Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın arkadaşlar...hastalıklar başlamış dikkat edin bu son haftalarda ..bende şimdilik bir şey yok inşalalh olmaz....ama heralde dışarı fazla çıkamadığım için....bugünden sonra dışarı çıkacağım için inşalalh hastalık kapmayız...tam doğum arafesi...gerçi bol mikyarda portakal tüketiyorum...aöma işte hasta olacaksan oluyrsun....
maaşallah herkes hastalıktan kırılıyo galiba bol bol nane limon için biraz mide kaynatıyo ama gripe de bire bir geliyor
dün gece herkes burdaymış bu gece de benden başka kimse yok
bende diş ağrısından bu saati ettim
sabah olsa da doktora gitsem diye bakıyorum ağrıdan uyuyamıyorum ne yapıcam bilmiyorum
evin içinde hortlak gibi geziyorumyatağa girerken çok yorgundum çok güzel uyurum diye düşündüm ama nafile 1 saat sonra dikildim ayağa oğluşumda tepinip duruyor
karnımda acıktı ama dişimin korkusundan bişeyde atamıyorum ağzıma süt mü içsem acaba kii
aaaa ya da sütlü ekmek yapayım bari
hastalara geçmiş olsun diyorum
kızlar doktor yarın sabah beni hastaneye yatırıyor ne olur benim için dua edin kandaki alumin çok düşük çıkmış ondan davul gibi şişmiş elim parmaklarım hastanede kontrol altına almamız lazım dedi hatta bebeği erken bile alabilirz dedi çok korkuyorum ben ya ne olur dualarınızı esirgemeyin benden bebeğim de zayıf daha 35 hafta bile olamdık ya ağlamaktan gözlerim şişti görüşmek üzere kendinizie iyi bakın
Slm arkadaslar gebelik artıkca bızde agırlastık heralde..daha oncelerı oku oku bıtmezdı şimdi herkes karabatak gıbı bı gorunuyor bı kayboluyor...ben bu sıralar dıet kolaya takık vazıyetteyım bıdaha ıcmıycem dıyorum dayanamıyorum içiyorum.ben soz dınlemez bi hamıleyımm