günaydın kızlar sabaha karşı dalmışım bi güzel uyuyoduki yağmurun sesiyle doktor randevusu için kalkmak zorunda kaldım işim varya normalden daha güzel uyuyodum ama değer kızımı görücem inş güzel şeyler duyarım doktordan şu kordondanda kurtulduğunu duysam dua edin
günaydın kızlar sabaha karşı dalmışım bi güzel uyuyoduki yağmurun sesiyle doktor randevusu için kalkmak zorunda kaldım işim varya normalden daha güzel uyuyodum ama değer kızımı görücem inş güzel şeyler duyarım doktordan şu kordondanda kurtulduğunu duysam dua edin
günaydın temmuz anneleri...
sizlere yine birşey sormak istiyorum malum bizlerden önce olduğunuz için tecrübelerize ihtiyacım var....30+2 günlük hamileyim yani 31 haftanın içindeyim salı gününe kadar kızım çok çok hareketliydi gün içinde ve gece yatana kadar sert tekmeleri sanki karnımdan çıkacak gibi oluyordu ama salı gününden beri hareket ediyor ama hareketleri daha sakinleşti..... sizlerinde böyle oldumu büyüğü içinmi acaba ama 1 günde bu kadar farkedermi yani hareketleri bu kadar azalırmı......
sanada günaydın.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.kaçta randevun
günaydın temmuz anneleri...
Sizlere yine birşey sormak istiyorum malum bizlerden önce olduğunuz için tecrübelerize ihtiyacım var....30+2 günlük hamileyim yani 31 haftanın içindeyim salı gününe kadar kızım çok çok hareketliydi gün içinde ve gece yatana kadar sert tekmeleri sanki karnımdan çıkacak gibi oluyordu ama salı gününden beri hareket ediyor ama hareketleri daha sakinleşti..... Sizlerinde böyle oldumu büyüğü içinmi acaba ama 1 günde bu kadar farkedermi yani hareketleri bu kadar azalırmı......