E
EU2
Ziyaretçi
mrb kizlarr
esencen canim hepimizde oluyor böyle duygusalliklar
bende bu aralar cok fazla aglamasam bile cogu sey kafama takar oldum
üzülme cnm sen :teselli: bebisinde üzülmesin
bebisim09 gittinizmi cnm doktora ne dedi doktorun ?? bizi haberdar et durumdan merakta birakma
nestlecim dedigin sikayetler bendede var özellikle migde bulantilarim cok her an cikarcak gibiyim ,migde yanmalarim ,yattigimda rahat edememe , halzizlik devamli uyku istegi ... bide okadar cok sistimki :1shok: eski halimden eser yok
hepimiz ayni sikayetlerden yakiniyoruz sanirim bu aralar
eysancim cnm seninde az kalmis dogumuna sezeryan yapicaksan sanirim türkiyedeki doktorlar sat gününden 2 hafta falan önce aliyorlar yanlis bilgi veriyim ama bukonuda pek bilgim yok
sadece duyduklarimdan böyle bi cevap verdim
siz dogurdukca bende heyecanlaniyorum eee nede olsa son siralardayiz teyzeleri
esencen canim hepimizde oluyor böyle duygusalliklar
bende bu aralar cok fazla aglamasam bile cogu sey kafama takar oldum
üzülme cnm sen :teselli: bebisinde üzülmesin
bebisim09 gittinizmi cnm doktora ne dedi doktorun ?? bizi haberdar et durumdan merakta birakma
nestlecim dedigin sikayetler bendede var özellikle migde bulantilarim cok her an cikarcak gibiyim ,migde yanmalarim ,yattigimda rahat edememe , halzizlik devamli uyku istegi ... bide okadar cok sistimki :1shok: eski halimden eser yok
hepimiz ayni sikayetlerden yakiniyoruz sanirim bu aralar
eysancim cnm seninde az kalmis dogumuna sezeryan yapicaksan sanirim türkiyedeki doktorlar sat gününden 2 hafta falan önce aliyorlar yanlis bilgi veriyim ama bukonuda pek bilgim yok
sadece duyduklarimdan böyle bi cevap verdim
siz dogurdukca bende heyecanlaniyorum eee nede olsa son siralardayiz teyzeleri