2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

benim karnım büyük ama tek sorunum bu değil. belki de ona bağlı oluşuyor. gece bir taraftan diğer tarafa dönmek tam bir işkence, hemen kasıklarım ağrıyor. uyuşmalarım iki haftadır var. ellerim şişiyor ve uyuşuyor. ne güzel uyuyabiliyorsun. keşke benim de uykularım huzurlu olsa.

canım aynı sorun bendede var eğer çok çok yorgun değilsem uyuyamıyorum sinir oluyorum bu durumada

senin ankarada doğum yapma durumun vardı noldu Hürremcim? kesinleşti mi

DOKTORUM GEREK YOK BEN YAPTIRICAM DİYO BAKALIM fisfisfis BEN 2 DOKTORA GÖRÜNÜYORUM FMF HASTALIĞIM YÜZÜNDEN Bİ TÜRLÜ ORTAK NOKTAYI BULAMIYORLAR ARADA BEN KALIYORUM AMA BÜYÜK İHTİMALLE YAŞADIĞIM YERDE DOĞUM YAPARIM ÇÜNKÜ ANKARA 3 SAAT BİZE HİÇ ÇEKİLMEZ YOLCULUK

EFTALYACIM ÇOK HAKLISIN TABİ DEDİĞİN GİBİ DURUMLA KARŞILAŞAN ÇOK ,ASLINDA HEYCANDAN ARTIK HEPSİNİ KAFAMIZA TAKMAMIZ ZAMAN ÇOK YAKIN OLDUĞUNDAN BÜTÜN STRES HEM MUTLUYUM HEM HEYCANLI EE BİRAZDA KORKU OLUYO İSTER İSTEMEZ

canım aynı sorun bendede var eğer çok çok yorgun değilsem uyuyamıyorum sinir oluyorum bu durumada

az kaldı dayan diyorum ben de kendime artık. bir de ders çalışıyorum. son üç haftam üç hafta sonra eğer oğlum doğmamış olursa biraz rahatlayacağız çünkü sınavımız da bitmiş olacak.

az kaldı dayan diyorum ben de kendime artık. bir de ders çalışıyorum. son üç haftam üç hafta sonra eğer oğlum doğmamış olursa biraz rahatlayacağız çünkü sınavımız da bitmiş olacak.

hımm Allah kolaylık versin hamileyken ders çalışmakta zor oluyor.ne sınavın var canım

ne olacak bu halimizz uykusuzluk bi yandan gövdemiz ağırlaştı hareketsizlik bi yandan -tatlicadiarzu-
bu arada dün annem yine yalvardı kadın kızım ben burda yapamam bize gidelim en azından bi 5 6 gün kal bizde diye tutturdu ben babanla konuşurum söz asla sigara içirtmicem dedii nasılda dert ediyo bende kalmayıı o yüzden sanırım anneme gidebilirim hastanden doğruubi 5 6 gün en azında kendim ayağa kalkana kadar kalıyımm bari eşime bişey demedim ama itiraz edeceğini sanmıyorum:ecrin_bebek:

canım yaa ana yüreği dayanamıyor işte .. hem baban da o miniği görünce eminim sigara içmek aklına bile gelmeyecektir .. istersen ilk 2-3 gün bir dene , annenin de gönlü olur hem .. daralırsan , canın sıkılırsa olmuyo deyip dönersin evine ..

günaydın kızlarr
şikayetler hat safhada valla bizde dün gece bulantılarla uyandık midemden şikayetim yok çok şükür ama ara ara böyle nöbetler gelir oldu

benim o bulantı uyanır uyanmaz var yaaa , ne sinir bir şeymiş bu Çok üzgünüm çoook

dün göğüs kremlerinden bahsetmişsiniz dr da bana gold lanolin krem vermişti .düzenli kullanmaya baslayacağım .

artı benim göğüsümden sıvı geliyor muhakkak hergün kızlar aranızda benim gibi olan var mı?

ben geldiği anı az çok hissedyorum sanırım . göğsümde bir kaşıntı olyor , kaşıma ihtiyacıyla baktığımda çoookk küçük bir damlanın çıkmaya çalıştığını görüyorum , o da beyaz bildiğin süt gibi değil , saydamımsı birşey .. çoğu zaman sütyenimin o kısmı sarımsı oluyor minik minik..

herkeslere günaydın.nasılsınız kızlar.bende çok şükür uykusuzluk problemi yok.ama sürekli tuvalete kalkıp su içip yatıyorum.hava süper bugün istanbulda.dün ne sıcaktı akşam fenalık geçirdim.birde içim yanıyor sürekli.soğuk birşeyler içmek istiyor canım devamlı.

günaydın canım .. o soğuk şeyler içme ihtiyacı bend de var , ben de sürekli soğuk su içiyorum :sm_confused:

35.haftamızda dolmuş.kaldı 3 hafta.yaklaşıyor zaman

canım maşallah sana ve Çağın paşaya :nazar: :nazar:
benimde hiçbirşey gelmiyor.şimdiye kadarda hiç gelmedi.şu göğüs kremlerini ne zaman kullanmaya başlamak lazım.benimde almam lazım

yanlış hatırlamıyorsam doğumdan 1 ay önce kullanmaya başlamak lazım gibi okudum bi yerde sanırım fisfisfis
günaydın kızlar sabaha karşı dalmışım bi güzel uyuyoduki yağmurun sesiyle doktor randevusu için kalkmak zorunda kaldım işim varya normalden daha güzel uyuyodum ama değer kızımı görücem inş güzel şeyler duyarım doktordan şu kordondanda kurtulduğunu duysam dua edin

ay bugün görüş var demek ne güzellllllll opuyorumnanaktan
inşallah prenses krtulmuştur kordonundan ve güzel haberlerle dönersin dr.dan ..

günaydın temmuz anneleri...
sizlere yine birşey sormak istiyorum malum bizlerden önce olduğunuz için tecrübelerize ihtiyacım var....30+2 günlük hamileyim yani 31 haftanın içindeyim salı gününe kadar kızım çok çok hareketliydi gün içinde ve gece yatana kadar sert tekmeleri sanki karnımdan çıkacak gibi oluyordu ama salı gününden beri hareket ediyor ama hareketleri daha sakinleşti..... sizlerinde böyle oldumu büyüğü içinmi acaba ama 1 günde bu kadar farkedermi yani hareketleri bu kadar azalırmı......

canım bazı günler daha az harektli bazı günlerse ay biraz durulsa keşke dediğimiz oluyor .. ama haftalar ilerleikçe daha da azalacak hareketleri ..
bir de cğer geliştirici iğne vurulursanız ilk dozun vurulduğu o ilk gün bebek hareketleri oldukça azalıyor ve çook hafif hissedyorsunuz , aklınızda bulunsun bu da yerimsenibensonra yine azmanus oluyorlar , merak etmeyim kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar..Bende bugün evdeyim dinlenicem işe gitmedim ne güzelmiş yaww..

iyi dinlenmeler canım , ya ben de dışarı çıkmak istiyorummmm :1no2:
sanırım kendimi daha iyi hissetmeye başlayınca hiç bir sorunum kalmadı gibi düşünüyorum ve ne biliiim işte , normal insanlar gibi hayata karışmak istiyorum ...
ıyyyyyyk , arabesk koktu burası dimiii , hava kapadı burada , galiba ona sebep bu duygusal satırlar kaydirigubbakcemile3

Merhabalar,
Ben 31 haftalık hamileyim. Temmuz sonunda veya Ağustosun ilk haftası kızıma kavuşacağım inşallah.
Son birkaç haftada hızla kilo almaya başladım.Sizin de böyle mi oldu?
59 kiloyla hamile kalmıştım, 73 olmuşum. Toplam 14 kg :KK43: Çok üzülüyorum.Bu akşam doktor kontrolüm var bir şey derse eşim de duyacak ve dikkat etmedğim için kızacak bana.
Tatlı yemeden duramıyorum. Muhallebi,pekmez,reçel falan...

canım sanırım keskin hatlarla belirlenmiş belli bir ölçüsü yok bu kilo almanın , yani şu kadar alırsan sen ve bebek daha sağlıklı olursun gibi .. dr.ların ve hepimzin kanıksadığı en fazla 15 kg ile tamamlamak .. ama hemen hemen aynı haftalarda olmamıza karşın kimimiz 6-7 kg aldı kimimiz 21 kg . baktığında bebişlerin boyu - kilosu birbirine yakın yada aynı ve dr.lardan aldığımız dönütler ise bebişlerimizin sağlıklı olduğu yönünde .. eğer dr.un da sana bu konuda bir şey demiyorsa , bu senin kendine kuruntu ettiğin bir durumsa biraz dikkat ederek , ekmeği azaltıp tuz-şekeri olabildiğince keserek belki kilo alım hızını asgariye indirebilirsin ..
doğumdan ve emzirmeden sonra kolaylıkla vereceğine inanıyorum , şimdi bunlarla dertlenme .. nasıl olsa hayatının bir daha hiç bir döneminde yediklerinde bu kadar pişman olmadığın bir dönem belki ( 2. bir hamilelik olursa o ayrı tabi ) yaşamayacaksın .. o yüzden tadını çıkar derim ben yerimseniben

69 TL canım. Turuncu olan modelden. Nette birsürü resmi var zaten. Arçeliğin de bir ara 49 TL'ye görmüştüm sonra baktım 149 TL herhalde ben yanlış gördüm dedim. Stardust almış bile. Akıllı kızın hali başka tabi. Ben bu durumda 11 TL fazladan verdim. Ne yapalım artık.

mersi canımcım Şeniz

Sipariş verdim canım. Cuma elimde olacak. Artık çok geç.

