Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hurrem cok tsk yazdıgın adres ıcın
selam kıslar katılım full süper ben pek katılamadım işleri toparlıyoruz herkes iyidir umarım kaydirigubbakcemile2
canım aynen kullananlardan bizzat çok memnun kaldıklarını duydum bende .
Gaydın da bir sitede bulmuştu 2 li (120 ml-240 ml ) çok uygundu .oradan aldım.
hürrem dün evdeydim dinlendim tatlım bugünde işleri toparlıyoruz belki bu hafta son olucak çalışma durumum ctesi doktor kontrolde belli olucak o yüzden katılamıyorum sürekli canımcım
hürremicm aynen oturmaktan ayaklarım şişiyor resmen
evdeyken hiçbiyerim şişmiyor .
Sen daha ağırlasırsan bir bahane bulursun güzelim .heran gelebilir zaten denin bebeiş
hoşgeldin ama denk gelemedik hakkaten sen nerlerdesinGünaydın güzelll annişlerrr kaç zamandır girmiyorum.neler yapıyorsunuz bakalım... İnş iyisinizdir.
Uykusuzlukkk galiba son ayımızı yaşadığımız şu günlerde hepimizin problemi.gece dön Allah dön yok bi damla uyku girmiyor gözüme çünkü bi türlü rahat poziyon bulamıyorum. Kalktığım zaman yatamıyorum yattığımda kalkamıyorum... O kadar hareketlerde zorlanıyorum.Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
çok geçmiş olsun canım son ay oluyomuş öle katlanacaz bunada napalımgünaydın kızlarr
şikayetler hat safhada valla bizde dün gece bulantılarla uyandık midemden şikayetim yok çok şükür ama ara ara böyle nöbetler gelir oldu
inşallah güzel haberlerle dönersiniz canımgünaydın kızlar sabaha karşı dalmışım bi güzel uyuyoduki yağmurun sesiyle doktor randevusu için kalkmak zorunda kaldım işim varya normalden daha güzel uyuyodum ama değer kızımı görücem inş güzel şeyler duyarım doktordan şu kordondanda kurtulduğunu duysam dua edin
ben ilk doğumda 28 kilo aldım eşimde görsen zayıfffff ben yanında tambi yarma gibiydim oda benle çok dalga geçerdi bende takmazdım valla hamileyiz sonuçtaMerhabalar,
Ben 31 haftalık hamileyim. Temmuz sonunda veya Ağustosun ilk haftası kızıma kavuşacağım inşallah.
Son birkaç haftada hızla kilo almaya başladım.Sizin de böyle mi oldu?
59 kiloyla hamile kalmıştım, 73 olmuşum. Toplam 14 kg Çok üzülüyorum.Bu akşam doktor kontrolüm var bir şey derse eşim de duyacak ve dikkat etmedğim için kızacak bana.
Tatlı yemeden duramıyorum. Muhallebi,pekmez,reçel falan...
demek o onlar kasılma hemi bende bebek toplanıyop sanıyodum ama genede sayıyodum 3 ü geçmedi hiç ve düzenli değilkızlar benimde şu yalancı sancılarım gidrek çok sık olmaya başladı
artık devamli göbeğim top oluyor ve nefesim kesiliyor
eşim 2 hafta içinde doğar diyor
iyice heyecan ve korku bastı
maşşşallllllaaaaaaah bidaha söleme nazarımız heran değebilir bak benden demesimerhaba kızlar
herkes uykusuzluk çekiyo sanırım,bende inadına uyuyorum gece hele top atsalar duymuyorum. Benim karnım falanmı küçük bebeğim mi küçük hiçbişey hissetmiyorum. Şimdi yatsam yine uyurum o derece uykuyla aram iyi şimdilik
Nesli ben sana atayım özelden siteyi
ben ilkini normal doğurdum canım ama malesef suni sancıylaydı bağrınmaktan bebk hareketlerini anlamıyosun sadece kafasını iyice çıkarmaya çalışıyo onu anlayabiliyosun sonrasında geliyo zatenKızlarr daha Önce doĞum yapmıŞ deneyİmlİ anneler dİyeyİm bu doĞum anında bebek hareket edİyormu yanİ bİzİm Şİmdİ kİ hİssettİĞİmİz Şekİlde bazen kasılmalardan sonra debelenİyo benİm pamuĞumda Çıkmak İÇİn mİ yapıyo acaba dİye dÜŞÜnÜyorum :)
güle güle kullanın inşallah canım maddi durumun iyiyse iyi etmişsin çünkü belli bi zamana gelince baston şart oluyo öteki hantallar taşınmıyoben 2 tane bebek arabsı aldım kızıma
biri normal büğük peg perego p3 aldık daha doğrusu ananemize sipariş vermiştik yurtdışından getirdi kızıma...onu eşimle olduğum zaman ve ilk 1 yıl çok rahat kullanırım diye düşünüyorum...ama epey büğük bi araba ama çok fonksiyonel
bide küçük bi baston araba istedim kızım için kızımı alıp tek başıma alışverişe falan çıkarken bastona bindirip çıkartırım rahat olur diye....,akşam da baston arabasını aldık kızımın.....
aynısı burda bi mağazada 110 tl canım çok imrendim ama benim zaten beişiğim sallanıyo bidaha gerek yok zatencanım ben memleketten 75e aldım
izne ayrıldı canımçiçeks nerde kızlar bilginiz varmı göremiyorum ben onu
hoşgeldin acıdı mı:)
nasıl cnm memnun kaldın mı?
hoşgeldın canım gecmıs olsun ılk kezmı yaptırdınkaydirigubbakcemile3
BENDE O BİBERONDAN ALDIM CANIM ÇOK METHETTİLER BAKALIM NASIL ÇIKACAK GÜLE GÜLE KULLANIN
KİKOLEYİM HADİ GEÇMİŞ OLSUNN:jeyyar:
teşekkürler kızlar
aslına bakarsanız ben kendi kendime daha çok can yakıyomuşum yada ben biraz kastım kendimi anlamadım
ama konuşa konuşa bi güzel halletti sağolsun
ve hakkatende biz işkence çekiyomuşuz kolayı varken valla iyiki gitmişim