2009 Şubat Anneleri

saolun kizlar ebem iyi ama biraz ciddi benim tuandaki ebem daha sempatikti
dogumuma o girmiyormus o sadece simdi ve bebek geldikten sonra gelip bakicakmis
suda dogum konusunu sordum benim dogum yapacagim hastanede berlinin en büyük hastanelerinden biri orda suda dogum yokmus :1shok: baska yerdede dogum yapmak istemiyorum cünki burda hem cok iyi doktorlar var hemde bizim eve yakin oglumla esim rahat gelebilirler bana
normal dogum yapicam artik ins. bi sorun cikmazsa yerimseniben
birde ebem dediki bu ay sonuna kadar bebegin tüm eksiklerini esyalarini tamamla hemen bebegin yorganlarini kiyafetlerini yika ütüle ikinci bebekler daha önce geliyorlarmis :dance:
sevindim ya 22 subatta kadar gelmezse ne olucak dedim
bebegin durumuna bakiliyor eger iyiyse 14 güne kadar bekleniyor dedi
hic alttan kontrol falan etmedi lafi bile acilmadi iki hafta sonra gelicek bebegin kiyafetlerine bakicak acaba herseyim varmi aldiklarim bebgi sicak tutarmi vs...

böyle iste umdugumdan biraz farkli cikti ama olsun artik ...:CüvCüv:

Cimcime anam ne güzel ilgileniyolar orda maşallah valla keşke bizim burda da ordaki gibi olsa

ya kızlar bu arada doğlagaz faturalarına baktım binadaki ağzım açık kaldı herkese 350 400 gelmiş bi bize 125 gelmiş oda hiç çamadık düşünün yaniii nedcez ya yandı bu milelt olmzi bu adrda bi kira parası valla yazık hani bide yaktığınla ısınsan gam yemicemmmm gene buz gene buz .en iisi çalışmakmış çalıştığın zaman saddecce akşamları 1de yakıyodum oda azıcık ılıtsın diye şimdi evdeyimm heralde hiç yataktan çıkmamak laızm kızlar allah yardımcısı olsun milletinnnn yazık ya

cnm valla neye zam yakpicaklarini sasirmislar her ay biseye zam geliyor ben artik zam haberlerini dinlemekten SIKILDIm
hic kimseyi düsünmüyorlar sonrada her insan üc cocuk yapsin deniyor kötükedihüso
hem herseye bu kadar zam yapicaklar sonrada en az 3 cocuk yapin diyor sevgili basbakanimiz
sanki milletin cebi para doluda zamlar yetmezmis gibi bide cocuk yapin diye söyleniyorlar
ayy sinirlerim firladi vallaaa kötükedihüso
RABBIM herkezin yardimcisi olsun
ALLAH im o zam yapanlarada akil fikir en önemlisi vicdan versin hic mi düsünmüyorlar yaa okadar zor durumda olan insan var

vallahi bizim burada da ufo kullanıyoruz, bakalım fatura kaç para gelecek, biz d eçok merak ediyoruz, biliyorsunuz elektiriğe de çok zam geldi, 100 den fazla bekliyoruz ya bakalım ne olacak

vallahi bizim burada da ufo kullanıyoruz, bakalım fatura kaç para gelecek, biz d eçok merak ediyoruz, biliyorsunuz elektiriğe de çok zam geldi, 100 den fazla bekliyoruz ya bakalım ne olacak

canım bizde bebiş için ufo aldık bu ay onu da kullandık klimamızıda kullandık faturadün geldi 114 ytl beklediğim gibi geldi bebişler olunca tabi bu 180 200 olur bence...

Cimcimecim ne güzelmiş orasıyaaa ebeler demek aldıkların tammı uygunmu ona bile bakıyorlar valla bravo şanslısın canım suda doğumla ilgili bir yazı okumuştum. site pek tavsiye etmiyordu. bulursam yazarım buraya canım daha doğrusu bir avantajı olmuyor gibi yazmış ne kadar doğru bilmiyorum canım hayırlısı ne ise o olsun.

Son düzenleme:
kızlar ben bugün resmen bittim ağlayacaktım nerdeyse, Allahım çıkış zili çalsa da kendimi eve bir atabilsem diye dakikaları saydım, inanılmaz ağrı yaşadım bugün, artık taşıyamıyorum kızımı yaa, çok ağır geliyor

son ders beden eğitimiydi de neyseki, öğretmenler odasındaki iki koltuğu birleştirip uzandım da anca kendime geldim

smsylow canım önerin çok haklı ancak, 2 hafta daha dayanayım diyorum, ünkü bu izinler bana doğum sonrası çok lazım, kızım için dayanıyorum inan

hafatsonuna da seminer görevi veirldi malesef, sabah saat 9 dan 1, 30 a kadar, nasıl dayanacağım bileiyorum,oofff yaaa ben haftasonunu iple çekiyordum oysaa, çok canım sıkıldı, valilik görevlendirmeseydi gitmeyecektim ama mecburen katılmalıyım artık

ah canim ya sen cok fedakar bi annesin baksana bu kadar zorlanmana ragmen hayla calisiyorsun
ins. su son dönemlerin biraz rahat acisiz sancisiz gecer :Saruboceq: :teselli:

canım bizde bebiş için ufo aldık bu ay onu da kullandık klimamızıda kullandık faturadün geldi 114 ytl beklediğim gibi geldi bebişler olunca tabi bu 180 200 olur bence...

Cimcimecim ne güzelmiş orasıyaaa ebeler demek aldıkların tammı uygunmu ona bile bakıyorlar valla bravo şanslısın canım suda doğumla ilgili bir yazı okumuştum. site pek tavsiye etmiyordu. bulursam yazarım buraya canım daha doğrusu bir avantajı olmuyor gibi yazmış ne kadar doğru bilmiyorum canım hayırlısı ne ise o olsun.

herseyde bi hayir varmis ya ayni o hesap oldu bende bi haber okumustum bebegin biri suda dogum yüzünden ölmüs :1shok: bu dogumu yaptiran kisilerin baya bi deneyimli olmasi lazimmis ,esime bu okudugum haberi söylememe ragmen benle inatlasarak suda dogumu istemedigini bebek icin korktugunu söylemisti
ins. bi sorun cikmazda isteyen herkez normal dogum yapar

Hamileler cepten 'alo' dememeli

Hamilelik döneminde cep telefonu kullanan annelerin çocuklarında davranış bozuklukları başta olmak üzere çeşitli ruhsal sorunlar görülüyor.

Bebeğini cep'ten koru

Hamilelik döneminde cep telefonu kullanan annelerin, doğacak olan çocuklarında başta davranış bozukluğu olmak üzere çeşitli ruhsal hastalıklar görüldüğü ortaya çıktı. Yaklaşık 13 bin çocuk üzerinde yapılan araştırmada, 7 yaş öncesi cep telefonu kullanan çocuklarda da bu yüzden davranış bozuklukları olduğu tespit edildi...

Çatlaklarınızdan kurtulabilirsiniz

Vücut çatlaklarının oluşmasını önlemek, tedavi etmekten daha kolaydır.

Kadınların baş belası çatlakların oluşmasını engellemek aslında çok zor değil... Bütün rahatsızlıklarda olduğu gibi, vücut çatlaklarının da oluşmasını önlemek, tedavi etmekten daha kolaydır. Bunun için de öncelikle cildin elastikiyetinin sağlanması gerekir. Çatlakların oluşmasını engellemek için:

* Kısa zamanda aşırı kilo alıp vermekten kaçının. Cilt, vücuttaki yağ miktarının artıp azalmasıyla birlikte aynı hızda esnemeyi başaramadığı için yıpranır ve çatlaklar oluşur.

* Cildin elastikiyetini kazanması ve koruması için çaba sarf edin. Bu amaçla yumuşatıcı yağlar, A, E ve F vitamini, kolajen, elastin ve hyalüranik asit yönünden zengin çatlak giderici kozmetik ürünleri düzenli olarak kullanmayı alışkanlık haline getirin.

* Çok dar giysiler giymemeye özen gösterin. Bu tür giysiler kan dolaşımını güçleştirerek cilde gereken oksijenin sağlanmasını engeller. Oksijen almayan cilt, yeteri kadar beslenemediği için daha kolay yıpranır ve deformasyona uğrar.

Çatlaklarınızdan kurtulabilirsiniz

Vücut çatlaklarının oluşmasını önlemek, tedavi etmekten daha kolaydır.

Kadınların baş belası çatlakların oluşmasını engellemek aslında çok zor değil... Bütün rahatsızlıklarda olduğu gibi, vücut çatlaklarının da oluşmasını önlemek, tedavi etmekten daha kolaydır. Bunun için de öncelikle cildin elastikiyetinin sağlanması gerekir. Çatlakların oluşmasını engellemek için:

* Kısa zamanda aşırı kilo alıp vermekten kaçının. Cilt, vücuttaki yağ miktarının artıp azalmasıyla birlikte aynı hızda esnemeyi başaramadığı için yıpranır ve çatlaklar oluşur.

* Cildin elastikiyetini kazanması ve koruması için çaba sarf edin. Bu amaçla yumuşatıcı yağlar, A, E ve F vitamini, kolajen, elastin ve hyalüranik asit yönünden zengin çatlak giderici kozmetik ürünleri düzenli olarak kullanmayı alışkanlık haline getirin.

* Çok dar giysiler giymemeye özen gösterin. Bu tür giysiler kan dolaşımını güçleştirerek cilde gereken oksijenin sağlanmasını engeller. Oksijen almayan cilt, yeteri kadar beslenemediği için daha kolay yıpranır ve deformasyona uğrar.

bana oldu olan bu sahatten sonra bi işe yaramaz :dilcikar:

iyi akşamlar arkadaşlar:)
sorma canım banada oldu olan çatlaktan karnım gözükmüyor görenler ağlıcak gibi oluyolar ve canım çok acıyor okadar yağ sürmeme rağmen

benimde kullandığım o pahalı ürünler hiç bir işe yaramadı korku filmi karnım doktor hiç bir şey diyemiyor çatlayan yerler kıp kırmızı tenimde beyaz olduğu için açar açmaz karnımı hemen parlıyor.inş o çatlayan yerler zamanla renk değiştirir.çok moralim bozuluyor karnımı görünce...

iyi akşamlar kızlar,
ben bugün akşama kadar yattım biliomusunuz,sadece kahvaltı için yataktan çıktım ve kahvaltıdan yarım saat sonra falan tekrar yattım.üstelik inanılmaz bi şeklide uyudumda,az önce eşim aradı bişiy lazımmı diye ona uyandım.
ama bugün ilk kalktığımda belliydi böyle olacağı hiç biyerimi oynatamıyordum ağrıdan,elim ayağım kımıldamıyordu.bide güzel kalkamıom diye yatağın içinde başladım ağlamaya,çok sinirlerim bozuldu:KK43:( ama şimdi iyiyim uyku ilaç gibi geldi,heralde bu gece sabahlarım artık.
bu arada ssaslandan hbr yok sanırım,umarım bebişte oda iyidir.

kızlar SSASLANın hastanesini aradım konuştum kendisiyle:lepi:,bebiş gayet iyiymiş 2970 gr doğmuş,küvöze falan gerek kalmamış yanındaymış şimdihihoyyyt seside gayet iyi geliyordu,ama henüz ayağa kalkamamış epidurlein etkisi yavaş yavaş geçiyor,dikiş yerlerim hafiften acımaya başladı dedi.fotoğraf için fırsat bulamamışlar daha, hepinize çok çok selam söyledi.
ayyy nasıl heycanlandım konuşunca bilseniz,darısı hepimizin başına artık

iyi akşamlar kızlar,
ben bugün akşama kadar yattım biliomusunuz,sadece kahvaltı için yataktan çıktım ve kahvaltıdan yarım saat sonra falan tekrar yattım.üstelik inanılmaz bi şeklide uyudumda,az önce eşim aradı bişiy lazımmı diye ona uyandım.
ama bugün ilk kalktığımda belliydi böyle olacağı hiç biyerimi oynatamıyordum ağrıdan,elim ayağım kımıldamıyordu.bide güzel kalkamıom diye yatağın içinde başladım ağlamaya,çok sinirlerim bozuldu:KK43:( ama şimdi iyiyim uyku ilaç gibi geldi,heralde bu gece sabahlarım artık.
bu arada ssaslandan hbr yok sanırım,umarım bebişte oda iyidir.

cnm hasta falanmısın yoksa yorgunluktanmı uyudun bu kadar

cnm hasta falanmısın yoksa yorgunluktanmı uyudun bu kadar

hasta değilim ama artık içimden hiç bişey yapmak gelmiyor canım ya,bugün böyle moral açısından çok kötü hissediyordum.kaç zamandırda olan yorgunluk,moralsizlik bi günde çıktı anlıcaan.
ama iyiyim şimdi,bide ssaslanla konuştum ya,onunla bizim aynı haftamız öyle sağlıklı olduğunu duyunca moralim düzeldi neşem yerine geldihihoyyyt

kızlar SSASLANın hastanesini aradım konuştum kendisiyle:lepi:,bebiş gayet iyiymiş 2970 gr doğmuş,küvöze falan gerek kalmamış yanındaymış şimdihihoyyyt seside gayet iyi geliyordu,ama henüz ayağa kalkamamış epidurlein etkisi yavaş yavaş geçiyor,dikiş yerlerim hafiften acımaya başladı dedi.fotoğraf için fırsat bulamamışlar daha, hepinize çok çok selam söyledi.

ayy çok sevindim iyi olmasına maşallah bebişine çok sevindim gerçekten vidicim çok sağol haber verdiğin için

kızlar benim çatlaklarım bu hafta oluştu karnımın alt kısmında kırmızı kırmızı bebe yağı kullanıyorum sadece onuda fazla kullandım sayılmaz 3 aylıkken almıştım hala yarısı duruyor derinin esnekliği ve alınan kiloyla alakalı sanırım

cok sükür cnm
vidicim ne kadar sevinmistir sasslan aradigina :1hug:
ikisininde iyi olmasina cok sevindim hihoyyyt saol hayatim haberdar ettigin icin bizi
onlar iyi olsunlarda biz fotografi bekleriz Şeniz

kizlarr ben koca göbüsümün fotografini koydum baktim artik kimse koymuyor göbegin fotografini :çok üzgünüm:

kızlar bugün hem yürüyüş olsun diye hemde alışveriş için semt pazarına gittim ay öldüm ama yürü yürü bitmedi eve geldim kızımın aşyalarını yerleştirdim kendim için aldığım piajama çamaşır filan onları yıkadım kurusunlar ütüleyip onlarıda çantaya yerleştiricem benim pek fazla bişeyim kalmadı bir gecelik alıcam birde kızıma nevresm takımı tabi en büyük şey temizlik onuda annemle halledicez artık

X