Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar bugün burda hava açık enerji veriyor insana eflatuncum bence artık hazırla çantanı ne olur olmaz hazır olsun bak aybuke daha izne çıkmamıştı heran gelebilir kuzucuklar
kızlar dr dan geldikten sonra uyumuşum :)) ilk önce nstye bağladı doktorum sancım olduğunu söyleyince sürekli sancım çıktı ve %70 in altına inmedi hiç 85/90:1shok:..
drum tedirgin oldu 15 dk takip etti sürekli, doğum başlamış olabilir dedi hemen muayene etmem lazım dedi vee ultrasondan önce alttan muayene etti eliyle o kadar ittirdiki çok canım yandı açılma varmı diye baktı çok şükür açılma yok ama sancılarım çok yüksek
daha sonra giyindim ultrasona aldı bebeğimi gördük tombiş olmuş iyice 3.350 gr olmuş ve 50 cm drum minik bi bebiş beklemeyin dedi tombiş olcak peki nasıl doğurucam ben bunuCADIARZU günde 50 gram almış 1 ay önce gitmiştim en son ve tam 38 haftalık çıkıyor ultrasonda son 2 haftan var dedi tabi senin kız acele etmezse dedi,
suyum tam böbrekleri iyi kan akımı süper genel herşey iyi ama bu sancılar neyin nesi anlamadık idrar yollarında problem olabilir dedi sancılar ondanda olabilirmiş, yarın öğleden sonra 2 de hastaneye gidicem idrar ve albümin varmı diye testler yapıcak inşallah sorun yoktur, bu arada 2 kilo almışım dr çok iyi dedi ben 5 kg almışımdır diye düşünüyodum :1shok: eşimde istanbula gitti 12 de bindi otobüse işlerini halledebilirse yarın dönecek inşallah:Saruboceq: öpüyorum hepinizi iyi geceler yarın yazarım tekrar drdan geldikten sonra.. hee bu arada doğum tarihi 02.02.2009 çıktı..
Canım aybuke ayrı bir topik açmış dikkatli incelersen görürsün ilk sayfanın ortalarında sanırım.
kızlar hepinizi koca göbüşümle ve dolma gibi ellerimle ve ayaklarıla selamlıyorum.nihayet döndüm aranıza 4 gündür hastanede yatıyordum albumin takviyesi yaptılar yediğim serumların sayısını unuttum elim kolum delik deşik oldu dün öğlen çıktım şişim gitmedi parmaklarım çok acıyor ama yatmasaymışım bebeğime zarar veririmiş benimle aynı sorunu yaşayan bir kadın vardı yan odada onunkini aldılar çok korktuk hepimiz doktor şişin çoğalırsa hemen alacağız dedi cumaya da kontrole gideceğiz.bu kadar eziyeti bu eşşek sıpaları için çekiyoruz dua edin de şişim insin kızlar birden fazla miktarda albumin veremiyorlarmış çünkü bu arada hepinizi çok özledim inanın acaba doğum yapan var mı aramızda hasta olanlarada geçmiş olsun şimdi yatacağım ayaklarım patlayacak kendinize iyi bakın
kızlar hepinizi koca göbüşümle ve dolma gibi ellerimle ve ayaklarıla selamlıyorum.nihayet döndüm aranıza 4 gündür hastanede yatıyordum albumin takviyesi yaptılar yediğim serumların sayısını unuttum elim kolum delik deşik oldu dün öğlen çıktım şişim gitmedi parmaklarım çok acıyor ama yatmasaymışım bebeğime zarar veririmiş benimle aynı sorunu yaşayan bir kadın vardı yan odada onunkini aldılar çok korktuk hepimiz doktor şişin çoğalırsa hemen alacağız dedi cumaya da kontrole gideceğiz.bu kadar eziyeti bu eşşek sıpaları için çekiyoruz dua edin de şişim insin kızlar birden fazla miktarda albumin veremiyorlarmış çünkü bu arada hepinizi çok özledim inanın acaba doğum yapan var mı aramızda hasta olanlarada geçmiş olsun şimdi yatacağım ayaklarım patlayacak kendinize iyi bakın