- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün göğüs kremlerinden bahsetmişsiniz dr da bana gold lanolin krem vermişti .düzenli kullanmaya baslayacağım .
artı benim göğüsümden sıvı geliyor muhakkak hergün kızlar aranızda benim gibi olan var mı?
69 TL canım. Turuncu olan modelden. Nette birsürü resmi var zaten. Arçeliğin de bir ara 49 TL'ye görmüştüm sonra baktım 149 TL herhalde ben yanlış gördüm dedim. Stardust almış bile. Akıllı kızın hali başka tabi. Ben bu durumda 11 TL fazladan verdim. Ne yapalım artık.ipegimucum site adrtesi vermesen bile fiyatini yazabiolir misin? belki ben de uygusa oradan alabiliriom. goruntululerden almak istiyordum ama burada bile en azi 100 dolar.
canimu ben arçeliğinkini 129 tl den indirilmiş fiyatıyla 49 tl ye aldım bi siteden , dilersen atayım özelden yerimseniben
güzelim yüz kremi dediğin gibi bebek gibi kokuyor , onda sorun yok da çatlak önleyicisi ağır kokuyor. hiç kullanan oldu mu bilmem , bi ara avonda buğday özlü şeftalili bi krem vardı , ayyyyyynı onun gibi ağır yoğun bir kokusu var .. hele memişlere sürüp de biraz sıcak olunca , bir de üstüne sürekli yatmak zorunda kalan bir insanın sıcaktan terlemesi eklenince buram buram mustela gelirdi burnuma , ayyy dayanamadım , düşün artık göbeğime bile sürmüyorum , saldım çayıraaaaaaaaaaaaa, ipeğmu okuyunca alıcak oklavaı yine eline , ben en iyisi kaçayım :))))))))))
bu arada kesınlıkle son ay çok berbat gecıyo allah yardımcısı olsun tum hamıslerın cok fena cok bı an önce 36.haftayı dolsursamda ondan sonra gelse çınar bey
günaydın güzel anneler
comebabyden haber var mı stardust.
henzü hastenddelre galiba.
ilk bbeişelrimzi maşallah çok iyi olurlar inşallah
Merhabalar,
Ben 31 haftalık hamileyim. Temmuz sonunda veya Ağustosun ilk haftası kızıma kavuşacağım inşallah.
Son birkaç haftada hızla kilo almaya başladım.Sizin de böyle mi oldu?
59 kiloyla hamile kalmıştım, 73 olmuşum. Toplam 14 kg Çok üzülüyorum.Bu akşam doktor kontrolüm var bir şey derse eşim de duyacak ve dikkat etmedğim için kızacak bana.
Tatlı yemeden duramıyorum. Muhallebi,pekmez,reçel falan...
günaydın temmuz anneleri...
sizlere yine birşey sormak istiyorum malum bizlerden önce olduğunuz için tecrübelerize ihtiyacım var....30+2 günlük hamileyim yani 31 haftanın içindeyim salı gününe kadar kızım çok çok hareketliydi gün içinde ve gece yatana kadar sert tekmeleri sanki karnımdan çıkacak gibi oluyordu ama salı gününden beri hareket ediyor ama hareketleri daha sakinleşti..... sizlerinde böyle oldumu büyüğü içinmi acaba ama 1 günde bu kadar farkedermi yani hareketleri bu kadar azalırmı......
Merhabalar,
Ben 31 haftalık hamileyim. Temmuz sonunda veya Ağustosun ilk haftası kızıma kavuşacağım inşallah.
59 kiloyla hamile kalmıştım, 73 olmuşum. Toplam 14 kg Çok üzülüyorum.Bu akşam doktor kontrolüm var bir şey derse eşim de duyacak ve dikkat etmedğim için kızacak bana.
kızlar benimde şu yalancı sancılarım gidrek çok sık olmaya başladı
artık devamli göbeğim top oluyor ve nefesim kesiliyor
eşim 2 hafta içinde doğar diyor
iyice heyecan ve korku bastı
kızlar benimde şu yalancı sancılarım gidrek çok sık olmaya başladı
artık devamli göbeğim top oluyor ve nefesim kesiliyor
eşim 2 hafta içinde doğar diyor
iyice heyecan ve korku bastı
herkese merhabaa.s.
Cok guzel yagmur var burda ıcım ferahladı bıraz helekı dunkı sıcaktan sonra cok ıyı oldu
Merhabalar,