- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hürrecim çok tatlı çıkmışsın maşallah sana hiç 70 kilo gibi durmuyorsun
işte deniz manzaralı göbüşş
buda oturan boğaaa :)
geçen hafta eşim çekmişti bu fotolarda 70 kiloyumm kızlar maşallah deyin emii toplam 16 kilo oldu rekor hala bende sanırımm :hooray:
geçen hafta eşim çekmişti bu fotolarda 70 kiloyumm kızlar maşallah deyin emii toplam 16 kilo oldu rekor hala bende sanırımm :hooray:
zuzucum çok şeker çıkmış ya..bu alttan çıkanlar dalların galibakaydirigubbakcemile3
Dilaracım ikinci bebeği olanlarda karın daha çok çıkıyormuş bizimkilerden büyük omlası normal canım
Diloş maşallah kız kocaman olmuş senle aramızda 1 gün var bak bende koyayım gör resimlerimi senin yanında ben 4 aylık gibi kalıyom kıs maşallah 41 kere sana ve kuzunaaa
demetcimm zuzummm tmm canlarımmm denicemm bende....
Anaammmm kız derin sen ne kadar havalı annesin boyle saça başa bak kaydirigubbakcemile3 Cok tatlı bi annişsin sen yahuuu delikafadulden
Hic itiraz etmeden cıktım sora yaklasık 10 dakka soylendimmm kaydirigubbakcemile3 Kapıdan girişim cok komikkti, doktorum elini uzattı hosgeldinisss zuhal hanım diyee pe hos buldum didim geldigim gibi, ardından gecen diyalogta masallah iyi gördüm sizi dedii, aaa siz hala beni görebiliyomusunuzzz semirdim iyce kafam içime kactııı anlasılmıyo kim oldugum didiiimmm konuyu yavşatarak geçiştirmeye calıstım ama yemediiiiii naniknanik
dilara ve derin maşallah göbüşlerinize...
demetcim kırmızı elbisen çok güzel sana da çok yakışmış..
gaydincim senin göbüşte harika çok yakışmış hamilelik.fazla kilo almamışsın..maşallahBuda 29+3 halimiz
Buda 29+3 halimiz