arkadaşlar ayakları ve bilekleri çok şiş olan varmı aranızda benim acaip şiş durumda çünkü şu an çok rahatsız oluyorum 2 numara büyük ayakkabı aldım kendime..
günaydın kızlar....
hayırlı cumalar...
burada gece yağmur yağdı mis gibi heryer serin darısı sizin başınıza
Arkadaşlar ayakları ve bilekleri çok şiş olan varmı aranızda benim acaip şiş durumda çünkü şu an çok rahatsız oluyorum 2 numara büyük ayakkabı aldım kendime..
Günaydın herkese nasılsınız bakalım
Hayırlı cumalar Mevlam tüm açılan ellerin gönüllerin dualarını kabul etsin Sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım inş. :Saruboceq:
İyi Haftasonları buarada herkese sositososito
Günaydın kızlarr.
günaydın kızlar....
hayırlı cumalar...
burada gece yağmur yağdı mis gibi heryer serin darısı sizin başınıza
günaydınlar herkeze hayırlı cumalar akşam arkadaşa gittik internetten alışveriş yapacaktı bize şansımıza sorun vardı nette yapamadık sinir oldum bir an önce gelsin istiyordum şimdi birkaç gün geçer tekrar buluşmamız arkadaşlarla
birkaç ay önce burada arkadaşlar ana kucağımıydı acaba üzerinde oyuncaklarda asılıydı bişi almışlardı ana kucağı araştırıyorumda o yüzden gaydın senmi almıştın yoksa ilsu muydu
günaydın kızlar
çok çok güzel bir gün geçirelim inşallah.. bu güzel günde Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
bugün burda da hava serin çok mutluyum nereye yayılacağımı bilemedim:CüvCüv:
GÜnaydın kızlarr nasılsınız bakalım tombul kuŞlarınızla aranız nasıll
Günaydın güzel anneler ve yavru kuşlarııııı
bende sandivici çok severim domates,salatalık,peynir cokacimcoookbende kendime sandiviç ekmeği hazırlıyorum içine peynir domates salatalık biberr aklıma ne gelirse koyuyorumm yiyorumm ekmek arasını çok severimm çay felan içmem hiç sadece haftas sonları eşime çay yaparımm oda bütün gün işyerinde çay içiyoo zaten sağolsun akşamlarıda çay derdimiz yokvereliniortak
bi ara eşim söyleniyordu ama bu aralar olmuyor..sırnaşık şeykızlarr içinizde horlayan varmı yaa ben hamile kaldığımdan beri horlamaya başladımm-tatlicadiarzu-eşimde dalga geçiyoo dur sen uyumadan önce ben uyuyayım hemen yoksa uyunmuyo horultundan diyookaydirigubbakcemile3
:teselli:günaydınlarrrrrrrr topimizin güzel anişleri ve mucizelerineee kocaman bii muccckkkk uzun süredir katılamadım aranıza iyidir umarım herkes ailem yanımdaydı dün ugurladım onları içim buruk :çok üzgünüm:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis ne güzel olmuşşkızlar sağlık bakanlığı şimdiki kararına göre hani hastane ayrıyetten 10 ytl para kesiyodu yaa şimdi 2 ytl düşmüş benim muyane ücretim 21 ytl di şimdi 13 ylt vericemmzemuszemus
hakkında hayırlı neyse o olu inş canımm a.s.kızlar bi karar verdim umarım hayırlı olur ailemle izmire döncektim dogum için bizimkiler ilççede kaldıgı için en yakın hastane bir buçuk saatti düşümdügümüz hastaneyi annemler buradayken aradım randevu için bana 1 ay sonrasına ilk randevuyu veriyorlardı haziran 4 de izmirde olacaktım randevum 6 temmuzdu süre fazle geldi hastane çok doluymuş bende mardinde yeni açılan park hastanesinde dogumu yapmaya karar verdim off hayırlı olur inşallh
hoşgeldinnnn vereliniortakhoşbulduk..ağustos anneleri topiğine takılıyorum ama doğumum temmuz sonu da olabilir.
delikafadulden delikafadulden benimde benimde hihoyyyt hihoyyytbugun 34 bıttı cok sukur :lepi:
günaydınnn canımm a.s.günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydınnnn hihoyyyt
hayırlı cumalar ..
azcıkn geçmişe bakalım akalım
günaydın şeker hepimiz için hayırlı bi gün olur inşallahvereliniortak
günaydın tatlım..inşaallah hepimizin günü güzel geçer...
aminnn inş..Rabbim dualarınızı kabul eylesin inş :Saruboceq:Günaydın herkese nasılsınız bakalım
Hayırlı cumalar Mevlam tüm açılan ellerin gönüllerin dualarını kabul etsin Sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım inş. :Saruboceq:
İyi Haftasonları buarada herkese sositososito
bu aralar hafif hafif şişmeye başladı.oda sabah uyanınca oluyor..dr.tuza dikkat et dedi..ondan oluyormuş şişlikler..sende dikkat et istersen canımm.ve bol bol su yerimsenibenArkadaşlar ayakları ve bilekleri çok şiş olan varmı aranızda benim acaip şiş durumda çünkü şu an çok rahatsız oluyorum 2 numara büyük ayakkabı aldım kendime..
Bugün oğluşumu görmeye gideceğim akşam olmaz artık.Ben 32.haftadan sonra haftada bir gidiyorum sizde gidiyormusunuz her hafta.
bende sandivici çok severim domates,salatalık,peynir cokacimcoook
bide haşlanmış yumurtaaaa yemek zorunda kalmasak mirmirmirmir
bi ara eşim söyleniyordu ama bu aralar olmuyor..sırnaşık şey
:teselli:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis ne güzel olmuşş
hakkında hayırlı neyse o olu inş canımm a.s.
hoşgeldinnnn vereliniortak
delikafadulden delikafadulden benimde benimde hihoyyyt hihoyyyt
günaydınnn canımm a.s.
aminnn inş..Rabbim dualarınızı kabul eylesin inş :Saruboceq:
bu aralar hafif hafif şişmeye başladı.oda sabah uyanınca oluyor..dr.tuza dikkat et dedi..ondan oluyormuş şişlikler..sende dikkat et istersen canımm.ve bol bol su yerimseniben
bugun 34 bıttı cok sukur :lepi: