin için dilerim ben de ..
keyifli paylaşımlarrrrrrr

kızlarr içinizde horlayan varmı yaa ben hamile kaldığımdan beri horlamaya başladımm-tatlicadiarzu-eşimde dalga geçiyoo dur sen uyumadan önce ben uyuyayım hemen yoksa uyunmuyo horultundan diyookaydirigubbakcemile3

bu soruya niyeyse kimse yanıt vermemiş :jeyyar:
dilocum ben yanıt vereyim canımcımm , evet horluyorum kaydirigubbakcemile2
hadi kızlaaaaarr :nazar: horlamayan , ağzından neredeyse şakır şakır salya akmayan hamile yoktur kaydirigubbakcemile3 belki eşiniz siz bozulmayasıız diye söylemiyordur ama ben bğazımda bir yerin resmen daraldığını ve uykuya dalmadan neredeyse horlamadan önce dırııldadığımı yakalıyorum bazen kaydirigubbakcemile3
bunun doğal olduğunu ve hamilelik bitince yavaş yavaş ortadan kalktığını öylüyor tüm anne olmuş arkadaşlarım ..

günaydınlarrrrrrrr topimizin güzel anişleri ve mucizelerineee kocaman bii muccckkkk uzun süredir katılamadım aranıza iyidir umarım herkes ailem yanımdaydı dün ugurladım onları içim buruk :çok üzgünüm:

Allah kavuştursun canım :1hug:

aynı ben de öyle bugün ne yesem derdi...yemeyince vijdan azabı çekiyorum...ben et pek yiyemiyorum kızlar siz de öylemisiniz?

canımcım o bende de var ... hele ki protein ağırıklı beslen dediği 2 ay öcesinden beri hergün et yemekten gına eldi , sebze de yesem içinde mutlaka et oluyor .. bu sayede hızl kilo aldığını görünce seviniyoruz tabi ama bazen eşime diyorum ki " sadece çorba içsem bugün , inan bıktım artık " , o da " kontrole gittiğmizde oğluşunun diğer haftalara göre daha az kilo aldığını görünce üzülmez misin " hadiiiiiiiii , yiyosa yeme :bbo:
ştahım da kesildi , eskisi gibi çok ve zevk alarak yiyemiyorum benneyaptımki

kızlar sağlık bakanlığı şimdiki kararına göre hani hastane ayrıyetten 10 ytl para kesiyodu yaa şimdi 2 ytl düşmüş benim muyane ücretim 21 ytl di şimdi 13 ylt vericemmzemuszemus

her hastane uygulamıyorki , hatta benim doğum yapmayı düşüdüğüm hastanenin sgk ile anlaşması bile yok .. hamileliğimin ilk haftalarında vardı anlaşması 137 tl olan muayene ücreti sevkle 100 tl ye düşüyordu , o kadar -tatlicadiarzu-

kızlar bi karar verdim umarım hayırlı olur ailemle izmire döncektim dogum için bizimkiler ilççede kaldıgı için en yakın hastane bir buçuk saatti düşümdügümüz hastaneyi annemler buradayken aradım randevu için bana 1 ay sonrasına ilk randevuyu veriyorlardı haziran 4 de izmirde olacaktım randevum 6 temmuzdu süre fazle geldi hastane çok doluymuş bende mardinde yeni açılan park hastanesinde dogumu yapmaya karar verdim off hayırlı olur inşallh

en doğrusu tatlım ..
bu arada annenler hangi ilçede oturuyorlar ????

canım bu uygulama yaklaşık bir aydır var önceden eczanelerde alıorlardı sonra hastaneler almaya başladı en sonunda oda kalktı çok şükür gereksiz yere para veriyoruz
sizin hastanenizdede nst ücretlimi ben hastanemde her girdiğimde alıorlar

ben özel bir merkeze gidyorum , ilk defa 10 gün önce grdim ve o gün serum vs takmışlardı , merkezden geç ıkmıştık ,muhasebeden kimse yoktu , dolayısıya ücret ödeme bi sonraki kontrole kaldı ve blmiyorum ayrıyetten ücret alıyorlar mı ??
ama sineğin arkasında giden yağ için bile para aldıkları için kesin alırlar diye düşünüyorum Çok üzgünüm çoook

bugun 34 bıttı cok sukur :lepi::nazar:

o zaman kocaman :nazar:
gunaydın kızlarrr...herkese hayırlı cumalar diliyorum..

gobus fotolarımızı ekledim albume ..bilginize..

günaydın canım bakıorum hemencikkkk :eek:
günaydın canım hoşgeldin..

hoş geldiz kızlarrrkaydirigubbakcemile5

günaydın şekerim hoşgeldin hayırlı cumalarŞeniz

kızlar biz bir kahvaltı yapalım geri donucez...opuorum sizleri..ilsu hosgeldin star sendee...:)

hoşbuldum canlar Şeniz

diloşşşş bişeyle alma sakın şimdi yoksa daha çok acır bırak kalsın 1-2 haftada ne kadar uzayacak zaten
olmazsa makazla kısalt biraz ama sakın şimdi jiletle alma
hem uzun olması gerekiyo ağdanın güzel olması içinnn

X