2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

dün göğüs kremlerinden bahsetmişsiniz dr da bana gold lanolin krem vermişti .düzenli kullanmaya baslayacağım .

artı benim göğüsümden sıvı geliyor muhakkak hergün kızlar aranızda benim gibi olan var mı?

canım bunu bana geçenlerde söylediler o gelen sıvıya halk arasında ağız deniyormuş ve bebek için çok önemliymiş eğer öyle birşey gelirse sıktırma sakın akmasın boşbuoşuna birde sütyenin içine pet filan koy gitmesinler demişti

Merhabalar,
Ben 31 haftalık hamileyim. Temmuz sonunda veya Ağustosun ilk haftası kızıma kavuşacağım inşallah.
Son birkaç haftada hızla kilo almaya başladım.Sizin de böyle mi oldu?
59 kiloyla hamile kalmıştım, 73 olmuşum. Toplam 14 kg :KK43: Çok üzülüyorum.Bu akşam doktor kontrolüm var bir şey derse eşim de duyacak ve dikkat etmedğim için kızacak bana.
Tatlı yemeden duramıyorum. Muhallebi,pekmez,reçel falan...

dilara ve hürrem teşekkür ederim.....

aman başlasın hoplatmaya ben razıyım....içim biraz rahatladı teşekkür ederim.... kızım demek kafasını dinlemek istiyor bir köşeye çekildi :)))))

ipegimucum site adrtesi vermesen bile fiyatini yazabiolir misin? belki ben de uygusa oradan alabiliriom. goruntululerden almak istiyordum ama burada bile en azi 100 dolar.
69 TL canım. Turuncu olan modelden. Nette birsürü resmi var zaten. Arçeliğin de bir ara 49 TL'ye görmüştüm sonra baktım 149 TL herhalde ben yanlış gördüm dedim. Stardust almış bile. Akıllı kızın hali başka tabi. Ben bu durumda 11 TL fazladan verdim. Ne yapalım artık.

canimu ben arçeliğinkini 129 tl den indirilmiş fiyatıyla 49 tl ye aldım bi siteden , dilersen atayım özelden yerimseniben

Sipariş verdim canım. Cuma elimde olacak. Artık çok geç.

güzelim yüz kremi dediğin gibi bebek gibi kokuyor , onda sorun yok da çatlak önleyicisi ağır kokuyor. hiç kullanan oldu mu bilmem , bi ara avonda buğday özlü şeftalili bi krem vardı , ayyyyyynı onun gibi ağır yoğun bir kokusu var .. hele memişlere sürüp de biraz sıcak olunca , bir de üstüne sürekli yatmak zorunda kalan bir insanın sıcaktan terlemesi eklenince buram buram mustela gelirdi burnuma , ayyy dayanamadım , düşün artık göbeğime bile sürmüyorum , saldım çayıraaaaaaaaaaaaa, ipeğmu okuyunca alıcak oklavaı yine eline , ben en iyisi kaçayım :))))))))))

Ben sana ne diyeyim, ne diyedim ????
Neyse Aras'ın hatırası olsun artık. Ömür boyu üstünde taşıyacağın dövme gibi.

bu arada kesınlıkle son ay çok berbat gecıyo allah yardımcısı olsun tum hamıslerın cok fena cok bı an önce 36.haftayı dolsursamda ondan sonra gelse çınar bey

Canım daha son aya girmedin. Son ay 36'dan sonra başlıyor. Ayrıca halimiz şükredelim ki Allahın gücüne gitmesin. Evet yayıp kalkmak zaman zaman kemiklerimi ağrıtıyor ama kendi adıma söyleyeyim hiiiiç şikayetçi değilim. Tüm bunlar bebeğimin kilo aldığını, ağırlaştığını gösteriyor diye daha çok mutlu oluyorum. Sen de artık erken doğum krizini kafandan atsan iyi olur. Genel birtakım sıkıntılar yaşaman erken doğuracağın anlamına gelmiyor. Zaten dr'un öyle bir risk olsa söylerdi diye düşünüyorum.

