2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım bence porsiyonlarını azaltmaya çalış ama kendini kasma bende çok kilo aldım ama hiç sorun yapmıyorum benim doktorum 30 kilo almış şimi ise çöp gibi hatun hiç kasma diyor

Benim doktorum erkek, anlamıyor tabi :)
Ben en çok eşimden korkuyorum.Doktor en fazla fazla almışsın der ama benim ki ooo.
Daha 8-9 haftam var, tatlıyı azaltırsam bir ihtimal 17 ile bitirebilirm.Umarım...

36 haftalıkları görünce çok özeniyorum.

Ben iyice sıcaklara kalacağım. Dün hava bayağı sıcaktı, ayaklarım balon gibi şişmişti.

Benim göğüslerimden henüz süt gelmedi. Büyüdüler,çatladılar bile hatta.Damarlar da acayip belirgin.Ama yumuşak göğüslerim.

BENİMDE YAA RESMEN NEFESİMİ KESİYOR KASILIP KALDIĞI ZAMAN HEYCAN BENDEDE VAR ARTIK HER SABAH İÇİM Bİ TUHAF UYANIYORUM DAHA GÖZÜMÜ AÇMADAN ŞAFAK 25 ŞAFAK 24 DİYE SAYAR OLDUM ARTIK kaydirigubbakcemile3

canımhiç şafak 24 filan diye sayma her an gelebilirler valla ben artık sancılarımı takip ediyoruminşallah temmuzda doğar ama o kadar beklemiyecek benimki
dr da 2 hafta içinde doğum olacak gibi konuştu doğum için rutin kan testlerimi filan hep oldumhayırlısıyla doğsunlarda

canım zaten bu haftadan sonra dogsa bıle sorun olmuyo çok sukur
bende 36. haftaya gelsem artık korkmıcamkaydirigubbakcemile5

tabiki canım bütün kuzucuklar 36 hatta 38 .haftadan sonra gelsinler inşallah

dün burasıda çok bunaltıcı sıcaktı
dr sonra 2. geceliğimi almak istiyordum alamadım nasıl taksiye atladığğımı bilmiyorumsonra yağmur yağdı bi ferahladık

şimdi intenetten alacağım güzel modellerin olduğu bir site biliyorsanız adres verirmisiniz

canım bende 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 75i geçtim 22 kilo falan aldım benim doktorumda çok almışsın diyor ama fazla üzerinde durmuyor bende sadece şerbetli tatlıları kestim gerisi tam gaz devam ediyor ama keşke daha erken kesseymişim çünkü kilo dahada ağırlaştırıp sıkıntılarını arttırıyor son haftalarda her gece ağrıyla uyuyorum

canım geçen hafta doktora gittim 32den sonra yaşar dışarda korkma artık dedi tabi 36dan sonra prematüre olmuyor

evet canım bende sordum doktoruma 32. haftadan sonra %90 yasama sansı var merak etme dedı
dedıgın gıbı 36. haftadan sonra prematüre olmuyo oyuzden dıyorum ıcım rahatlıcak dıyekaydirigubbakcemile5

bebısımı cok merak edıyorum en son 10 nısanda gırmıs ınsallah bebısıde kendısıde ıyıdır bugun tam 35+6 haftalık olmus 28.haftasında dogum yapıcaktı galıba

evet ya kıyamam sıcaklara kalacaksın çok.bol bol su iç çünkü sıcaklardan dolayı bebeğin suyu azalıyor erken doğuma neden oluyor.canım ne kadar azaltsanda daha neredeyse 2 ayın var 17 kiloyla bitiremezsin ama önemli olan sen alıyorken bebeğinde almış olması bakalım bebişin kaç kilo olmuş

hurremcım dogum seklın bellı oldumu en son sezeryan olabılır dıyordun?

canım bı sıte vardı ama aklıma gelmıyo bıturlu gelırse özelden atarım sana

yok canım ayın 12'sinde belli olacak benimde tek derdim o oldu insan kendini ona göre hazırlar bi belli olsaydı hayırlısıyla

evet canım haklısın ınsallah hayırlısı olur
benımde suan normal gözukuyormus doktorum öyle söyledı
ama son dakıkaya kadar ne olacagı hıc bellı olmuyo oyuzden hayırlısı neyse o olsun

Evet canım sona yaklaŞtık artık rabbım bızıde kÜÇÜk meleklerımızıde kolaylıkla kurtarsın o sıkıntıdan

merhaba kızlar

herkes uykusuzluk çekiyo sanırım,bende inadına uyuyorum gece hele top atsalar duymuyorum. Benim karnım falanmı küçük bebeğim mi küçük hiçbişey hissetmiyorum. Şimdi yatsam yine uyurum o derece uykuyla aram iyi şimdilik

Nesli ben sana atayım özelden siteyi

hürremcim yinede son ana kadar belli olmuyor düşünse doktor normal diyor birden bebek bunalmış hadi alalım diyorlar yada sezeryan diyorlar bebek zamanından önce kendiliğinden doğuveriyor boşver takma onu hiç kafana

benim karnım büyük ama tek sorunum bu değil. belki de ona bağlı oluşuyor. gece bir taraftan diğer tarafa dönmek tam bir işkence, hemen kasıklarım ağrıyor. uyuşmalarım iki haftadır var. ellerim şişiyor ve uyuşuyor. ne güzel uyuyabiliyorsun. keşke benim de uykularım huzurlu olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…