tühh , konuşmadık o sıralar sanırım senle .. güle güle kullan şimdikten
Ben sana ne diyeyim, ne diyedim ????
Neyse Aras'ın hatırası olsun artık. Ömür boyu üstünde taşıyacağın dövme gibi.

senin o mucievi kürüne güveniyorum canım Şeniz kaydirigubbakcemile5

kızlar benimde şu yalancı sancılarım gidrek çok sık olmaya başladı

artık devamli göbeğim top oluyor ve nefesim kesiliyor

eşim 2 hafta içinde doğar diyor

iyice heyecan ve korku bastı

ya o nefes kesilmesi gibi durum bende de oluyor gün içinde bazen , neden olur ki benneyaptımki

kızlar sgk lı olanlara birşey sorucam şu devletin süt parası diye birşeyi var her bebeğe ilk 6 ay için bin lira diye yazıyor bununla ilgili birşey bilen varmı.

star dust benim rahim kasılınca nefesim kesiliyor resmen nefes almakta zorlanıyorum

zaten kasıldığını öyle anlıyorum göbeğimde taş gbi oluyorbelki diyaframa baskı yapıyordur

star dust benim rahim kasılınca nefesim kesiliyor resmen nefes almakta zorlanıyorum

zaten kasıldığını öyle anlıyorum göbeğimde taş gbi oluyorbelki diyaframa baskı yapıyordur

bazen bende de söylediğin gibi şeyler oluyor. ama ben ayırt edemiyorum. acaba bende de mi kasılma oluyor. haftaya nst ye bağlanacağım. sanırım orada çıkıyor.

bugun ıyıyım canım havada serınledı baya bı faydası oldu
sen nasılsın tatlım:1hug:
bende iyiyim canım evdeyiz bugün evi süpürmem lazım kalkacak gücü arıyorum kendimde
kpss ye gireceğim ve diyorum ki kesin kpss ye girdikten sonra stres ve yorgunluktan bebeğim doğururummirmirmirmir

ayy canım senin başındada aynı dert var bizde kpssye girecezsenağlamasenağlama

bazen bende de söylediğin gibi şeyler oluyor. ama ben ayırt edemiyorum. acaba bende de mi kasılma oluyor. haftaya nst ye bağlanacağım. sanırım orada çıkıyor.

evet canı onlar kasılmaymış
rahim kendini hazırlıyor yani normal
çok sık olursa dr gitmek gerekiyormuş nst de çıkar zaten
benim sık olyor 1 saat içinde 3 kere filan kasılıyorum

herkeze merhabaaaaaaaaaa
nasılsınız temmuz annişleri umarım herkez iyidir....biz kızımla anca kahvaltımızı ediyoruz

merhaba kızlar

herkes uykusuzluk çekiyo sanırım,bende inadına uyuyorum gece hele top atsalar duymuyorum. Benim karnım falanmı küçük bebeğim mi küçük hiçbişey hissetmiyorum. Şimdi yatsam yine uyurum o derece uykuyla aram iyi şimdilik

Nesli ben sana atayım özelden siteyi

ay bu da nispet yapar gibi kaydirigubbakcemile şaka şakaaaaaa Şeniz ne güzel yaaa şöyle deliksiz uyumayalı ne kadar oldu .. sanırım en az 1 yıl daha olmayacak fisfisfis

eger doguma sancıyla gıtmezsem asla suni sancı kabul etmeyecegım kesınlıkle sezeryan

aaa , nedenki :uhm: çok mu ağrılı oluyor suni sancı .. halbuki çoğu kişi epdural normal doğumda suni sancıyla doğurmanın çok büyük rahatlık olduğundan bahseder hep ..

benim karnım büyük ama tek sorunum bu değil. belki de ona bağlı oluşuyor. gece bir taraftan diğer tarafa dönmek tam bir işkence, hemen kasıklarım ağrıyor. uyuşmalarım iki haftadır var. ellerim şişiyor ve uyuşuyor. ne güzel uyuyabiliyorsun. keşke benim de uykularım huzurlu olsa.

bu sabaha karşı benim de sol kasığımda bıçak saplanır gibi müthiş bir kramp oldu .. sanırım bu haftalarda olması normal dimi fisfisfis

kpss ye gireceğim ve diyorum ki kesin kpss ye girdikten sonra stres ve yorgunluktan bebeğim doğururummirmirmirmir

deme kıs öyleeee , stres bebeğe çok zararlı , tansiyonu da yükseltiyor hem .. olursa bebeğimin şansına , olmazsa 1 sene bebeğimle başbaşa geçireblicem diye düşün :sm_confused:

ayy canım senin başındada aynı dert var bizde kpssye girecezsenağlamasenağlama[/QUOTE]

ya evet ne yapacağız bilmiyorum. orada iki saat oturup sonra iki saat bekleyip sonra tekrar iki saat sınava girmek çok zor geliyor. çalışmak zaten artık çok zor gelmeye başladı. bir de kursa gidiyorum.
senin bölümün neydi. kaç alman gerekiyor.

X