2009 Şubat Anneleri

canım benimde göbek deliğim dışarı fırlayacak gibi doktor gördü dün akşam öenmli birşey olsa söylerdi benimde kırmızı.gerildiği için oluyor sanırım.için rahat etsin ama istersen bir doktora göster sen yinede.

canım göbek deliğim benimde öyle fakat bu bakşa bişey nası anlatsam sivilce sinik ısırığı gibi ve kaşınıyo etrafada kaşıdıkça dağılıyo sanki içi sert kabarcıklar anlamadım cildiyeye mi çıksam kendi doktorumamı acaba?
 
SYMSLOW canim benim ins. hersey yolundadir gelince bize hemen yaz habersiz birakma bizi
dualarimiz sizinle cnm
 
slm kızlar dünden beri neler değişmiş 1 bebiş daha dünyaya gelmiş sağlıcakla:)))
şimdide bi bebek daha ya doğdu ya doğacak..
bu gece sabahı zor ettim kesin sabah uyandığımda ya nişan ya suyum gelir bu şiddetli sancılarla dedim ama sabah uyandığımda geçmişti geceleri yatmak hiç istemiyorum kabus gibi geliyor bana..
 
gunaydin kizlar, geri öglen oldu ama :p, Ben bu son 3 gundur geceleri cok kasilmalarim oluyo ve öyle normal kasilmalar degil agrililar baya, birde bebisim asagiya dogru iyice baski yapmaya basladi.normal dogum yapmayi istiyorum (tabiki Allah´tan bir sorun cikmassa) ve daha 14 gunum var, nisanim gelmedi ama her gun hissettigim o sancili kasilmalar acaba dogum yaklastimi diyede dusunduruyo beni.Sizlerdede ayni sikayetler varmi acaba kizlar.?
Öpuyorum simdilik hepinizi...
 
selincim aynı dert bende bayağı bi zamandır var..
hatta artık nişanımın gelmesini 4 gözle bekliyorum diyebilirim..
nstde sancılarım çok yüksek çıkıyor drum canı ne zaman isterse kızının o zaman gelecek dedi doğum blirtileri bunlar.. sona yaklaştık iyice yani..:lepi:
 
iyi akşamlar kızlar hava süper burada yaz gibi nasıl açık nasıl güzel yaz geldi sanki .
Nestle bekliyoruz en kısa zamanda resimleri bizede referans olsun ne kadar ödeyeceksin fotoğrafçıya müzik sadece entrümantal bişey olabilir bence klasik güzel bişeyler olabilir
SYMSLOW canım umarım herşey yolunda gider bu gece duarımız seninle


hayatım fotoğrafları ancak doğum sonrası alabileceğiz...doğum öncesinde 1 stüdyo çekimi, doğum sonrasında 2 gün çekim olmak üzere toplam 3 güne 400 ytl ödeyeceğim..30-40 fotoğraflık 20*20 bir albüm, kapı posteri, yaklaşık 300 fotoğraflık baskıya hazır cd, müzikli slayt gösterisinin olduğu dvd ve internet sitesi üzerinden yayınlanması için ödenecek meblağ bu..daha önce yazmıştım belki ama tekrar web sitesini yazayım...Esra Altan Roux Photography Hamile Doğum Bebek Fotoğrafçısı
 
slm kızlar,iyi pazarlar hepinize.
bakıyorum bebişlerimiz artıyor ama ben tam olarak takip edemiyorum:KK43:( akvaryum doğum yapmış sanırım,duru da doğuracakmış başka bilmediğim varmı:uhm:
 
mrb canlarimmm
bebisim senin bebisde yakinda gelir artik :))


vidicim hayatim dileginde nisani gelmisti bugün girmedi sanirim nete ,belki dogurmustur :))
 
Son düzenleyen: Moderatör:
aa dileğin ne zman gelmiş nişanı okumadım ben cimcimecim..
kız valla gelsin artık şu bizim cimcimede sıkıldım yaaa baka baka beşiğini eskittim artık :)))
 
daha 2 gün önce kaynanadaydık dün akşam 10 da görümcemle kocası geldi oturmaya gece 3 te gittiler 11-12 den beri durmadan ev telefonuma ve cebe çağrı atıyor sürekli gelecek çünkü kesin bi kerede aradı açmadı eşim bıktık yemin ederim iyice elinden gelse her gün gelecek..
bide surat yapıyo sormayın gitsin evde yokmuşuz geziyomuşuz sanane be kadın hesapmı vericez..
neymiş merak ediyomuş bu kadarda olmazki önemli bişey olsa haber vericez zaten niye abartılıyo bu kadar anlamıyorum strese sokuyo beni..
bide geldilermi kalkmak bilmiyolar küçücük odada bir sürü insan oturuyoz onlar gelince hiç uzanamıyom sonrada kasık ağrısından ölüyom :KK43:(
bebişimde isyan bayrağını çekmiştir eminimm..
 
