- 28 Kasım 2008
- 2.041
- 1
aynı ben de öyle bugün ne yesem derdi...yemeyince vijdan azabı çekiyorum...ben et pek yiyemiyorum kızlar siz de öylemisiniz?
kızlar sağlık bakanlığı şimdiki kararına göre hani hastane ayrıyetten 10 ytl para kesiyodu yaa şimdi 2 ytl düşmüş benim muyane ücretim 21 ytl di şimdi 13 ylt vericemmzemuszemus
kızlar bi karar verdim umarım hayırlı olur ailemle izmire döncektim dogum için bizimkiler ilççede kaldıgı için en yakın hastane bir buçuk saatti düşümdügümüz hastaneyi annemler buradayken aradım randevu için bana 1 ay sonrasına ilk randevuyu veriyorlardı haziran 4 de izmirde olacaktım randevum 6 temmuzdu süre fazle geldi hastane çok doluymuş bende mardinde yeni açılan park hastanesinde dogumu yapmaya karar verdim off hayırlı olur inşallh
canım bu uygulama yaklaşık bir aydır var önceden eczanelerde alıorlardı sonra hastaneler almaya başladı en sonunda oda kalktı çok şükür gereksiz yere para veriyoruz
sizin hastanenizdede nst ücretlimi ben hastanemde her girdiğimde alıorlar
canım hastanen çok uzak 1.5 saat bence iyi bir karar vermişsin umarım hastanende iyidir araştırdınmı
eyetkinercim malesef ben mardine kaldım canım dogum için hastane çok doluymuş randevu verdigi tarihte ben 36 haftalık olacaktım çok uzun süre sadadan vazgeçmek zorunda kaldım umarım hayırlı olur burası yeni açılan park hastaneside güzel sorunsuz tamamlarım umarım yardımların için çok teşekür etmek istrerim güzelim sada için baya aydınlatmıştın benii
canımm hakkında hayırlısı olsun. haklsıın çok kalabalık randevu almak çok zor. bendeilk randevu istediğimde 1 ay sonraya alabilmiştim. ama şimdi randevusuz gidiyorum artık son zamanlarımız ya... senin içinde hayırlısı olsun cnm.. sağlıcakla dünyaya gelsin meleğin.
hoşbulduk..ağustos anneleri topiğine takılıyorum ama doğumum temmuz sonu da olabilir.hoşgeldın canım aramıza :1hug:
canım seni ağustos annelerinden de hatırlıyorum sanki..ben de Batman'dayım şu an işyerindeyim klima açık ama yanıyorum..nefes alamıyorummardinde inanılmaz bi sıcak varrrrrr:1shok:sizin oralar nasıl şekerler
umarım hayırlı olur canım hepimizim melekleri saglıkla açsın gözlerini dünyaya herşey onlar için:ecrin_bebek: