Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok güzel bunlar fiyatları da çok uygunmuşşş..
demet bunların hepsı harika..:sm_cool:
Kıslar benim hamişliklten ötürü bacaklarımın üstü kısımlarında selülüt oluştu aranızda benim gibi olan var mı acep :) kötü duruyor inş doğumdan sonra gider.
umarım dönerler zuzum.:1hug:
bebegın duruşu ters olursa sezeryan oluyormus.
gercı bana doktorum catı dar sezeryan olur dedı ama bir umut ıste belkı normal dogum yapabılırım.delikafadulden
demetcim çok güzel bu oyuncaklar bende oynarım bunlarla :))) arılı olan çok beğendim
Kıslar benim hamişliklten ötürü bacaklarımın üstü kısımlarında selülüt oluştu aranızda benim gibi olan var mı acep :) kötü duruyor inş doğumdan sonra gider.
kızın 41 kere maşallah
sağlıkla büyüsün bebişlerimiz:teytey::teytey:
swetcim maşallah toparlacık olmuş kızın.allah nazarlardan saklasın.
canım bunları netten mi sipariş ettin.evet kızlar ben de çok beğenerek aldım en üstteki yatak kenarına takılıyor diğerler çıngıraklı valla fiyatlar çok uygun çarşıya göre çarşıda ufacok çıngıraklar en az 10 TL bakalım gelsinler de azcıkın kendim oynarım önce zati:lepi::sm_cool:
Canım benimde bacaklarda selülit arttı maalesefe... senağlama
Aynennn rosemcimmm benimde hem çatım dar, hem yapım minyon, hemde kızım ters duruyoo, sezaryennn olcammm :CüvCüv: İnsallah normal dogum olur cnm ama benim doktorum hic riske atacağa benzemiyooo
canım çok güzel bunlar fiyatları da çok uygunmuşşş..
Yaaa demet pek güselll kız bu oyuncaklar yahuuu, banada alsana pembe olandannn yatagıma takıcammmm delikafadulden
zaten dr unuz söylemişş bana çatın dar bebek ters dese 5 dk düşünmem walla... bakalım haftaya gittiğimde nasıl bi dr ve hastane ile karşılaşıcamm o da ayrıı ama bu son olur ve doğumumu yapacağımm hastane olur inşallahh... vee dr uma sorarımmm nasıl doğurucamm ben diye