2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

benimde göğsümden bir sızı gelip göbeğime vuruyordu dün baya canım acıdı .3-4 kere oldu .

ondan banada oluyo ins erken dogum habercisi falan degildir..:KK43:

masallahhh Karencim resimlerinize baktımmm :nazar:
kilolarını nerene aldın acep hiç belli olmuyor:)

tesekkur ederim ilsucum ama toplamda 14 kilo aldım ...kemiklerim biraz ince sanırım o gostermiyo..kaydirigubbakcemile2 dr a sorsan ben cok kilo almısım:)) 9 kg ile tamamlamam lazımmıs..

Günaydın herkese nasılsınız bakalım
Hayırlı cumalar Mevlam tüm açılan ellerin gönüllerin dualarını kabul etsin Sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım inş. :Saruboceq:
ıyi Haftasonları buarada herkese sositososito

Günaydın herkese nasılsınız bakalım
Hayırlı cumalar Mevlam tüm açılan ellerin gönüllerin dualarını kabul etsin Sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım inş. :Saruboceq:
İyi Haftasonları buarada herkese sositososito
günaydın canım..ufak tefek sorunlarımız dışında genel anlamda iyiyiz.sen ve paşan nasılsınız?cuma günü hürmetine hepimizin duaları kabul olur inşaallah..bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz...

Arkadaşlar ayakları ve bilekleri çok şiş olan varmı aranızda benim acaip şiş durumda çünkü şu an çok rahatsız oluyorum 2 numara büyük ayakkabı aldım kendime..

günaydın kızlar....

hayırlı cumalar...

burada gece yağmur yağdı mis gibi heryer serin darısı sizin başınıza

günaydınlar herkeze hayırlı cumalar akşam arkadaşa gittik internetten alışveriş yapacaktı bize şansımıza sorun vardı nette yapamadık sinir oldum bir an önce gelsin istiyordum şimdi birkaç gün geçer tekrar buluşmamız arkadaşlarla
birkaç ay önce burada arkadaşlar ana kucağımıydı acaba üzerinde oyuncaklarda asılıydı bişi almışlardı ana kucağı araştırıyorumda o yüzden gaydın senmi almıştın yoksa ilsu muydu

günaydın kızlar

çok çok güzel bir gün geçirelim inşallah.. bu güzel günde Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

bugün burda da hava serin çok mutluyum nereye yayılacağımı bilemedim
:CüvCüv:

X