2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canim ya ben de oyle oluyordum bir ara. ama sen de yanlis hatirlamiyorsam bu sorun epeydir var. onceden de uyku sorunun vardi. acab diyorum kendini gunduz yormuyor musun? ben farkettim ki ondanmis. artik yataga girmemle uyumam bir oluyor.

bir de ben artik pozisyonu degistiriyorum. mesela yastigimi ters tarafa koyuyorum. o zaman ne hikmetse uykum geliyor.

canim ya ben de oyle oluyordum bir ara. ama sen de yanlis hatirlamiyorsam bu sorun epeydir var. onceden de uyku sorunun vardi. acab diyorum kendini gunduz yormuyor musun? ben farkettim ki ondanmis. artik yataga girmemle uyumam bir oluyor.

bir de ben artik pozisyonu degistiriyorum. mesela yastigimi ters tarafa koyuyorum. o zaman ne hikmetse uykum geliyor.

evet tatlımm uyku sorunum vardı ama o zman hiç uyumadan geçiriyodum meğer kansızmşım çok şükür düzeldi normal 7 8 saat uyuyordumm şimdi iyice ağırlaştım dönmek kalmak bi işkencee ya bide hava sıcak artık bunalıyorumm ne yaparsam fayde etmiyoo gündüz yoruyorum kendimi bugün 2 tane cam sildim baolkon yıkadım annemler geldi yemek hazırladımm zaten kızım yeterince yoruyo akaşam kadar kaç kere oyuncak topluyorum evde sanırım son günlerin sıkıntısı çoktü üzerime:)

Dilaracim az kalmis. Zaten dogumu yaklasan anne adaylarinin soyledigi sey hep ayni. son aydan nefret etmisler. cok zorlanmislar. bir dogursak da kurtulsak demisler. gobusunu gordum, masallah kocaman olmus. cidden donmek yatmak kalkmak mesele.

Dilaracim az kalmis. Zaten dogumu yaklasan anne adaylarinin soyledigi sey hep ayni. son aydan nefret etmisler. cok zorlanmislar. bir dogursak da kurtulsak demisler. gobusunu gordum, masallah kocaman olmus. cidden donmek yatmak kalkmak mesele.

evet tatlım aynen öyle vallahi ben yine uyumamaya razıyım bebişim gelsinde hafiflemiş olurum en azından bedenen dimi neyse tatlım ben bi uyumayı deneyim bakalım iyi geceler öptüm seni bebişiniŞeniz

hanimlar benim bu gune kadar bacagimda oramda buramda bir agri olmamisti ta ki bu aksama kadar. sol bacagima agri girdi. neyin nesidir anlamadim. asagidan basladi simdi ustte de var. acaba eksik gelen bir sey mi var? vitaminlerim falan . bilmiyorum ki. sasirdim.

hanimlar benim bu gune kadar bacagimda oramda buramda bir agri olmamisti ta ki bu aksama kadar. sol bacagima agri girdi. neyin nesidir anlamadim. asagidan basladi simdi ustte de var. acaba eksik gelen bir sey mi var? vitaminlerim falan . bilmiyorum ki. sasirdim.

canım vucut agırlastıgı ıcın de agrı oluyo olbılır

bu arada kesınlıkle son ay çok berbat gecıyo allah yardımcısı olsun tum hamıslerın cok fena cok bı an önce 36.haftayı dolsursamda ondan sonra gelse çınar bey

günaydın arkadaşlar. ben de artık geceleri uyuyamıyorum. her şey bir işkenceye döndü. geceleri ellerim şişiyor ve uyuşuyor. bacaklarıma da kramp girmeye başladı. artık şu son haftalar da geçse de bebeklerimize kavuşup rahat uyuyalım diyorum. ben böyle deyince de insanlar asıl ondan sonra başlayacak uyutmayacak bebek diyorlar. olsun en azından yarım saatte olsa güzel uyuruz.

bende cok şişiyorum özellıkle aksam ve ögleden sonra
ılık bır dus almak cok ıyı gelıyo allahtan bugun hava serın ve yagıslı ıstanbulda sabah çise atmıs

serin bir İzmir sabahından günayyydınnnnnnnnnnnn hihoyyyt
Allahım nihayet azcık serinledi ortalık kaydirigubbakcemile2
kahvaltı edicem , döncem ben size sırnaşık şey

günaydın güzel anneler
comebabyden haber var mı stardust.
henzü hastenddelre galiba.
ilk bbeişelrimzi maşallah çok iyi olurlar inşallah

günaydın swet nasılsın comenbaby ikinci annemiz daha erken davranan bebişimizde var bilmiyomusun .neyse ben seni gördüm slm vereyim dedim şimdi dişçiye gitcem dua edin bana neoluur mafoldumben:Saruboceq:

tatlım bende demir hapından başka bi hap kullanmıyorumm magnesyum içiyodum bıraktım artık bi faydası yok magneyumun zaten çok şükür kraplarım gitti 30. haftdan sonra hiç krap olmadı belki 1 2 kere belkide gün içinde kendini çok yordun ondanda olabilir canım inşallah geçer bi daha olmazŞeniz

herkese günaydınlar
bende uykusuzluktan kıvranıyorum ama allahtan gecede serindi şimdide serin öğlene neolur allah bilir

X