- 25 Temmuz 2008
- 231
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balık gibi kayarmış ara sıra bende hisseder gibi oluyorum ama emin olamıyorum bide sürekli karnım pıt pıt atıyo
ben cumartesi doktorda iken ekranda hareketlerini gördüğüm halde hissetmedim neden acaba[/QUOTE
sürekli hareket ettiği halde dikkat ettim bende hiçbişiy hissetmedim sırf et oldukları için kemiklensinler o zaman hissedicez inş:Saruboceq:
balık gibi kayarmış ara sıra bende hisseder gibi oluyorum ama emin olamıyorum bide sürekli karnım pıt pıt atıyo
bana doktor hissedemezsin henüz demişti
aman allah korusun. ya bizim kiracımız vardı benden bikaç yaş büyük.hergün bi tane içiyordu sigara.hergün görüştüğümüz için biliyordum. cocuk 5 yaşında maşallah bişeyi de yok ama ilerde ne cıkar tabi bilemem. ben dün cok sinirliydim morelim cok bozuktu sigara içtim ondan sordum kıslar.
ark beslenmenız nasıl ben hıc bısey yıyemıyorum hala doktor bı yandan sağlık ocağı bı yandan bıde en onemlısı esımın dırdırı psikolojim bozuldu ağlıycam artık hem açlıktan kıvranıyorum sankı bıde bılerek yemıyomusum gıbı herkes ustume gelıyo varmı sızdede bu kadar buyuk beslenme pardon beslenememe sorunu.yuksek bır yer kestırırsem gozume atcem kendımı aşşaaaaaaaa.