Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vaaaaaaaaavvvvvvvvvvdelikafaduldenbu birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool::sm_cool:
iki tepe arasından doğan güneş adı daaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::lepi:
ayy demett çok hoşsun valla
demetcim nasıl bi kare yakalamışsın canım süper yaaa:))
demetcimm maşallahh göbüşünee....
ALLaHIM isimde vermişş sanat eseri maşallah çekimlerin demett kaydirigubbakcemile3
demet maşallahh canım çok tatlı ayaklarını göremiyosun benim gibikaydirigubbakcemile3
Demetcimmm cok bıdık cıkmısınnn kısss masalahhhh yeşillikkkkk :dance: Kırlarda süzülen bi kebelekk gibi, yada 2 kebelek mi desemmmm kaydirigubbakcemile3
Canımm allah kavuştursun askerlik zor işte daha doğrusu ayrılık allah hepimizi tez zamanda kavuştursun inşallah
varyaaaa bu resim adını çok güzel taşımış demet mükemmelllll kaydirigubbakcemile3
inşaallah canım..Ecetuba yazdıkların çok hoş canım.Bebeğinde okur inşallah bunu bir gün.
sağol tatlım hakkaten şımarık olacak bizim yaramazlar...ecetuba ne güsel dile getirmişsin duygularını süper canım bence hep yaz okutursun çok şımarıcak bu yaramazlar bizi ne çok seviyolar dicekler hakikaten ama çokda hoş hatıralar bunlar olmalı diye düşünüyoruz çok güsel canım yüreğine sağlıkkaydirigubbakcemile5
ayyy ne güzel bir altın top onun içindeki tatlı şeyi yerim bennnŞenizbu daaaaa ikiiiiiiiiiiiiii:lepi:
tombul eller arasındaki altın topdelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::lepi:
bu daaaaa ikiiiiiiiiiiiiii:lepi:
tombul eller arasındaki altın topdelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::lepi:
demetcim çiçeklerin arasına dogan güneş olmuş tatlı göbüşün canım maşallah..çok şekerrr
vaaaaaaaaavvvvvvvvvv
Demet göbek altı papileriniiii görelimmm cnm bi de oyle koy, hani benimm picamalı resmim gibi kaydirigubbakcemile2
kızzzz senni göbişi görünce benim kızda bi hareketlenmeler oldu uyuyodu sabahtan berikaydirigubbakcemile3
teşekkürler canlarımmmmmdelikafadulden
zuzu o nası oluyo bacımmmmmm:jeyyar: anlat deniim :lepi:
diloşş o kızını yirimm bennnnnnnncokacimcoookŞeniz
demet yusyuvarlak ya maşallah çok tatlı hahaha
ayyy ne güzel bir altın top onun içindeki tatlı şeyi yerim bennnŞeniz
Bu ne kıssss demettt cok topalakkk cıkmıs allahımmmmm :sm_cool::sm_cool: Cok sirinnn yahu masallahhh, dur bende cekicem hala ayaklarım gözüküyosaaaa tabi karnımdannn delikafadulden
demettcim yok artık:roflol:..kız durup durup ilginç fotolar cekiosun ama çok tatlı çıkıosun maşallah:)
Ahhh Melek olcaktı simdi koscaktııı tuvalete kaydirigubbakcemile3
harikasın kızım sen yaa kaydirigubbakcemile5
Yahuuu ben turkuaz picamamla cekmistim yaaaa delikafadulden Tam göbeginin ordan ayaklarını cekicennn cok komik oluyooo bende cekicem simdi oyle ama once ayaklarımı görmem lazımmmmm kaydirigubbakcemile3
ayaklarım görünmüyo ki kızımmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sen benim bi ayakkabı bağlayışımı görsen eşim yokkennnnkaydirigubbakcemile3
kuyruğunda pire olan hav hav gibi afidersinnn:roflol:erişemiyomda yuval yuval yuvallanıyom bağlıycam diyeeeeesırnaşık şey
şincik bu deminki dağ tepe top felan falanın toptan görünüşüüüüüüü :roflol::roflol::roflol:
ayaklarım görünmüyo ki kızımmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sen benim bi ayakkabı bağlayışımı görsen eşim yokkennnnkaydirigubbakcemile3
kuyruğunda pire olan hav hav gibi afidersinnn:roflol:erişemiyomda yuval yuval yuvallanıyom bağlıycam diyeeeeesırnaşık şey
şincik bu deminki dağ tepe top felan falanın toptan görünüşüüüüüüü :roflol::roflol::roflol:
evet ilsucum sticker yapıştırdım birkaç tane süsledim kızımın duvarını teyzesi:asigim:
şu an çok dolu düzenlenecek inşallah:lepi:
vee hiç üşenmedim bide kıyafet değiştimmmmmmm:lepi::sm_cool:sositososito