Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demet masallah kıssss cok süper cıkmıssın ellerin felan hic şişmemişşş, fıstıkkk gibisinnnnn, ıslık çalarak alkışlıyorum seniiii -tatlicadiarzu-
demettt zuzummm harikasınızz kıslarrr...... walla işyerimde tek olmasam birine çektiricem kendi göbüşümü koycamm bende :))))))))) maşallahhh bebişlerinizee ve koca göbüşülerinizee....
wayyy çok şıksın canım göbişte yakışmış elbidende çok ciciŞeniz
alemsin zuzuumm çok şekersin yaa
ayyy bir saat eşim geldi yemeğe çıktım neler olmuş kaçırdım
demetim maşallah ya mankenlik yapmışsınız aybalamla ne kadar güzel gözüküyorsunuz canım yaa kırmızıya bende bayılırım yeşil kırmızı en sevdiğim renklerŞeniz
küstüm işte bak nası da dalga geçiyo yaaaaaa:dilcikar::dilcikar: kızımmm tam 12 kg aldım bensenağlama:tomato:
amannnnn çabuk veriyom zati hiç de umursamıyommm:sm_cool: oğlumda 20 kg almıştımmmm:lepi:
emelcim yaaaa kendin çekkkkk ben kendim çekiyom heppp hadiiiii:teytey:
teşekkür ederim diloşummmmmŞeniz
hadii sizde sıraaaaaaa:teytey:
kız diloşşş maşallah yaaa ALLAH nazardan saklasın gerçekten büyümüş senin göbüşş ikiz mi diye soran olur yada yarın bugün doğurcan diye bekleniyordur :)
küstüm işte bak nası da dalga geçiyo yaaaaaa:dilcikar::dilcikar: kızımmm tam 12 kg aldım bensenağlama:tomato:
amannnnn çabuk veriyom zati hiç de umursamıyommm:sm_cool: oğlumda 20 kg almıştımmmm:lepi:
emelcim yaaaa kendin çekkkkk ben kendim çekiyom heppp hadiiiii:teytey:
teşekkür ederim diloşummmmmŞeniz
hadii sizde sıraaaaaaa:teytey:
dılos buneeeeeeeeee masallah sanaaaaaaaaaaaadelikafadulden
allahım nazarlardan saklasın kocaman olmus göbusunn
dilaracımmm maşallahhhh yaaa ne güzelll bi göbüşşş.....
kız diloşşşşşşşşşşşşşşşşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
maşallah subhanallah yaaaa:lepi: kocaman olmuş yaa göbüşünnnn harika görünüyosun canımmmŞeniz
derinimmm gördün mü deli resimlerimiiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
teşekkürler canım bak nası utandımmm:lepi:Şeniz
diloş masallah diyelim ilkönce canım
seni tanımasam bugun yarın doğurur sanirim :)))
Ne var kıslar hic koca göbegin altından cıkan ayak ucu görmedinis mii kaydirigubbakcemile3 Hürrem cok iyi teşhis koydun valla, penguen gibiyim suannnn, yürüyüşümde aynennn oleeee -tatlicadiarzu-
Diloş kıssss tut o göbegii hey allahımmm ne kadar büyümüşşş yahuu, ay kocamannn bi kız buuuuuu :sm_cool:
yaa delisin vallahi zuzum bu ne kıs:))))) iki siyah küçük şey görüyorum altta onlar nelülülülülülü
demettt zuzummm harikasınızz kıslarrr...... walla işyerimde tek olmasam birine çektiricem kendi göbüşümü koycamm bende :))))))))) maşallahhh bebişlerinizee ve koca göbüşülerinizee....
Zuzuum ha gayret yakında ayaklarını gÖremİcen.maŞallah canım