- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dogum yaklastıkca sezeryandan korkmaya baslıyorum galıba. aslında cok rahattım ama bı korku geldı bırden
kızlarr küçük tosbağam benim:) maşallah deyin teyzoşlarııopuyorumnanaktan
hüzüncüm sen kacıncı haftada sezeryan olacaksın?kesınlıkle katılıyorum annecık
ben hep normal dogum ıstıyordum sezeryandan cok korkuyordum
ama malesef sezeryan olacak 10 gun kadar kısa bır zaman kaldı ve ben cok streslıyımmafoldumben
epiduralda eger tedırgın oluyorsan, serumun icine cok az sakinlestirici kattıklarını duymustum.ben cok rahhtım aslında huzun arkadaslarım falan cok rahatgecıyo korkulcak bıse yok demıslerdı. ben epidural sezeryan olucam. ondan korkuyorum aslında uyanık uyanık dayanabılırmıyım dıye
epiduralda eger tedırgın oluyorsan, serumun icine cok az sakinlestirici kattıklarını duymustum.
sınavda basarılar nur ıns ıyı gecer.
nur ılk bebegın mı ıkıncı mı profıldekı kucuk kız kım
DİLOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BEN BUNU YERİMMMMMMMMMMMMMM delikafaduldenopuyorumnanaktan
MAŞALLAHHHHHHHHH COK SEKER ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
dilara masallah kızına.cok tatlı.:1hug:
ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.
Maşallah maşallah maşallah 41 kere opuyorumnanaktan :asigim:
dilara maşallah canım güle güle büyüt kızını sen o doğum stresini attın canım darısı bizlere inş
annecik aynen bende öle korkuyorum zaman yaklaştıkça hayırlısı ile kucağımıza alsaydık
zuzuuum aynen canım yaaa bende çok gerginim bugün az önce eşim yemeğegeldi olmadık yeerde adama dırdır adip başladım ağlamaya annesine kızdım nedir bu kaynanalrın kıskançlığı akşam eşim gelinceoturduğum yerden kalkmak için ondan yardım istedim oda diyorki bak deminden beri kendi kalkıyor seni görünce kalkamadı diyor nedir bu şimdi of offf
teşekkür ederim kızlarr kızım emmek istiyor sütüm yok bakalım humananın çayına başladım fayda görcekmiyimm:gitme: bide doğuma girerken çok ağladımm çok titredim anestezi uzmanı yarım saat beni sakinleştirmek uğraştı iğneyi yapamadı sonra bi boşluğumu yakaladı ve iğneyi dayadı gerisi çok rahattı stres yok sakın haa benden tavsiyeeopuyorumnanaktan