2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlarr içinizde horlayan varmı yaa ben hamile kaldığımdan beri horlamaya başladımm-tatlicadiarzu-eşimde dalga geçiyoo dur sen uyumadan önce ben uyuyayım hemen yoksa uyunmuyo horultundan diyookaydirigubbakcemile3

çaysız bır hayat helede bızım evde bıde esım rizeli olunca su nıyetıne gıdıyo vallakaydirigubbakcemile3

Ben de tost yapıyım huzunyılı ıyı fıkır

evet canım hem hafıf hem calsıyum hemde pratık ve doyurucu
hemılelıgımın ılk 5 ayı tost yemekle gectı mıde bulantılarım yuzunden
sadece 6ve 7.aylarımda bol cesıtlı kahvaltı yaptım mıdem rahat dıye
1 aydır yıne her sabah tost yıyorum sanırım doguma kadar devam edıcek yıne bulantım var cunku

aynı ben de öyle bugün ne yesem derdi...yemeyince vijdan azabı çekiyorum...ben et pek yiyemiyorum kızlar siz de öylemisiniz?

ben sadece et yıyorum sebze turu asla mıdem almıyo malesef benım oğlusum etçi olcak dayısı gıbıkaydirigubbakcemile3

ben de öyle yapıyorum kaçıyorum oturma odasına..hüzüncüm gece nefes darlığı oluyor mu böyle patlayacak gibi ayy sığamıyorum hiçbir yere...

evet canım bogulucak gıbı oluyorum yatamıyorum nefes alamıyorum oturamıyorum hıc bırsey yapamıyorum artık allah yardımcımız olsunbenneyaptımki

günaydınlarrrrrrrr topimizin güzel anişleri ve mucizelerineee kocaman bii muccckkkk uzun süredir katılamadım aranıza iyidir umarım herkes ailem yanımdaydı dün ugurladım onları içim buruk :çok üzgünüm:

günaydın herkese
naıslınız annelerimiz
bebeklerimiz nasıl herkes iyi değil mi?
hayırlsı cumalr olsun herkese.
bizde ayak ve bel ağrısı var.ama artık normal değil mi?

aminn canım...çok mu dayanıksızım diye düşünüyorum bazen..
ben yıyorum heralde hafta 2 kez falan. kofte yıyorum daha cok. bır de terbıyelı bıftek yapıyorum cok guzel oluyo.
ne güzel yapıyorsun canım darısı başıma ben de yiyebilsem...

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..29 haftalık doğuran arkadaşınız ve bebişine rabbim sağlık sıhhat versin güzel günler göstersin..sanırım çoğunuz gece uyuyyamıyorsunuz son bir kaç gündür ben de aynı durumdayım..hem hava çok sıcak hem hiç bir pozisyonda rahat edemiyorum..sabahları da çok nefes darlığı yaşıyorum..Allah yardımcımız olsun..sonu güzel olsun

hoşgeldın canım aramıza :1hug:

of geceler kabus oldu bize artık

merhaba günaydın arkadaşlar...

günaydın herkese
naıslınız annelerimiz
bebeklerimiz nasıl herkes iyi değil mi?
hayırlsı cumalr olsun herkese.
bizde ayak ve bel ağrısı var.ama artık normal değil mi?

günaydınn kızlarr hoş geldinizi hayırlı cumalar swethome ben iyiyim bomba gibiyimm sen nasılsın tatlımm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…