selsincim çok teşekkür ederim herşey yoluna girdi

ilsu benim 7 . ayımdan beri sarı sıvı geliyor çok az iç çamaşırıma ama ben sorun etmiyorum inşallah sütümüz zamanında gelecek

inşallah nur kordonunu iki üç kere dolanmadıysa korkma canım o çoktan kurtulmuştur
bu gittiğimizde benim oğlanında kordon vardı boynunda hatta drum ne kadar seviyolar bu kordonu boyunlarına almayı dedi ben çok endişelenmedim kurtulur allahın izniyle

benimde çok az kaldı doğumuma geçen c.tesi gittiğimde bebişim 2.750 gr dı bakalım bu hafta ne kadar olmuş zaten ondan sonraki haftayada muhtemelen doğum olucak..

günaydın güzel anneler
comebabyden haber var mı stardust.
henzü hastenddelre galiba.
ilk bbeişelrimzi maşallah çok iyi olurlar inşallah

dün konuştuk , saat 11.30 da üt götürmüş kuzularına , bebişler 2 kg olana kadar küvezde kalacaklarmış ve o zamana kadar kucaklarına vermeyeceklermiş , enfeksiyon kapma riskine karşı .. 3 saaatte bir üt götüreceği için hastanede kalmayı düşünüyordu , gidip gelmek zor olur diye .. hepinize çokkkkkk selamları vardı canım ...

Merhabalar,
Ben 31 haftalık hamileyim. Temmuz sonunda veya Ağustosun ilk haftası kızıma kavuşacağım inşallah.
59 kiloyla hamile kalmıştım, 73 olmuşum. Toplam 14 kg :KK43: Çok üzülüyorum.Bu akşam doktor kontrolüm var bir şey derse eşim de duyacak ve dikkat etmedğim için kızacak bana.

verirsin canım kafanı takma
canın çok tatlı istiyorsa porsiyonlarını küçült öyle ye
bende tatlı çok tüketiyorum duramıyorum gözümün önünde dönüyorlar napıyım
ayy nasıl örnek olduysamkaydirigubbakcemile3

kızlar benimde şu yalancı sancılarım gidrek çok sık olmaya başladı

artık devamli göbeğim top oluyor ve nefesim kesiliyor

eşim 2 hafta içinde doğar diyor

iyice heyecan ve korku bastı

günaydın temmuz anneleri...
sizlere yine birşey sormak istiyorum malum bizlerden önce olduğunuz için tecrübelerize ihtiyacım var....30+2 günlük hamileyim yani 31 haftanın içindeyim salı gününe kadar kızım çok çok hareketliydi gün içinde ve gece yatana kadar sert tekmeleri sanki karnımdan çıkacak gibi oluyordu ama salı gününden beri hareket ediyor ama hareketleri daha sakinleşti..... sizlerinde böyle oldumu büyüğü içinmi acaba ama 1 günde bu kadar farkedermi yani hareketleri bu kadar azalırmı......

Bana da birden büyüyor gibi geliyor. Aniden bişeylerin değiştiğini hissediyorum. Korkma hareket ediyorsa sorun yoktur. Belki tekme atacak pozisyonda değildir. Sonra gene tekmelemeye başlar annesi.

Merhabalar,

Ben de 14 kilo aldım hatta 15 bile olmuştur artık. 30. haftalarda ayda 3 kilo aldığım bile oldu. Dr 16-17 kiloya kadar izin verdi. Haftada 3 gün sütlü tatlı yiyebilirsin dedi. Ama ben tatlı yememeye çalıştım. Biraz daha dikkat et canım. Bir de yemeğini saat 19'dan önce ye. Valla ben öyle yaptım son 7 haftada 2,5 kilo aldım. He çok mu az değil tabi de bizim gibi hızla kilo alanlar için harika bir şey.

BENİMDE YAA RESMEN NEFESİMİ KESİYOR KASILIP KALDIĞI ZAMAN HEYCAN BENDEDE VAR ARTIK HER SABAH İÇİM Bİ TUHAF UYANIYORUM DAHA GÖZÜMÜ AÇMADAN ŞAFAK 25 ŞAFAK 24 DİYE SAYAR OLDUM ARTIK kaydirigubbakcemile3

canım zaten bu haftadan sonra dogsa bıle sorun olmuyo çok sukur
bende 36. haftaya gelsem artık korkmıcamkaydirigubbakcemile5

Merhabalar,

canım bence porsiyonlarını azaltmaya çalış ama kendini kasma bende çok kilo aldım ama hiç sorun yapmıyorum benim doktorum 30 kilo almış şimi ise çöp gibi hatun hiç kasma diyor

X