Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar ben çıkıyorum.gününüzün kalan kısmı en güzel şeklide geçsin.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..a.s.
Allahımm ya rezilliğin alasını yaşadım şimdi... Ayy yaa bu koltukta nasıl oturacağım ya bennn. Garip şekillerle patronuma yakalandım. Bir ara ayakkabılarımıda çıkarmıştım Allahtan o zaman görmedi..
-tatlicadiarzu-
kıslar ben çıkıyorum.gününüzün kalan kısmı en güzel şeklide geçsin.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..a.s.
Allahımm ya rezilliğin alasını yaşadım şimdi... Ayy yaa bu koltukta nasıl oturacağım ya bennn. Garip şekillerle patronuma yakalandım. Bir ara ayakkabılarımıda çıkarmıştım Allahtan o zaman görmedi..
-tatlicadiarzu-
çatının dar olduğunu naıl anlıyor doktor.
beni alttan muayene etmedi.
hiç
o yzüden öyle ultrasonda belli mi oluyor acaba
yoksa son dakika golu yermyiim acaba?
amatist nasıl bir yag bu tarifini verırmısın canım?
ben susam,badem ve kakao yagını karıstırıp sürüyorum.
senınkı nasıl acep?:1closedeyes:
canım vajınal muayeneyle anlasılıyor.çatının dar olduğunu naıl anlıyor doktor.
beni alttan muayene etmedi.
hiç
o yzüden öyle ultrasonda belli mi oluyor acaba
yoksa son dakika golu yermyiim acaba?
-tatlicadiarzu-
zuzum senı doktorun muayene etmeden mı catı der dedı.kaydirigubbakcemile3Bilmıyımmmki swetcimm o kısmını kurcalamadımm, doktorumm benim çatım niye boyle olmusss ya ne kadar dar bi elinizle göstersenizzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ayyy cıkış saatim geldi ya geyige vurdummm iyceee delikafadulden Cidden bilmiyorum ama cnmm senin için sorarımm Şeniz
canım ben bu karısımı tv den duymustum sende mı ordan aldın acaba?bırkac ay yapmıstım ama plastik şişeye koydum bırsey olur dıye tedırgın olup yapmayı bırakmıstım.kaydirigubbakcemile3sen cam şişede mı karıstırdın?bir daha yazayım arkadaşlar ben çok memnun kaldım. aktardan alacağınız yağlarla yapılıyor.
lahana yağı,
susam yağı,
buğday yağı,
avakodo yağı,
havuç yağı ve
kakao yağı
hepsini spreyli bir şişede karıştırıyorsunuz. akşamları yatarken çalkalayıp sürüyorsunuz. ben banyodan sonra sürüyorum yoğun bir yağ olduğu için birazda bebek yağı sıkıyorum. kokusu biraz garip oluyor ama ten acayip bir şekilde emiyor ve yumuşacık yapıyor. deneyin derim. hepsini almak 30 ytlyi geçmiyor. kaydirigubbakcemile5
kızlar catının dar olması ancak aşağıdan elle muayenede anlasılıyor
bunu bilmiyordum.sezeryan isteyenlere bakmıyorlar Rosem ,normal doğum düşünenlere bakıyorlar
eğer kendini kasmassan kolay diyorlar ama nasıl kasmıyacaksın ki
aman görürse görsün aa rahat bıraksınlar biraz adamı yaa klava:
zuzum senı doktorun muayene etmeden mı catı der dedı.kaydirigubbakcemile3
canım ben bu karısımı tv den duymustum sende mı ordan aldın acaba?bırkac ay yapmıstım ama plastik şişeye koydum bırsey olur dıye tedırgın olup yapmayı bırakmıstım.kaydirigubbakcemile3sen cam şişede mı karıstırdın?
evet ılsucum eliyle bakıyor.:bbo: