- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
herkese merhabaa.s.
cok guzel yagmur var burda ıcım ferahladı bıraz helekı dunkı sıcaktan sonra cok ıyı oldu
hoş geldin canım biraz serinledi çok şükür ama bana darallık geliyoo halen devam ediyoo biraz uyucam bakalım serinlik çökmüşken inşallah uyurummkaydirigubbakcemile5
canım bence porsiyonlarını azaltmaya çalış ama kendini kasma bende çok kilo aldım ama hiç sorun yapmıyorum benim doktorum 30 kilo almış şimi ise çöp gibi hatun hiç kasma diyor
canım zaten bu haftadan sonra dogsa bıle sorun olmuyo çok sukur
bende 36. haftaya gelsem artık korkmıcamkaydirigubbakcemile5
BENİMDE YAA RESMEN NEFESİMİ KESİYOR KASILIP KALDIĞI ZAMAN HEYCAN BENDEDE VAR ARTIK HER SABAH İÇİM Bİ TUHAF UYANIYORUM DAHA GÖZÜMÜ AÇMADAN ŞAFAK 25 ŞAFAK 24 DİYE SAYAR OLDUM ARTIK kaydirigubbakcemile3
canım zaten bu haftadan sonra dogsa bıle sorun olmuyo çok sukur
bende 36. haftaya gelsem artık korkmıcamkaydirigubbakcemile5
benim doktorum erkek, anlamıyor tabi :)
ben en çok eşimden korkuyorum.doktor en fazla fazla almışsın der ama benim ki ooo.
Daha 8-9 haftam var, tatlıyı azaltırsam bir ihtimal 17 ile bitirebilirm.umarım...
36 haftalıkları görünce çok özeniyorum.
Ben iyice sıcaklara kalacağım. Dün hava bayağı sıcaktı, ayaklarım balon gibi şişmişti.
Benim göğüslerimden henüz süt gelmedi. Büyüdüler,çatladılar bile hatta.damarlar da acayip belirgin.ama yumuşak göğüslerim.
canım geçen hafta doktora gittim 32den sonra yaşar dışarda korkma artık dedi tabi 36dan sonra prematüre olmuyor
Benim doktorum erkek, anlamıyor tabi :)
Ben en çok eşimden korkuyorum.Doktor en fazla fazla almışsın der ama benim ki ooo.
Daha 8-9 haftam var, tatlıyı azaltırsam bir ihtimal 17 ile bitirebilirm.Umarım...
36 haftalıkları görünce çok özeniyorum.
Ben iyice sıcaklara kalacağım. Dün hava bayağı sıcaktı, ayaklarım balon gibi şişmişti.
Benim göğüslerimden henüz süt gelmedi. Büyüdüler,çatladılar bile hatta.Damarlar da acayip belirgin.Ama yumuşak göğüslerim.
canım bende 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 75i geçtim 22 kilo falan aldım benim doktorumda çok almışsın diyor ama fazla üzerinde durmuyor bende sadece şerbetli tatlıları kestim gerisi tam gaz devam ediyor ama keşke daha erken kesseymişim çünkü kilo dahada ağırlaştırıp sıkıntılarını arttırıyor son haftalarda her gece ağrıyla uyuyorum
canımhiç şafak 24 filan diye sayma her an gelebilirler valla ben artık sancılarımı takip ediyoruminşallah temmuzda doğar ama o kadar beklemiyecek benimki
dr da 2 hafta içinde doğum olacak gibi konuştu doğum için rutin kan testlerimi filan hep oldumhayırlısıyla doğsunlarda
tabiki canım bütün kuzucuklar 36 hatta 38 .haftadan sonra gelsinler inşallah
dün burasıda çok bunaltıcı sıcaktı
dr sonra 2. geceliğimi almak istiyordum alamadım nasıl taksiye atladığğımı bilmiyorumsonra yağmur yağdı bi ferahladık
şimdi intenetten alacağım güzel modellerin olduğu bir site biliyorsanız adres verirmisiniz
canım bı sıte vardı ama aklıma gelmıyo bıturlu gelırse özelden atarım sana
hurremcım dogum seklın bellı oldumu en son sezeryan olabılır dıyordun?
yok canım ayın 12'sinde belli olacak benimde tek derdim o oldu insan kendini ona göre hazırlar bi belli olsaydı hayırlısıyla
merhaba kızlar
herkes uykusuzluk çekiyo sanırım,bende inadına uyuyorum gece hele top atsalar duymuyorum. Benim karnım falanmı küçük bebeğim mi küçük hiçbişey hissetmiyorum. Şimdi yatsam yine uyurum o derece uykuyla aram iyi şimdilik
Nesli ben sana atayım özelden siteyi