E
EU2
Ziyaretçi
saolun kizlar ebem iyi ama biraz ciddi benim tuandaki ebem daha sempatikti
dogumuma o girmiyormus o sadece simdi ve bebek geldikten sonra gelip bakicakmis
suda dogum konusunu sordum benim dogum yapacagim hastanede berlinin en büyük hastanelerinden biri orda suda dogum yokmus :1shok: baska yerdede dogum yapmak istemiyorum cünki burda hem cok iyi doktorlar var hemde bizim eve yakin oglumla esim rahat gelebilirler bana
normal dogum yapicam artik ins. bi sorun cikmazsa yerimseniben
birde ebem dediki bu ay sonuna kadar bebegin tüm eksiklerini esyalarini tamamla hemen bebegin yorganlarini kiyafetlerini yika ütüle ikinci bebekler daha önce geliyorlarmis :dance:
sevindim ya 22 subatta kadar gelmezse ne olucak dedim
bebegin durumuna bakiliyor eger iyiyse 14 güne kadar bekleniyor dedi
hic alttan kontrol falan etmedi lafi bile acilmadi iki hafta sonra gelicek bebegin kiyafetlerine bakicak acaba herseyim varmi aldiklarim bebgi sicak tutarmi vs...
böyle iste umdugumdan biraz farkli cikti ama olsun artik ...:CüvCüv:
dogumuma o girmiyormus o sadece simdi ve bebek geldikten sonra gelip bakicakmis
suda dogum konusunu sordum benim dogum yapacagim hastanede berlinin en büyük hastanelerinden biri orda suda dogum yokmus :1shok: baska yerdede dogum yapmak istemiyorum cünki burda hem cok iyi doktorlar var hemde bizim eve yakin oglumla esim rahat gelebilirler bana
normal dogum yapicam artik ins. bi sorun cikmazsa yerimseniben
birde ebem dediki bu ay sonuna kadar bebegin tüm eksiklerini esyalarini tamamla hemen bebegin yorganlarini kiyafetlerini yika ütüle ikinci bebekler daha önce geliyorlarmis :dance:
sevindim ya 22 subatta kadar gelmezse ne olucak dedim
bebegin durumuna bakiliyor eger iyiyse 14 güne kadar bekleniyor dedi
hic alttan kontrol falan etmedi lafi bile acilmadi iki hafta sonra gelicek bebegin kiyafetlerine bakicak acaba herseyim varmi aldiklarim bebgi sicak tutarmi vs...
böyle iste umdugumdan biraz farkli cikti ama olsun artik ...:CüvCüv: