Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar iyi geceler...
sorunlarınızın genelde ortak olmasından hareketle söylemek istediğim tek bi cümle var. kırk gününüzün dolmasını bekleyin lütfen.. bana söylenince çok kızıyodum ne olacak mucize falanmı diyordum ama gerçekten insanın hayatı birden daha normale dönüyor bence.
o depresyon durumunu sanırım yaşamayan yok. ağlama krizleri, terleme vs.. Ayrıca bu zaman içinde bebek size siz ona alışıyorsunuz ve bence büyüdüğünü hissediyorsunuz.
o yüzden şiddetle üzülmeden ve paniklemeden bugünlerin geçmesini bekleyin.. siz de umarım benim gibi bu değişimleri bir an önce hissedersiniz..
dört gözle bekliyorum kırkımızn çıkmasını delikafadulden
kızlar benim bebişin yanakları kırmızı kırmızı isilekler oldu bebegi nin yüzü isilek olan varmı
neden oluyormuş bilginiz varmı sıcaktanmı oluyor bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim
canım ben öyle birşey duymadım kendiliginden toparlanıyor o zaman hep yara olur mikrop kapar bizim dr ellemeyindedi göbek düşdükten sonra 1 kerelik batikon döktük gazlı bezle kapattık başkada ellemedikbide kizlar bebislerin düsen göbüslerini ne yaptiniz ??? ben evde saklamaya düsünüyorum
bide cok önemli bi sorum var hani göbek düsünce göbegin orasi kabuk oluyor ya o kabugu ebem gecen gelisinde cekitti göbegin orasinin hava almasi gerekiyormus ama yeniden kabuk bagladi bebisin göbegini
simdi gelicek gene cekitcek kendiliginden gitmesi gerekmiyormu o kabugun ??????
kafam cok karisik herkez niye öyle yapmis ebe diyorlar
canım bizimde aşımız cuma günü hebatit b aşısı olacagız yarın 1 aylık olacagızgünaydın arkadaşlar
demircool maşallah kızın çok tatlı
bizde birazdan aşı olmaya gitcez aşı olan varmı aramızda
canım bebegine misafirler gittigi zaman kulvü felakla nası oku nazar olmuş olabilir benim bebek de öyle oldu karnı tok altı kuru gazıda yok bebek görmeye gelmişlerdi misafirler gittigi an çıglık çıglıga eşime söyledim bunu doktora getirelim diye tam evden çıkarken bi teyzemiz vardı bebegi okudugu an bebegim uyudu bebeklern yıldızı düşüktür dedi bize canım sende okudelirmek üzereyim kızlar ya..bugün emzikle derde uğradı benim çocuğum..gündüzleri hiç alışkanlığı yoktu..hayırdır inşallah..valla akıl sır ermiyor..acaba başka bir sıkıntısı olabilir mi ki?? ateşi normal..kaka/çiş durumu normal..sütü de içiyor..dün kalabalıktan nazar mı değdi çocuğa acaba..bir anlasam dilinden...