Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb arkadaşlarrrr doktordan yeni geldim 2 li test yapıldı. sonuçları p.tesi alıcam bebeğin ensesinin kalınlığı 1,8 çıktı dr normal olduğunu söledi. yaa bebek inanılmaz hareketli çok heyecanlandım
amanın kızlar ben 3.ayımdayım.artık kilo almayamı başliycam yani??bende çok acıkıyorum.sabah eşimle birlikte kahvaltı yapıyoruzz saat 7.30 da aha acıktım gene.ama ekmek yiyemiyorum fazla yoksa çıkarıyorum hemen.dikkatli olursak daha düzenli kilo alırız deyee düşünüyorum.
mrb arkadaşlarrrr doktordan yeni geldim 2 li test yapıldı. sonuçları p.tesi alıcam bebeğin ensesinin kalınlığı 1,8 çıktı dr normal olduğunu söledi. yaa bebek inanılmaz hareketli çok heyecanlandım
kızlar bir de eşim bana bilgisayarı yasakladı, bundan sonra günde en fazla 1 saat oturabilirmişim başında, geçenlerde tv. de çıkmış, hamile bayanlar bilgisayarın başında vakit geçirmesinler diye,,, taktı kafayı şimdi bana, ne zaman bilgisayara otursam, kallk, kalk diye başımın etini yiyor, ışınları zararlımıymış neymiş,,, cep telefonları gibi... hatta oturmasam bile bilgisayardan en az 1m uzakta durmalıymışım,, öyle demişler deşifre programında,,, başıma iş açtı bu program, şimdi ancak ara ara girebilecem:dilcikar::dilcikar:
o kadar hareketlilerde neden hissedemiyoruz halaa medemmmmsenağlamasenağlama
cnm benim 13 hafta oldu. eller kollar havada sürekli tekmeliyo ve esniyo bu kadar beklemiyodum ama cinsiyetini sölemedi önümüzdeki ay inş
o kadar hareketlilerde neden hissedemiyoruz halaa medemmmmsenağlamasenağlama
bende aynısını sordum doktora kıkırdakları ve kemikleri gelişmediği için hissedemiyomuşuz