- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
canım hakkında hayırlısı olsun...yalnız mı yapacan doğumu?kızlar bi karar verdim umarım hayırlı olur ailemle izmire döncektim dogum için bizimkiler ilççede kaldıgı için en yakın hastane bir buçuk saatti düşümdügümüz hastaneyi annemler buradayken aradım randevu için bana 1 ay sonrasına ilk randevuyu veriyorlardı haziran 4 de izmirde olacaktım randevum 6 temmuzdu süre fazle geldi hastane çok doluymuş bende mardinde yeni açılan park hastanesinde dogumu yapmaya karar verdim off hayırlı olur inşallh
hoşbulduk..ağustos anneleri topiğine takılıyorum ama doğumum temmuz sonu da olabilir.
canım seni ağustos annelerinden de hatırlıyorum sanki..ben de Batman'dayım şu an işyerindeyim klima açık ama yanıyorum..nefes alamıyorum
canım hakkında hayırlısı olsun...yalnız mı yapacan doğumu?
inşaallah canım..yalnız olman zor olurdu zaten..yardıma ihtiyaç var çünkü...inşallah hayırlı olur güzelim annemler tekrar gelecek yanıma kayın valdem ve annem yanlız bırakmazlar şükür
günaydın canım hoşgeldin..günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydınnnn hihoyyyt
hayırlı cumalar ..
azcıkn geçmişe bakalım akalım
gunaydın kızlarrr...herkese hayırlı cumalar diliyorum..
gobus fotolarımızı ekledim albume ..bilginize..
günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydınnnn hihoyyyt
hayırlı cumalar ..
günaydın hoşgeldin..sana da hayılrlı cumalar canım..gunaydın kızlarrr...herkese hayırlı cumalar diliyorum..
günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydınnnn hihoyyyt
hayırlı cumalar ..
kızlar göğsüm şimdi nasıl sızım sızım sızlıyooo dokunmadım bilee içten içten sızlıyoogamyoncuiremsu
gunaydın kızlarrr...herkese hayırlı cumalar diliyorum..
geçmiş olsun canım..acaba süt mü geliyor ondan mı bu sızı...kızlar göğsüm şimdi nasıl sızım sızım sızlıyooo dokunmadım bilee içten içten sızlıyoogamyoncuiremsu
geçmiş olsun canım..acaba süt mü geliyor ondan mı bu sızı...