2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ben 2 tane bebek arabsı aldım kızıma
biri normal büğük peg perego p3 aldık daha doğrusu ananemize sipariş vermiştik yurtdışından getirdi kızıma...onu eşimle olduğum zaman ve ilk 1 yıl çok rahat kullanırım diye düşünüyorum...ama epey büğük bi araba ama çok fonksiyonel

bide küçük bi baston araba istedim kızım için kızımı alıp tek başıma alışverişe falan çıkarken bastona bindirip çıkartırım rahat olur diye....,akşam da baston arabasını aldık kızımın.....

kızlar kasılma nasıl bıse. bende oluyo mu olmuyo mu anlamıyorum. kasılırken canınız mı acıyo

Kasılırken illa ki ağrı olması gerekmiyor. Rahmin kaskatı oluyor.Dışarıdan tüm göbeğini taş gibi hissediyorsun. Braxton kasılmaları deniliyormuş bunlara. Rahim kendini doğuma hazırlıyor. Özellikle yorulunca,susuz kalınca oluyor ve 1-2 dakika içinde geçiyor. Çok sık olursa doktora söylemek gerekiyor.

neslicim çok şükür bebeğin iyiymiş canım maşallah paşana,,gerçi benim şüpem yoktu allah büğük onlar içerde olanüstü bi hızla gelişiyo güzelim..
allah tamamını erdirsin hayırlısıyla
kilosuda çok iyi maşallahhhhhhhhhh

sağol melekcim allah şükür kuzum iyiymiş
rabim herkesin kuzusunu sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

ben takip etmedim. ama bundan sonra edeyim bari. ama dediğin gibi nstde de çıkar.

sen yinede o kasılmaların süresini tut canım

arkadaşlar ben çıkıyorum.biraz ders çalışayım. hepiniz kendinize bebeklerinize iyi bakın olur mu

kolay gelsin hamileyken zeka daha çok artıyormuş diye duymuştum
inşallah istediğin puanı alırsın

göbeğinin ucuna toplanıyor canım bebek nefesin kesilip gögsün daralıyor yani benim hep öyle oluyor

ya o bende gü içinde çok oluyor , özellikle de oturunca ve yemekten sonra .. ben de bebek toplandı geldi sanıyordum ve seviniyordum , ay ne deliyim yaaaa :teytey:

haa yok bıse olmuyo bana. sadece ayaktayken dusucek gıbı oluyo bırazdan dısarı cıkıcam yazlık bırseyler alıcam. korkuyorum bır sey olur dıye

neslicim yeni gördüm canım maşallah paşana sağlıkla gelsin annesi bak o kadar streslendin paşamızıda üzdün üzülmek yasak

ya o bende gü içinde çok oluyor , özellikle de oturunca ve yemekten sonra .. ben de bebek toplandı geldi sanıyordum ve seviniyordum , ay ne deliyim yaaaa :teytey:

kaydirigubbakcemile3 ALLAH SENİ EMİİİ kaydirigubbakcemile3 BANADA GENELDE BUNALTICI ORTAMLARDA OLUYOR CANIM DEDİĞİN GİBİ TOKLUKTA ETKİLİYOR

X