- 2 Ağustos 2007
- 29
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese hayirli saglikli dogumlar saglikli hayirli evlatlar diliyorum canlarim kendinize bebişlerinize iyi bakin dikkat edin kendinizede karnınızdakinede tamammi ..
kizlarrrrrrrr cok fenayim bennn ,üc aydir ilk defa bulantim var simdi acayip oldum yaaaaa sosis yemistim bir saat önce onlami alakasi var acaba ??? doguma kadar artik ben salam sosis yemem sanirim
oglumuda yatirmam gerek ama hareket edemiyorum sanki bütün gücüm alinmis gibiiii
hoşgeldin duru hayırlısı olsun bi şekilde gelcek dünyaya bende çok korkuyorum ama eşim allah verir onun sabrını diyo işallah kolay ve normal doğum olur. benim daha belli değil cinsiyeti 12. haftada gittiğimizde dr pipisini göremedim bidaki geldiğinizde söylerim dedi beklemedeyiz sağlıklı olsunda farketmez :)) benim bulantılar sürüyo pek çıkarmıyorum bu sıra ama yinede bunaltıyor beni
bugün 2li test sonuçlarımı aldım dr a gösterdim sonuçlar iii çok sevindim
pipisini tekrar gösterdi dr baya belli herşeyi bu ayın sonuna kadarda 3lü test yapılcak
Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin...
selam kızlar
ikili test öncesi bir şeyler yiyip içersek bi sıkıntı olmaz dimi kan tahlili için
bir de ultrasona girerken ense kalınlığı için acaba su içmemiz gerekiyor mu
canım gecmiş olsun..zaten salam sosis sucuk bu tarz seyleri cok fazla yeme cok tehlikeli.
günaydın arkadaşlar nasılsnız :)) geldim :))