2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

starcım aynen katılıyorum sana iyiki gitmişim ve hakkatende şimdiye kadar neden gitmemişim dedim

fotoraf0004o.jpg

fotoraf0003i.jpg

güle güle kullan canım güzelmişşyerimseniben

ipeğimu ben 12 haziranda çıkıcaktım izne ama salı günü akşamı kasılmalarım oldu doktoru aradım dinlen dedi bol su iç dedi bende dün işe gelmedim evdeydim daha rahattım olmadı o kadar kasılmam
şimdi ctesi doktordan gelicek bilgiye göre ya ptesi gelip veda edicem yada cumaya kadar çlışıcam canım duruma bakıcaz yani
Yarın akşamda mobilyalarımız gelicekmiş heyecanlandım bakalım umarım aksi bişiy yoktur senin oda bittimi perdeyi naptın perdemiz ve halımız eksik kararsızım perde konusunda ya-tatlicadiarzu-

Eğer kasılman varsa bence işe veda et. Son 3 haftayı bekliyorsun ama 37.haftada izne çıkarsın 38.hafta doğum yaparsan 2 haftan boşa gider. Hem madem evde yapacakların da var. Yavaş yavaş hazırlanmaya da fırsatın olur. İnan çamaşırların yıkanması ütülenmesi bile zaman alıyor. Yine de sen bilirsin. Ben odayı yerleştirdim sayılır.Çok az bişey kaldı. Avize eksik. Bir de aksesuar almak lazım ama.Eminönünde Şark Handa aksesuarlar var ama bende artık oralara gidecek güç yok. Zaten bu saatten sonra şansımızı zorlamamamız lazım. Eğer senin gitmeye halin olursa Eminönündeki Havuzlu Han'ın içinde üst katta bir perdeci var. En uygun fiyatı oradan almıştım. Fransız tül cinsi çıkmış. Bana 20'den yaptı. Fonları da 13 TL'den. Çok uyguna geldi. Tavsiye ederim. Resimlerini çektim de data kablosu bekliyorum. Gelince ekleyeceğim oradan da bakarsın.

yuhh ben utanırım neden aldırmayı yasaklamıskı cok ılgıncCADIARZU
bi rahatsızlığı vardı canım..ama neydi hatırlamıyorum çok önceden okumuştum :uhm: bende düşünemiyorum o hali ayy iyiki dr diilimzemuszemus
eğer sezeryan olursam acı pompası taktıracağım
acıyı minimuma indiryormuş
acı pompası ney canım biraz bilgi verebilirmisin :1hug:teşekkürler a.s.
biraz ev süpürmüştüm süpürge mi zorladı acaba ya eşimde evde değil şimdi arayıp telaşlandırmakta istemiyorum biraz uzanayım bari

geçmiş olsun canım aman dikkat et :teselli:

merhabalarr..
,umarım herkes çok iyidir. biz de çok iyiyiz oğlumla. hastaneden geldik. oğlum 2250 gr olmuş :nazar:
veee 2 hafta sonra kontrol için yine çağırdı. nst ye bağladı çok şükür herşey yolundaymış. büyük ihtimalle sezeryan olacak dedi. ayın 18 inde gittiğimde konuşucaz. sezeryan olursa bu ayın sonunda olacak büyük ihtimalle. allah hakkımızda hayırlısını versin...

maşallah o paşacığa canım

merhabalarr..
,umarım herkes çok iyidir. biz de çok iyiyiz oğlumla. hastaneden geldik. oğlum 2250 gr olmuş :nazar:
veee 2 hafta sonra kontrol için yine çağırdı. nst ye bağladı çok şükür herşey yolundaymış. büyük ihtimalle sezeryan olacak dedi. ayın 18 inde gittiğimde konuşucaz. sezeryan olursa bu ayın sonunda olacak büyük ihtimalle. allah hakkımızda hayırlısını versin...

hoş geldin canım maşallah oğluna herşey yolunda olması güzell demek sezaryan olucan sende hakkında hayırlısı olsun tatlımm:nazar::1hug:

comebaby'den taze haberler var hihoyyyt

yarın çıkıyor hastaneden , aslında bugn çıkabilimiş ama o kendis kalmak istemiş 1 gün daha ..
çok erken doğum olduğu için süt sağılsa bile çok çokk az geliyormuş , 3 saatte bir sağıyormuş sütünü ..
kızçeler iyiymiş ..
1500 gr olan Nilsu hanım 1480 gr olmuş , 42 cm bıoyunda :nazar:
1250 gr olan Bensu hanım 1350 gr olmuş , 41 cm boyunda , Bensuya çifter çifter :nazar: :nazar:
hepinize selamları varrrr :teytey:

bu güzel haber bebişler büyüyo maşallah kuzularaaa:nazar::nazar::lepi:

merhabalarr..

canım maşallah oğluşunaaaa :nazar:
ve sana da :nazar:,herşeyin yolunda olması ne güzel .. bu ayın sonunda olacaksa sayılı günler kaldıııııııı delikafadulden
Allah sağlıcakla , sorunsuz bir şeilde kucağına almayı nasp etsin canım ..

bi rahatsızlığı vardı canım..ama neydi hatırlamıyorum çok önceden okumuştum :uhm: bende düşünemiyorum o hali ayy iyiki dr diilimzemuszemus

acı pompası ney canım biraz bilgi verebilirmisin :1hug:teşekkürler a.s.

geçmiş olsun canım aman dikkat et :teselli:

sağol canım sanada geçmiş olsun düzeldi mi tansiyonun

canım cantaların cok guzel gule gule kullan:1hug:

Son haftalara doğru yan yatırarak bakması normal. Çünkü çoğu hamilenin tansiyonu düşüyormuş sırtüstü yattıklarında.
Ben de bu yüzden kısa süreliğine sırtüstü yatıyorum gece, hep soluma yatmaktan sıkıldığımda.

evet canım sırt ustu yatmak benı cok rahatsız edıyo zaten yatınca kalkamıyorum yan yatırarak baktı degısen bısey yok gayet guzel göruntu yıne aynı yani

star dust ve emelcim hoşgeldiniz .

evet starcım nuby görmüştüm doğal dokununuş serisi diye satılıyordu sanirim
Emelcim masallah oğluşuna yaa sezeryan olursan epey az kalmış seninde doğumuna.

merhabalarr..
hoşgeldiniz herşeyin yolunda olmasına sevindim canım gözün aydın .ama sen normal doğum düşünüyodun neden sezeryana döndüki

yarın çıkıyor hastaneden , aslında bugn çıkabilimiş ama o kendis kalmak istemiş 1 gün daha ..
çok erken doğum olduğu için süt sağılsa bile çok çokk az geliyormuş , 3 saatte bir sağıyormuş sütünü ..
kızçeler iyiymiş ..
1250 gr olan Bensu hanım 1350 gr olmuş , 41 cm boyunda , Bensuya çifter çifter :nazar: :nazar:

hepimizin gözü aydın önceliklede o minişlerin annesinin babasının
bitane inatçı bi kız gördüm sankim inşallah fazla inat etmez de kilosunu toparlar
maşallah hepsinede:nazar::nazar:

merhabalarr..

Hoşgeldin. Maşallah kocaman olmuş paşa.:nazar:

kızçeler iyiymiş ..

Aferin Bensu'ya. Nilsu onun proteinlerini de yemiş içerideyken. İnşallah hemen 2 kilo olurlar da kızlar da anneleri ile eve giderler.

masallah prenseslere ... bensuyada koca bi masallah iyi almış 1 günde kilosunu..
görüşürsen slm larımızı ilet cnm

X