- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
aynı ben de öyle bugün ne yesem derdi...yemeyince vijdan azabı çekiyorum...ben et pek yiyemiyorum kızlar siz de öylemisiniz?hergun ne yıcem derdınden bıktım ya offf. artık eskı halıme donmek ıstıyorum
bende kendime sandiviç ekmeği hazırlıyorum içine peynir domates salatalık biberr aklıma ne gelirse koyuyorumm yiyorumm ekmek arasını çok severimm çay felan içmem hiç sadece haftas sonları eşime çay yaparımm oda bütün gün işyerinde çay içiyoo zaten sağolsun akşamlarıda çay derdimiz yokvereliniortak
gunaydın dılos hoşgeldın
bende söyleyemıyorum kaçıyorum o uyurken yanından salona gelıyorumkaydirigubbakcemile3
ben de öyle yapıyorum kaçıyorum oturma odasına..hüzüncüm gece nefes darlığı oluyor mu böyle patlayacak gibi ayy sığamıyorum hiçbir yere...bende söyleyemıyorum kaçıyorum o uyurken yanından salona gelıyorumkaydirigubbakcemile3
Ben de tost yapıyım huzunyılı ıyı fıkır
aynı ben de öyle bugün ne yesem derdi...yemeyince vijdan azabı çekiyorum...ben et pek yiyemiyorum kızlar siz de öylemisiniz?
aynı ben de öyle bugün ne yesem derdi...yemeyince vijdan azabı çekiyorum...ben et pek yiyemiyorum kızlar siz de öylemisiniz?
ben de öyle yapıyorum kaçıyorum oturma odasına..hüzüncüm gece nefes darlığı oluyor mu böyle patlayacak gibi ayy sığamıyorum hiçbir yere...
ne yapayım canım patlıyorum nefes alamıyorum yoksa hoşuma gidiyor...senin eşin de korkuyor demek hak ver ona bebek rahatsız olur diye düşünüyor herhalde..Nıye kacıyosunuz kızlar. benım esım de karnıma bıse olcak dıye korkuyo sarılırken sınır oluyorum
aminn canım...çok mu dayanıksızım diye düşünüyorum bazen..ben sadece et yıyorum sebze turu asla mıdem almıyo malesef benım oğlusum etçi olcak dayısı gıbıkaydirigubbakcemile3
ben de sebzeyi daha iyi yiyorum keşke canım çekse de yiyebilsem bebeğim proteinsiz kalıyor diye de üzülüyorum..arada zar zor yemeye çalışıyorum...
evet canım bogulucak gıbı oluyorum yatamıyorum nefes alamıyorum oturamıyorum hıc bırsey yapamıyorum artık allah yardımcımız olsunbenneyaptımki
ne güzel yapıyorsun canım darısı başıma ben de yiyebilsem...ben yıyorum heralde hafta 2 kez falan. kofte yıyorum daha cok. bır de terbıyelı bıftek yapıyorum cok guzel oluyo.
merhaba günaydın arkadaşlar...
günaydın herkese
naıslınız annelerimiz
bebeklerimiz nasıl herkes iyi değil mi?
hayırlsı cumalr olsun herkese.
bizde ayak ve bel ağrısı var.ama artık normal değil mi?
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..29 haftalık doğuran arkadaşınız ve bebişine rabbim sağlık sıhhat versin güzel günler göstersin..sanırım çoğunuz gece uyuyyamıyorsunuz son bir kaç gündür ben de aynı durumdayım..hem hava çok sıcak hem hiç bir pozisyonda rahat edemiyorum..sabahları da çok nefes darlığı yaşıyorum..Allah yardımcımız olsun..sonu güzel olsun
günaydınlarrrrrrrr topimizin güzel anişleri ve mucizelerineee kocaman bii muccckkkk uzun süredir katılamadım aranıza iyidir umarım herkes ailem yanımdaydı dün ugurladım onları içim buruk :çok üzgünüm:
of geceler kabus oldu bize artık
merhaba günaydın arkadaşlar...
günaydın herkese
naıslınız annelerimiz
bebeklerimiz nasıl herkes iyi değil mi?
hayırlsı cumalr olsun herkese.
bizde ayak ve bel ağrısı var.ama artık normal değil mi?