- 24 Temmuz 2008
- 285
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar şu cetvel işinden anlayan biri bize yardımcı olur mu??? şöyle açık açık yazarsa ne yapmamız gerektiğini çok iyi olur...ben denedim ama beceremedim bugün....bi el atın kıslarrrrrr.......
ya şimdi benim kafam karıştı bende doktorumu değiştiricem ve cenk beye gitmeyi düşünüyorum bende carrefour un arkasındaki jimerde diye biliyorum onu ve bu hafta gitmem lazım bana yardımcı olun kızlar
kızlar bana bı yardım edın adım cahıle cıkack sıtede ona yanıyorum ebn doktora sormayı unutuyom hep sımdı benım bebeğim 13 haftalık 7 9 subat doğum demıstı doktor ben ne zaman hamıle kalmısım acep benım kafam cok karıstı artık ıcınden cıkamıyom valla 19 mayıs cıkıyo 28 nısan cıkıyo cok tuhaf
arkadaşlar dün konturole gitmişdim ben doktor bebegin büyük ihtimalle kız oldugunu söyledio kadar duygulandım ki onu görünce anlatamam allah herkeze kısmet etsin bu mutlulugu.
ben de 3 ay bitene kadar bişi almıcaktım ama eşim iki hafta sonra askere gidecek (inşallah kısa dönem çıkar o zaman 8 aya yetişiyo.) o yüzden o özendiği için gitmeden bi tulum aldık çok şekerdi
bugün kendimi çok yorgun hissediyorum arkadaşlar. keşke evde olsam akşama hatta yarın sabaha kadar uyusam. masaya kafam düşecek nerdeyse. evde olanlar lütfen bunun kıymetini bilin tadını çıkarın. akşam 12 yi buldu yatmam ya ondan ya da 3 aydan sonra bende ters tepki yarattı. bugün nasıl akşam olacak bilemiyorum.