Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de çok sıkıldım ve yoruldum çalışmaktan.Zaten dün patronuumda sinir etti...gıcık oldum herkes kendi derdinde valla..Ama gelip bana 1,5 sa lik yolu nasıl geliyosun zor olmuyomu yoruluyomusun demiyor. Senin yüzünden resmen işler aksadı der gibi bi cümle etti bana. Ya da bilemiyorum ben öle anladım.
:roflol::roflol::roflol::roflol: Benimde iki kücük yumurta gözüküyo kısımmmm cektim bak koycamm simdiii kaydirigubbakcemile3
maşallah tatlım şekersin yaaa yayılmamaış senin göbiş benimki yayıldılaelaelaelaelae
demet maşallah çok güsel göbişinde kızçende 41 kere maşallah size
Masallah kıs Demet fidan gibi cıkmıssın bi tek karnınn var süpersinnnn :lepi: Kovalarımmm uleynnnn bu ne boleeee ben topaç gibi sen fidan gibiii klava:
Demetcim maşallah göbüşüne...bugün neşen çok yerinde Allah neşeni artırsın canım...Şeniz
masallah herkesın keyfı yerınde.
göbişlerde pek seker cıkmıs..
demetcım masallah göbişine
evfettttttttt buda kırmısı elbisemleeeee:lepi:sositososito:sm_cool:
demetcım msallah cok seker cıkmıssınız:asigim:
demet kırmızı elbısede pek guzelmıs..
masallah.
demet karnım top gibi ya masallah
bebişin içeride sahası geniş :)) istediği kadar koştursun:roflol:
demet senın kızın besıgı asansörlümü?
dmeet kız altın ceben de trabzon işi snaırım...hımmm..valla benmde b cebeli takımım var ama dugunden sonra en fazla 3 kere takmışımdır ama takanlara hayranım..ben b saat takabiliorum..öle b agırlık oluo ki bileğimde boynumda ama takıncada çok hoşşşş yaa..inş kızım bana benzemez accı taksın takıştırsın dimi amaaa:))