2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

arkadaşlar ayakları ve bilekleri çok şiş olan varmı aranızda benim acaip şiş durumda çünkü şu an çok rahatsız oluyorum 2 numara büyük ayakkabı aldım kendime..

ben varım canım bomba gibi ayaklarım ve bileklerim spor ayakkabıdan başka bişey olmuyo öteki tarzdakiler çok rahatsız edici ve terletiyor

günaydın kızlar....

hayırlı cumalar...

burada gece yağmur yağdı mis gibi heryer serin darısı sizin başınıza

maşallah canımm bereket yaa bizim burasıda yıkıldı akşam yağmurdan bugün yine yağar havamız değişti valla serin serin mis gibi kokuyo etraf

Arkadaşlar ayakları ve bilekleri çok şiş olan varmı aranızda benim acaip şiş durumda çünkü şu an çok rahatsız oluyorum 2 numara büyük ayakkabı aldım kendime..

Bende çok şişlik olmadı canım ama gün içinde oturunca akşam ayaklarım şişmiş oluyor.Normal bence şişlik olması 7.aydan sonra.

Benimde çok sarkıtırsam şişmeye başlıyo ayaklarım uzatmak lazım o zaman şişmiyo kıslar bol su tüketmeye devam yine

Günaydın kızlarr.

günaydın kızlar....

hayırlı cumalar...

burada gece yağmur yağdı mis gibi heryer serin darısı sizin başınıza

GÜnaydın kızlarr nasılsınız bakalım tombul kuŞlarınızla aranız nasıll

günaydın kızlar hepinizz hoş geldinizzzŞeniz:teytey:

ecetubacım bizde iyiyiz canımcım yarın kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne dicek ona göre işe ya bu hafta son vericem yada haftaya
Bu akşam oğluşumun odası gelicek heyecanla onu bekliyoruz
Derincim ben netten almadım anakucağını ama ilsuda almadı sanırım

doktora randevu için aradımm pazartesinee pazartesi ameliyat varmış başka hastanede orda olacakmış yarın için çağırdı benide yarın gidicemm zaten tam yarın 2 hafta oluyoo gideliikaydirigubbakcemile2

Bugün oğluşumu görmeye gideceğim akşam olmaz artık.Ben 32.haftadan sonra haftada bir gidiyorum sizde gidiyormusunuz her hafta.

bende sandivici çok severim domates,salatalık,peynir cokacimcoook
bide haşlanmış yumurtaaaa yemek zorunda kalmasak mirmirmirmir

kızlarr içinizde horlayan varmı yaa ben hamile kaldığımdan beri horlamaya başladımm-tatlicadiarzu-eşimde dalga geçiyoo dur sen uyumadan önce ben uyuyayım hemen yoksa uyunmuyo horultundan diyookaydirigubbakcemile3
bi ara eşim söyleniyordu ama bu aralar olmuyor..sırnaşık şey
:teselli:
kızlar sağlık bakanlığı şimdiki kararına göre hani hastane ayrıyetten 10 ytl para kesiyodu yaa şimdi 2 ytl düşmüş benim muyane ücretim 21 ytl di şimdi 13 ylt vericemmzemuszemus
alkisalkisalkis alkisalkisalkis ne güzel olmuşş
hakkında hayırlı neyse o olu inş canımm a.s.

hoşbulduk..ağustos anneleri topiğine takılıyorum ama doğumum temmuz sonu da olabilir.
hoşgeldinnnn vereliniortak
bugun 34 bıttı cok sukur :lepi:
delikafadulden delikafadulden benimde benimde hihoyyyt hihoyyyt
günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydınnnn hihoyyyt
hayırlı cumalar ..

azcıkn geçmişe bakalım akalım
günaydınnn canımm a.s.
günaydın şeker hepimiz için hayırlı bi gün olur inşallahvereliniortak

günaydın tatlım..inşaallah hepimizin günü güzel geçer...

aminnn inş..Rabbim dualarınızı kabul eylesin inş :Saruboceq:
Arkadaşlar ayakları ve bilekleri çok şiş olan varmı aranızda benim acaip şiş durumda çünkü şu an çok rahatsız oluyorum 2 numara büyük ayakkabı aldım kendime..
bu aralar hafif hafif şişmeye başladı.oda sabah uyanınca oluyor..dr.tuza dikkat et dedi..ondan oluyormuş şişlikler..sende dikkat et istersen canımm.ve bol bol su yerimseniben

Bugün oğluşumu görmeye gideceğim akşam olmaz artık.Ben 32.haftadan sonra haftada bir gidiyorum sizde gidiyormusunuz her hafta.

canım bizim doktor 2 haftada bir çağırıyoo ama şimdi haftada bir gidicem sanırım zaten yarından sonra 1 kere daha giderim sonraki çağırdığındada bebişimi almaya giderimkaydirigubbakcemile2

bayılıyorum vallahi sabahlarıı bi güzel ne var ne yok ekmek arasıı hüpletiyorumm:jeyyar: horultu gebelikten oluştu bendee sabah hatta dedi geceleri yarım uyuyorum rahat edemiyorum sana zarar veririm diye dedi ben 2 haftalığına kanepede yatayım dedi:) dedim sen benim horultumdan kaçıyondelikafadulden

kuzeydeniz ben 32 ye kadar ayda bir gidiyodum 32den sonra 15de bir gitmeye başladım şuan o şekilde gidiyorum daha haftada bire düşmedi bizim rendevular onu 36. haftadan sonra her hafta almaya başlıyolar diye biliyorum ben ama her doktor farklı alıyo tabi

günaydınnn anneler nasılsınız biz her sabah olduğu gibi 10.30 da uyandık öykü hanımla kahvaltı hazırladık şimdi hem kahvaltı ediyoruz hem de sizinle sohpet ediyorum

bizde yarın doktorumuza gideceğiz bakalım kızıma bakalım ne yaramazlıklar yapıyo cadı kuşum benim

kızlar gobusumuz icin yorumlarınıza cook tesekkur ederiz..a.s.ee 9. ay hatırası bunlar:))..artık kasılmalarım da basladı..bazen b kumelesme ve top gb agırlık yapıo ben hareket edince o da hareketleniyor..e o zaman eccuk rahatlıorum..ama artık dikkat ediyorum wallaa..tırsıom ters bisi yapmaya:)

ins saglıkla gelir temmuz kuzucukları..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…