günaydın kızlarrrr
evet canı onlar kasılmaymış
rahim kendini hazırlıyor yani normal
çok sık olursa dr gitmek gerekiyormuş nst de çıkar zaten
benim sık olyor 1 saat içinde 3 kere filan kasılıyorum
ayy canım senin başındada aynı dert var bizde kpssye girecezsenağlamasenağlama
ya evet ne yapacağız bilmiyorum. orada iki saat oturup sonra iki saat bekleyip sonra tekrar iki saat sınava girmek çok zor geliyor. çalışmak zaten artık çok zor gelmeye başladı. bir de kursa gidiyorum.
senin bölümün neydi. kaç alman gerekiyor.
ay bu da nispet yapar gibi kaydirigubbakcemile şaka şakaaaaaa Şeniz ne güzel yaaa şöyle deliksiz uyumayalı ne kadar oldu .. sanırım en az 1 yıl daha olmayacak fisfisfis
aaa , nedenki :uhm: çok mu ağrılı oluyor suni sancı .. halbuki çoğu kişi epdural normal doğumda suni sancıyla doğurmanın çok büyük rahatlık olduğundan bahseder hep ..
bu sabaha karşı benim de sol kasığımda bıçak saplanır gibi müthiş bir kramp oldu .. sanırım bu haftalarda olması normal dimi fisfisfis
deme kıs öyleeee , stres bebeğe çok zararlı , tansiyonu da yükseltiyor hem .. olursa bebeğimin şansına , olmazsa 1 sene bebeğimle başbaşa geçireblicem diye düşün :sm_confused:
burcucum inş hayırlısıyla atanırız canım ben hala kursa devam ediyoruk konular bitmedi daha
kızlar sgk lı olanlara birşey sorucam şu devletin süt parası diye birşeyi var her bebeğe ilk 6 ay için bin lira diye yazıyor bununla ilgili birşey bilen varmı.
star dust benim rahim kasılınca nefesim kesiliyor resmen nefes almakta zorlanıyorum
zaten kasıldığını öyle anlıyorum göbeğimde taş gbi oluyorbelki diyaframa baskı yapıyordur
benim öyle bir şansım yok. kazanamazsam işe geri döneceğim. ve bebeğim daha iki aylıkken işe dönmem gerekecek. çok zoruma gidiyor onu o kadar küçükken bırakmak.
kızlar kasılma nasıl bıse. Bende oluyo mu olmuyo mu anlamıyorum. Kasılırken canınız mı acıyo
arkadaşlar ben çıkıyorum.biraz ders çalışayım. hepiniz kendinize bebeklerinize iyi bakın olur mu
nurcuğum benim de devam ediyor ve son haftaya kadar da devam edecek. konular yetişmiyor.