- 9 Ocak 2009
- 3.596
- 2
nereden aldın gülüm bunları nettense siteyi yollarmısın bana
gönderiyorum özelle canım.
kızlarr rpanik yapmayın kilolarla beraber gidiyor o selülitte :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereden aldın gülüm bunları nettense siteyi yollarmısın bana
Aynennn rosemcimmm benimde hem çatım dar, hem yapım minyon, hemde kızım ters duruyoo, sezaryennn olcammm :CüvCüv: İnsallah normal dogum olur cnm ama benim doktorum hic riske atacağa benzemiyooo
İşte napcan cnm ya umut fakirin ekmeğiii, bi umut belkii normal olur diye bende her gittigimde konusuyorummm ama :çok üzgünüm: Umarım artık seninde su belirsizligin bi an once çözülürrr cnm cok zordur eminimmm
bebısler saglıkla gelsınde ne yapalım hepsıne katlanırız degılmı.kaydirigubbakcemile5Aynennn rosemcimmm benimde hem çatım dar, hem yapım minyon, hemde kızım ters duruyoo, sezaryennn olcammm :CüvCüv: İnsallah normal dogum olur cnm ama benim doktorum hic riske atacağa benzemiyooo
eyetkinercım ben dun netten sezeryan resımlerıne baktım.delikafaduldendelikafaduldenbakmaz olaydım pek korktum.delikafaduldenzaten dr unuz söylemişş bana çatın dar bebek ters dese 5 dk düşünmem walla... bakalım haftaya gittiğimde nasıl bi dr ve hastane ile karşılaşıcamm o da ayrıı ama bu son olur ve doğumumu yapacağımm hastane olur inşallahh... vee dr uma sorarımmm nasıl doğurucamm ben diye
yaaa midemde karnımda bi şişlikk var sanki nefes alamıyorumm yaaa.................
çok mu yedimm acaba????
benımde gögüs kenarları catlamıs gıbı.:1closedeyes:benimm göbüşümmm..... göğüs kenarlarımmm hep çatladımm ben yaa...
bebısler saglıkla gelsınde ne yapalım hepsıne katlanırız degılmı.kaydirigubbakcemile5
eyetkinercım ben dun netten sezeryan resımlerıne baktım.delikafaduldendelikafaduldenbakmaz olaydım pek korktum.delikafadulden
sen henuz doktorunda karar kılmadın mı canım?
benimm göbüşümmm..... göğüs kenarlarımmm hep çatladımm ben yaa...
rosem daha dün konuştuk bakmayın etkilenirsiniz dedik ama sen bizi dinlememişsin aferin o zaman sana klava:
bence hiç kendinizi korkutmayın arkadaşlar akışına bırakın
alayım damam minik zuzummmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi:
gönderiyorum özelle canım.
kızlarr rpanik yapmayın kilolarla beraber gidiyor o selülitte :lepi:
Minyon olunca şimdik normal doğum olmuyor mu ben annamadı zuzuuum.Çatım hakkında bir bilgim yok..Ama minyonluğum bariz görülüyor... juniorum bennn kaydirigubbakcemile3
Drum yavaş yavaş dönmeye başladığını söledi.Bu hafta vuruşlarından daha çok döndüğünü hissediyorumm. :CüvCüv:
"hangi bahardan aldın kokunu hangi masal anlatır seni hangi film heyecanlandırır bu bekleyiş kadar beni" :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5 :asigim: :icecream:
ahh cnm yaa sormaa nasıl zor anlatamam... acil bişi olsa kime gitcemm beennn.... inşallahh haftaya kararımı vermiş olurum inşallahh herşey içime sinerr ve hakkımızda hayırlısı olurr...
bebısler saglıkla gelsınde ne yapalım hepsıne katlanırız degılmı.kaydirigubbakcemile5
eyetkinercım ben dun netten sezeryan resımlerıne baktım.delikafaduldendelikafaduldenbakmaz olaydım pek korktum.delikafadulden
sen henuz doktorunda karar kılmadın mı canım?
şu benim yaptığım yağdan kullansana be gülüm şu ana kadar hiç bişi olmadı banaki göbişim 3.aydan beridir büyük. belki onun etkisi olmuştur diyorum.:CüvCüv:
şu benim yaptığım yağdan kullansana be gülüm şu ana kadar hiç bişi olmadı banaki göbişim 3.aydan beridir büyük. belki onun etkisi olmuştur diyorum.:CüvCüv:
Kandurukçuuuu demetttt :dilcikar: :dilcikar: Banada gönder bnada daha pahalı bisi begeniyimmm mademmm alcannn delikafaduldendelikafadulden
Cnm benim gibi kısa boylu demiyorum bakk özellikle minyon delikafadulden inssanların belli bir kilodan sonraki bebişleri dogurmaları hem anne hem bebiş açısından problem ve risk yaratabiliyomus onu soledi doktorumda CADIARZU
Bana gelcen acil bisi olursaaa izmiri ayaga kaldırcammm bendeeeee Şeniz Allah korusun hemmm hersey zamanında olsun bitanemm acil bisey olmas merak etme sennn
Katlanmaz mıyız? Katlanırısta yiristeeee bu bebişleriiii cokacimcoook Valla cok açımmm yuvarlıcammm simdi birinizinkiniiii kaydirigubbakcemile3 Bakma bakıyım oyle resimlere dicemmm Gaydın beni dövcekk daha dünnn baktım cok korktumm diye aglanıyodummm, sen tam benim kafasın valla Rosemmm, Gaydın bana ben sana kızıyım bareee klava: Hep ben mi azar işitcem gariiiii delikafadulden
kızlar napıyonuz siz yaaa:mymeka:
sakın sakın yapmayın öyle şeyler allah korusun psikolojiniz bozulur yaaa:1no2:
ben hastanede çalışırken doğuma girmiştim sırf meraktan
daha doğum başlamamış kadın sadece bağırıyor bana bişiler oldu
doktor dedi ki hastayı bırakın demete koşun bayılacak-tatlicadiarzu-
gerisini hatırlamıyorumkaydirigubbakcemile3
herşeyi akışına bırakın ve de rahat olun sadece kuzunuzu kucağınızda hayal edin başka da bişey düşünmeyin herşey çok güzel olacak inşallah:Saruboceq::lepi::asigim: