2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

güle güle mutlu günlerde kullanın canım...
benimkide baston tipi olarakda kullanılabiliyor istanbulda otobüs sorunu olunca çok hafif bişey istedim

çok teşekkür ederim canım:1hug:
hepimizin bbekleri sağlıkla kullansınlar aldığımız herşeyi inşallah hayırlısıyla

kaydirigubbakcemile3 ALLAH SENı EMııı kaydirigubbakcemile3 BANADA GENELDE BUNALTICI ORTAMLARDA OLUYOR CANIM DEDıĞıN GıBı TOKLUKTA ETKıLıYOR

bak şimdi yatıyorum sırt üstü , kablosuz klavyeyi dizlerimi kırıp koyuyorum bacaklarıma , arada bir oluyor o sivrilip toplanma durumu .. bunları sayıcam dimi bir de ne kadar sürdüğünü ..

Melek arabaların ıkısıde Çok hoŞmuŞ gÜle gÜle kullanın pembe olan Çok kullanıŞlı gÖrÜnÜyor geÇen gÜn bı kadında gÖrdÜm Çok daha kolay evırıp Çevırmesı

bak şimdi yatıyorum sırt üstü , kablosuz klavyeyi dizlerimi kırıp koyuyorum bacaklarıma , arada bir oluyor o sivrilip toplanma durumu .. Bunları sayıcam dimi bir de ne kadar sürdüğünü ..

canım sırt üstü yattığında oksijen daha az gittiği içinde yapıyor olabilir ormal kasılma olarak sayılmaz belki onlar

kızlar ben ım baktıgım sallanır besıkler 430 mılyon. o kadar hesaplı nerden hangı marka aldınız. resım koyma sansınız var mı nur.

ANNECİK KUZENİM BUNDAN KULLANMIŞTI SALLANDIĞI İÇİN ÇOK KULLANIŞLI DEDİ BEBEK Bİ BUNDA UYUYORMUŞ BİZİM BURDA BUNLAR 150 LİRA AMA Bİ İNTERNET SİTESİNDE 135 LİRA ŞİMDİ GÖRDÜM

melekcim arabalar güzel ama ikiside baston tipli zaten biraz fazla olmamışmı ilk 6 ay zaten oturamaz çokda iyi.

buda cok guzel hurrem ama benım gordugum daha bı guzel geldı ama cok pahalı.

bi kaç ay sonra oda yapmayı falan düşünüyorsan çokda pahalı bişeye gerek yokki canım zaten kaldırılacak ama sen bilirsin tabi biz oda yaptık şimdi ama bende alıcam bu tarz bişey bi kaç ay yanımızda yatacak ondan sonra kaldırılıp köşe bekleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…