Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim karnım büyük ama tek sorunum bu değil. belki de ona bağlı oluşuyor. gece bir taraftan diğer tarafa dönmek tam bir işkence, hemen kasıklarım ağrıyor. uyuşmalarım iki haftadır var. ellerim şişiyor ve uyuşuyor. ne güzel uyuyabiliyorsun. keşke benim de uykularım huzurlu olsa.
senin ankarada doğum yapma durumun vardı noldu Hürremcim? kesinleşti mi
hoşgeldın nurcum
canım aynı sorun bendede var eğer çok çok yorgun değilsem uyuyamıyorum sinir oluyorum bu durumada
az kaldı dayan diyorum ben de kendime artık. bir de ders çalışıyorum. son üç haftam üç hafta sonra eğer oğlum doğmamış olursa biraz rahatlayacağız çünkü sınavımız da bitmiş olacak.
hşbuldum canım bugün nasılsın
hımm Allah kolaylık versin hamileyken ders çalışmakta zor oluyor.ne sınavın var canım
ne olacak bu halimizz uykusuzluk bi yandan gövdemiz ağırlaştı hareketsizlik bi yandan -tatlicadiarzu-
bu arada dün annem yine yalvardı kadın kızım ben burda yapamam bize gidelim en azından bi 5 6 gün kal bizde diye tutturdu ben babanla konuşurum söz asla sigara içirtmicem dedii nasılda dert ediyo bende kalmayıı o yüzden sanırım anneme gidebilirim hastanden doğruubi 5 6 gün en azında kendim ayağa kalkana kadar kalıyımm bari eşime bişey demedim ama itiraz edeceğini sanmıyorum:ecrin_bebek:
günaydın kızlarr
şikayetler hat safhada valla bizde dün gece bulantılarla uyandık midemden şikayetim yok çok şükür ama ara ara böyle nöbetler gelir oldu
dün göğüs kremlerinden bahsetmişsiniz dr da bana gold lanolin krem vermişti .düzenli kullanmaya baslayacağım .
artı benim göğüsümden sıvı geliyor muhakkak hergün kızlar aranızda benim gibi olan var mı?
herkeslere günaydın.nasılsınız kızlar.bende çok şükür uykusuzluk problemi yok.ama sürekli tuvalete kalkıp su içip yatıyorum.hava süper bugün istanbulda.dün ne sıcaktı akşam fenalık geçirdim.birde içim yanıyor sürekli.soğuk birşeyler içmek istiyor canım devamlı.
35.haftamızda dolmuş.kaldı 3 hafta.yaklaşıyor zaman
benimde hiçbirşey gelmiyor.şimdiye kadarda hiç gelmedi.şu göğüs kremlerini ne zaman kullanmaya başlamak lazım.benimde almam lazım
günaydın kızlar sabaha karşı dalmışım bi güzel uyuyoduki yağmurun sesiyle doktor randevusu için kalkmak zorunda kaldım işim varya normalden daha güzel uyuyodum ama değer kızımı görücem inş güzel şeyler duyarım doktordan şu kordondanda kurtulduğunu duysam dua edin
günaydın temmuz anneleri...
sizlere yine birşey sormak istiyorum malum bizlerden önce olduğunuz için tecrübelerize ihtiyacım var....30+2 günlük hamileyim yani 31 haftanın içindeyim salı gününe kadar kızım çok çok hareketliydi gün içinde ve gece yatana kadar sert tekmeleri sanki karnımdan çıkacak gibi oluyordu ama salı gününden beri hareket ediyor ama hareketleri daha sakinleşti..... sizlerinde böyle oldumu büyüğü içinmi acaba ama 1 günde bu kadar farkedermi yani hareketleri bu kadar azalırmı......
Günaydın kızlar..Bende bugün evdeyim dinlenicem işe gitmedim ne güzelmiş yaww..
Merhabalar,
Ben 31 haftalık hamileyim. Temmuz sonunda veya Ağustosun ilk haftası kızıma kavuşacağım inşallah.
Son birkaç haftada hızla kilo almaya başladım.Sizin de böyle mi oldu?
59 kiloyla hamile kalmıştım, 73 olmuşum. Toplam 14 kg Çok üzülüyorum.Bu akşam doktor kontrolüm var bir şey derse eşim de duyacak ve dikkat etmedğim için kızacak bana.
Tatlı yemeden duramıyorum. Muhallebi,pekmez,reçel falan...
69 TL canım. Turuncu olan modelden. Nette birsürü resmi var zaten. Arçeliğin de bir ara 49 TL'ye görmüştüm sonra baktım 149 TL herhalde ben yanlış gördüm dedim. Stardust almış bile. Akıllı kızın hali başka tabi. Ben bu durumda 11 TL fazladan verdim. Ne yapalım artık.
mersi canımcım Şeniz
Sipariş verdim canım. Cuma elimde olacak. Artık çok geç.
tühh , konuşmadık o sıralar sanırım senle .. güle güle kullan şimdikten
Ben sana ne diyeyim, ne diyedim ????
Neyse Aras'ın hatırası olsun artık. Ömür boyu üstünde taşıyacağın dövme gibi.
kızlar benimde şu yalancı sancılarım gidrek çok sık olmaya başladı
artık devamli göbeğim top oluyor ve nefesim kesiliyor
eşim 2 hafta içinde doğar diyor
iyice heyecan ve korku bastı
star dust benim rahim kasılınca nefesim kesiliyor resmen nefes almakta zorlanıyorum
zaten kasıldığını öyle anlıyorum göbeğimde taş gbi oluyorbelki diyaframa baskı yapıyordur
bende iyiyim canım evdeyiz bugün evi süpürmem lazım kalkacak gücü arıyorum kendimdebugun ıyıyım canım havada serınledı baya bı faydası oldu
sen nasılsın tatlım:1hug:
kpss ye gireceğim ve diyorum ki kesin kpss ye girdikten sonra stres ve yorgunluktan bebeğim doğururummirmirmirmir
bazen bende de söylediğin gibi şeyler oluyor. ama ben ayırt edemiyorum. acaba bende de mi kasılma oluyor. haftaya nst ye bağlanacağım. sanırım orada çıkıyor.
merhaba kızlar
herkes uykusuzluk çekiyo sanırım,bende inadına uyuyorum gece hele top atsalar duymuyorum. Benim karnım falanmı küçük bebeğim mi küçük hiçbişey hissetmiyorum. Şimdi yatsam yine uyurum o derece uykuyla aram iyi şimdilik
Nesli ben sana atayım özelden siteyi
eger doguma sancıyla gıtmezsem asla suni sancı kabul etmeyecegım kesınlıkle sezeryan
benim karnım büyük ama tek sorunum bu değil. belki de ona bağlı oluşuyor. gece bir taraftan diğer tarafa dönmek tam bir işkence, hemen kasıklarım ağrıyor. uyuşmalarım iki haftadır var. ellerim şişiyor ve uyuşuyor. ne güzel uyuyabiliyorsun. keşke benim de uykularım huzurlu olsa.
kpss ye gireceğim ve diyorum ki kesin kpss ye girdikten sonra stres ve yorgunluktan bebeğim doğururummirmirmirmir