Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende yeni üyelerdenim.Ama uzun zamandır yazıları takip ediyorum.14+3 haftadayım.Aybuke bende antalyalıyım hangi dr gidiyorsun,söyleyebilrmisinMemnunmusun
kızlar ben dün doktora gittim büyük ihtimalle ogluşum olacakmış ense kalınlıgıda 1,7 çıktı normalmiş bugünde kan verdim ikili test için inşallah normal çıkar
kızlar ben dün doktora gittim büyük ihtimalle ogluşum olacakmış ense kalınlıgıda 1,7 çıktı normalmiş bugünde kan verdim ikili test için inşallah normal çıkar[/QUOTE
hayırlı olsun canım banada dr oğlun olcak demişti bugün 2li test sonuçlarımı alıcam inş. herşey yolundadır çok sabırsızım
kızlar ben dün doktora gittim büyük ihtimalle ogluşum olacakmış ense kalınlıgıda 1,7 çıktı normalmiş bugünde kan verdim ikili test için inşallah normal çıkar[/QUOTE
hayırlı olsun canım banada dr oğlun olcak demişti bugün 2li test sonuçlarımı alıcam inş. herşey yolundadır çok sabırsızım
kaç haftalık bebekleriniz cinsiyet için sordum benimki 4 ile 5 ayda belli olur dedi doktor
kaç haftalık bebekleriniz cinsiyet için sordum benimki 4 ile 5 ayda belli olur dedi doktor
bizim doktorumuz 13+4 dü söylediğinde %90 erkek dedi %10 kız ihtimali var bakalım ilerleyen zamanlarda daha da net olur
Senin doktorun belki emin olamadığı için sölememiş olabilir.
bizim doktorumuz 13+4 dü söylediğinde %90 erkek dedi %10 kız ihtimali var bakalım ilerleyen zamanlarda daha da net olur
Senin doktorun belki emin olamadığı için sölememiş olabilir.
canım allah hayırlısıyla doğurmayı da nasip eder inşallah hepimize.
bugün de bi arkadaşım beni rüyasında görmüş doğum yapıyomuşum bebiş de erkekmiş. bakalım bende haftaya cuma falan gidicem heralde yine. belki öğrenirim kızlar.
Biz son kontrolümüze 12.haftamızda gittik ve net bir şey söyleyemedi doktor aslında 14.haftadan itibaren söyleyebiliyorlar ama yanılma payları tabiki var.17.haftamızda kontrolümüz var tekrar o ozaman öğrenebileceğimizi söyledi doktorumuz
kızlar daha önce de yazmıştım , tekrar yazayım 12+4 de öğrendim benim de %90 erkekmiş hatta ben sordum %10 luk bir pay varmı diye doktor bence yok dedi.Şu ana kadar yazan şubat anneleri hep erkek demiş :) bakalım ilk kız kimden gelicek
kızlar biraz özel olacak ama..
sizin de ilişki sırasında ağrı oluyor mu. sanırım gebelikten dolayı zaten isteksizlik var, bir de kayganlaşma olmuyor eskisi gibi.. sizde durum nasıl bi çözüm bulabildiniz mi.
doktoruma sorucam ama çekiniyorum ya.
biz öğrendiğimizden beri hiç yapmadık biz dr da yasakladı zaten ondan geçen gittiğimizde bi süre daha yok dedi ne zaman izin vercek ki CADIARZU
kızlar daha önce de yazmıştım , tekrar yazayım 12+4 de öğrendim benim de %90 erkekmiş hatta ben sordum %10 luk bir pay varmı diye doktor bence yok dedi.şu ana kadar yazan şubat anneleri hep erkek demiş :) bakalım ilk kız kimden gelicek