2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlarr evinizde vantinatör kullanıyomusunuz benim evim fazla sıcak değil ama ben yanıyorum resmen acaba alsam uyumamda faydasını görürmüyüm daralıyorum resmen yaa:ecrin_bebek:

canım ben kullanıyorum kendimize doğru değlde duvara doğru çevirip çalıştırıyorum

kızlarr evinizde vantinatör kullanıyomusunuz benim evim fazla sıcak değil ama ben yanıyorum resmen acaba alsam uyumamda faydasını görürmüyüm daralıyorum resmen yaa:ecrin_bebek:

canım genelde hasta ediyo diye kullanalar çok memnun değil diye biliyorum ben bide bebişli ev olacak senin ki

tek derdim uyku ağrıları geçtim zaten bebiş olunca kullanmam zaten canım böyle içimiz dolu hava sıcak nefes alamıyoruz o yüzden belki rahatlatır diyee bugün eşime aldırabilirim bende kafasını havaya kaldırırm ordan doğru eser durur bari:):ecrin_bebek:

haziran topiğine bakıyorumda hergün biri doğuruyoo maşallah onlara allah analı babalı büyütsün kuzularıı:ecrin_bebek:ben biraz dışarı çıkıyorum görüşürüz kızlarrkaydirigubbakcemile2

ay bende siteleri gezerken lullaby nin çantaları çok güzel modelleri olan siteye dek geldim
hemde hesplı kızlar modeller de güzel bende lullaby aldım 80 lira verdim
daha güzel ve daha hesaplı bi model beğendim kendime çok kızgınım:eek:klava:

Ben daha beĞenıpte Çanta alamadım burda Çok fazla ÇeŞıt yok netten olanlarada bı tÜrlÜ karar veremıyorum aslında Önmelı bı ıhtıyaÇ

ay bende siteleri gezerken lullaby nin çantaları çok güzel modelleri olan siteye dek geldim
hemde hesplı kızlar modeller de güzel bende lullaby aldım 80 lira verdim
daha güzel ve daha hesaplı bi model beğendim kendime çok kızgınım:eek:klava:

canım bende lullbaby aldım ama benım sansım vardı ındırıme gırmıstı 80 tlden 50 tl ye aldım senınkının modelı nasıl?

BENDE O BİBERONDAN ALDIM CANIM ÇOK METHETTİLER BAKALIM NASIL ÇIKACAK GÜLE GÜLE KULLANIN

KİKOLEYİM HADİ GEÇMİŞ OLSUNN:jeyyar:

canım aynen kullananlardan bizzat çok memnun kaldıklarını duydum bende .
gaydın da bir sitede bulmuştu 2 li (120 ml-240 ml ) çok uygundu .oradan aldım.

X