gozun aydındın olsun allah analı babalı buyutsun..kızlar herkese iyi geceler..
öncelikle hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim. hastaneye yattığımda aklıma hep geldiniz inanın. çarşambadan beri çok zor günler geçirdim ama Allah'ıma şükürler olsun oğlum ve ben nihayet evimize sağlıkla evimize geldik.
anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki aslında özellikle de uyarmak istediğim. zamanla hepsini paylaşırız inşallah.
öncelikle şu rahim kasılmasını önemseyin. ben hastaneye gitemeden önce 1 haftadır yaşıyordum ama yalancı doğum ağrısı diye önemsememiştim. bu kasılmalar sabaha karşı kesenin patlamasına neden olmuş. doktorum eğer zamanında gelseydin ilaçla kasılmaları önlerdik dedi. sabaha karşı uyurken birden sanki adet olacakmışım gibi karnıma ağrı girdi saniyesinde içimde pıt diye bi ses duydum ve bacaklarımdan sıcak bişey aktığını hissettim. çok korkunçtu bi de bende plesenta önde olduğu için kanla su birlikte aktı ve eşim çok panik oldu. ondan sonrada cumaya kadar haftası dolsun diye dr ilaç verdi kasılmaları azaltmak için ve sürekli nstye bağlandım. doğum sancısı da nasılmış çok olmasada anladım bu arada. normal doğum yapmayı düşünen arkadaşlar korkmasın çektiğimiz adet ağrısının daha güçlüsü sadece ve sancı aralarında hiçbişey hissetmiyosun. daha çook yazacağım şey var ama şimdi oğluşla ilgileneyim geliyorum ve deneyimlerimi yazıyorum