canim ya ben de oyle oluyordum bir ara. ama sen de yanlis hatirlamiyorsam bu sorun epeydir var. onceden de uyku sorunun vardi. acab diyorum kendini gunduz yormuyor musun? ben farkettim ki ondanmis. artik yataga girmemle uyumam bir oluyor.
bir de ben artik pozisyonu degistiriyorum. mesela yastigimi ters tarafa koyuyorum. o zaman ne hikmetse uykum geliyor.
Dilaracim az kalmis. Zaten dogumu yaklasan anne adaylarinin soyledigi sey hep ayni. son aydan nefret etmisler. cok zorlanmislar. bir dogursak da kurtulsak demisler. gobusunu gordum, masallah kocaman olmus. cidden donmek yatmak kalkmak mesele.
gecmis olsun huzuncum. ben de merak ediyordum insallah bir sey olmamistir diye.
hanimlar benim bu gune kadar bacagimda oramda buramda bir agri olmamisti ta ki bu aksama kadar. sol bacagima agri girdi. neyin nesidir anlamadim. asagidan basladi simdi ustte de var. acaba eksik gelen bir sey mi var? vitaminlerim falan . bilmiyorum ki. sasirdim.
bende cok şişiyorum özellıkle aksam ve ögleden sonra
ılık bır dus almak cok ıyı gelıyo allahtan bugun hava serın ve yagıslı ıstanbulda sabah çise atmıs
hanimlar benim bu gune kadar bacagimda oramda buramda bir agri olmamisti ta ki bu aksama kadar. sol bacagima agri girdi. neyin nesidir anlamadim. asagidan basladi simdi ustte de var. acaba eksik gelen bir sey mi var? vitaminlerim falan . bilmiyorum ki. sasirdim.