Kızlar merhaba biraz geç girdim bugün neler olmuş öyle. Ayy çok heyecanlandım. Durunun nişanı gelmiş .Allah bir solukta kurtarsın. Yardımcısı olsun inşallah. Hangi Dileğin gelmiş ya benim değil orası kesin. Bende tıık yok daha.Ama olmasın ben korkuyorum zaten.
Bebişim sen de üzme kendini eşin izin vermesin bu kadar kardeşine söylesin oda yapmaz bence.
 
merhaba kızlar akvaryum doğurmuş belki duruda doğurmuştur delikafadulden çok heyecanlandım sanki ben doğuruyorum artık hergün bir doğum haberi alırız heralde allahım hepimizi sağsağlim kurtarır inşşallah :Saruboceq:
 
canım tuzlu mu yiyorsun acaba ?ben ödem olmasın diye hiç tuzlu yemiyorum turşu falanda sakın tüketme.otururkende ayaklarını uzatıp otur aşağıya salma.ben pufu alıyorum yanıma.allah yardımcın olsun canım doğumdan sonra balon gibi söneceksin üzülme:)

canım aksine tuzlu hiç yemem ne hamileliğimde nede normalde turşuda yemedim hiç aşermedim bile doğru düzgün ayaklarımı uzatıp oturamıyorum işte genelde hep hareketliyim kendimi yoruyorum galiba ondan kaynaklanıyor
 
daha 2 gün önce kaynanadaydık dün akşam 10 da görümcemle kocası geldi oturmaya gece 3 te gittiler 11-12 den beri durmadan ev telefonuma ve cebe çağrı atıyor sürekli gelecek çünkü kesin bi kerede aradı açmadı eşim bıktık yemin ederim iyice elinden gelse her gün gelecek..
bide surat yapıyo sormayın gitsin evde yokmuşuz geziyomuşuz sanane be kadın hesapmı vericez..
neymiş merak ediyomuş bu kadarda olmazki önemli bişey olsa haber vericez zaten niye abartılıyo bu kadar anlamıyorum strese sokuyo beni..
bide geldilermi kalkmak bilmiyolar küçücük odada bir sürü insan oturuyoz onlar gelince hiç uzanamıyom sonrada kasık ağrısından ölüyom :KK43:(
bebişimde isyan bayrağını çekmiştir eminimm..

ah ah ben bu konuda bir konuşsam sabrediyorum susuyorum insanların anlayışsızlığına kayın validem uatnmasa bizi yatırıp öyle gidicek evine geçen gün laf soktumda anladı nasıl olduysa biraz erken kalkıyo arkadaş çevremizde çok anlayışsız bukonuda tamam oturuz sohbet ederiz gelsinler yesinler içsinler hiç sorun değil ama belli bir saat olduğunda kalkıp gitmeyi bilmiyorlar ben onlara aynısını yapsam içim gam yemicek ama çok dikkatliyizdir bu konuda eşimde bende nadirdir başkasının evinde gece yarılarına kadar oturmuşluğumuz görüyorsunuz işte hamileyiz ve son aydayız yazık ya gece 3 kadar ayıplıyorum ve çok kızıyorum böyle insanlara :kızgın:
 
Valla benimde kaynanam ve kayinbabam turkiyeden geldiler bebisin dogumu icin, eltim de cok yakinimda oturdugundan dolayi ister istemez surekli bir arada gibiyiz, aslinda sikayetci degilim ama bazi gunler vucudum kiriliyo yorgunluktan cunki istedigim gibi oturup uzanamadigimdan bel agrisimi dersiniz, bacak mi , ayaklarmi sismiyo, birde bu son 3 gundur bebisim dogum kanalina girdiginden dolayi baski yapiyo ve agritiyoda tabiki, ama simdilik esimin anne ve babasi baska bir sehire ziyarete gittiler bir kac gun sonra dönucekler, simdilik dinlenmeye zamanim var yani.Aslinda esimin annesi zavallicik her geldiginde yanima evi temizliyo yemek felan yapiyo aciyorum aslinda.Bakalim pek sikayetci degilim ama tabiki de öyle rahatsizlik vericek kadar olanlari da kiniyorum.herkesin kendi duzeni var tabiki.
Kizlar bebisinin dogum kanalina girdigin hisseden varmi aranizda? benimki cok baski yapiyo
 
Selinciğim benim daha seninkinden küçük, ben hissetmiyorum. Senin de yakın o zaman inşallah. Ne güzel.
 
X