- 14 Temmuz 2008
- 6.614
- 95
merhaba arkadaslar sıteye yenı uye oldum bende ınsallah subatta dunya tatlısı bır kız annesı olacam ...benım sızlere bı sorum olacak bu hafta doktorumla gorustum 33 haftalık hamıleyım ama bebısım 1,910 gr doktorum bana mınık melegımın normalden 2 hafta gerı oldugunu ve kucuk dogacagını soyledı bu benı cok tedırgın ettı 33 haftada bebegın normal agırlıgı yaklasık olarak ne kadar olmalı sımdıden tesekkur edıyorum
aramıza hoşgeldin, bebekleri birbiri ile mukayese etmek doğru değil, bebeğin 2 hafta geride gitmesi ya da ileride olması yaşanabilen bir durum, bu bir problem olduğu anlamına gelmez, ayrıca bebeklere hiç belli olmuyor,2 hafta sonra gittiğinde daha da kilo almış olacak, önemli olan normal standartlarda doğmuş olması, ben 33 haftalıkken gittiğimde kızım 2 kilo 354 grdı,
ama senin haftanda bebeğin alması gerekn minumum ağırlık 1400 gr olmalı, kii senin bebek bu değerin çok çok üstünde, kendine stres yapma çünkü bebek yaşadığın stresi hissediyor, herşey çok güzel olacak diye düşün, kiii zaten öyle de olacak