2009 Şubat Anneleri

kıslar buıgün kaçıncı siteye girişim ama bitürlü iletilerimi göndermiyordu oyüzden deneme yazdım..
hüvik başın sağolsun canım. bana sorarsan nacizane fikrim cenazeye gitmemen.hem yol hemde bu üzüntü seni yıpratabilir. bence kimse cenazeye gitmediğin icin sana kırılmaz. anlayışla karşılar. bana sorarsan gitme ve bebeğinide yıpratma fazla.....

kızlar kordon kanı hakkında ne düşünüyosunuz??? biz eşimle saklatmaya karar verdik ne olur olmaz diye ama doğru yer neresi olur henüz ona karar veremedik. bu konuda bilgisi olan yazabilirmi acaba??

selam kızlar
siteyi yan gözle okudum ama misafir vardı yazamadım

hüvik başınsağolsun canım
en doğru kararı vermişsin

sibellas canım ben de tam o konuyu araştıracaktım
bulduklarımızı paylaşırsak hem diğer arkadaşlar da bilgilenir

slm kızlar
kusura bakmayın uzun zamandır yazamadım ama sizlerde hiç aklımdan çıkmadınız..
öncelikle hepinizin yeni yılınızı kutlarım...

bebeğim halen hastanede sürekli yanına gidip geliyorum..değişen tek şey zaman onun haricinde sorunlar katlanarak büyüyor..
bir gün kan lazım oluyor diğer gün sarılık yada solunum yetersizliği...
cuma günüde başkent üniversitesinde tekrar ekodan geçti miniğim ve sonuç dedikleri gibi...biz dizi ameliyat

benden ve miniğimden dualarınızı esirgemediğiniz için binlerce teşekkürler canlarım...

tatoşcum canım
bu kadar haber verdin ya o da yeter
miniğin direniyor güçlü bir bebiş o
umudunu yitirme

aklımız dualarımız hep sizinle

kordon kanı hakkında yeni bir yasa çıkmış. bankanın mutlaka sağlık bakanlığından onaylı olması gerekiyormuş. doktorum söylemişti.

Tatoşcuğum bak bebeğin direnç gösteriyor. İnanıyorum ki iyileşecek ve sende bize müjdeli haber vereceksin. Dualarımız hep seni ve bebeğinle.

tatoş çok çok geçmiş olsun Alah sana sabır bebeğine de şifa versin canım, inşallah bir an önce sağlıkla evinize dönersiniz

bu kordon kanı meselesini ben de bugün aklıma getirmiştim , doktoruma soracağım bakalım onlar bu işlemi yapıyorlar mı? bu kordon kanı sayesinde kök hücresi saklanabiliyor sanırım bebeğin, çok iyi bir işlem

kızlar ben bir de bişey daha soracağım bu doğum yapan kadınlar kafalarına kırmızı kurdelaya benzer bişey takarlar ya, o nasıl bişey bildiğimiz kurdela mı takılıyor yoksa o da hazır mı alınıyor sizler onu temin ettiniz mi? yoksa kırmızı bandana mı taksam??

bir de bebek şekeri meselesi var, burada sorduk tanesi 3 YTL diyor çok pahalı

internette bulabileceğim güvenilir bir yer biliyor musunuz?

bayanlaaar doğum çantası hazır olmayan varmı yoksa bir ben mi kaldım
hijyenik pedmi hasta bezimi alsam karar veremedim napiiimCADIARZU

ben daha önce doğum yapmadım ama yapanlar diyor ki ilk başta kanama fazla olduğu için hasta bezi kullanılıyormuş, kanaman azalınca normal ped kullanmaya başlarsın tabi o zamana kadar çoktan hastaneden çıkmış olursun, önceliği hasta bezine ver ben öyle yaptım ya da ikisini de bulndur

canım istanbul eminönü tahta kalede bulabilirsin uygun fiyata..1 ytl den başlayan fiyatlardan bulabilirsin benim arkadaşım tahtakalede. nikah şekeri mevlüt şekeri vs yapan kocaman bi han olduğunu söledi adresini aldım ben oraya bakıcam.. istanbulda değilsin sanırım varsa burda tanıdığın bu tarafdan temin edebilirsin kargoyla filan bi şekilde gönderirler sana.

tatoş hoşgeldin canım tekrar tekrar geçmiş olsun.miniğin seni bırakmaz artık allahım dayanma gücü versin ona önce sonra sana.

kordon kanı dr tarafından doğum esnasında alınıyor ancak bir banka tarafından saklanıyor. sperm bankası gibi ) ancak bu işlem için ve ayrıca her yıl saklama kirası olarak belli bir ücret ödeniyor. Allah korusun ama ileride ciddi bir hastalık olduğunda örneğin kan kanseri doktorlar hemen çocuk yapın derler ya mesela bu kan işte o tip durumlarda işe yarıyor. ayrıca sadece çocuğun kendisi için değil bir hastalık durumunda anne veya baba için de kullanılabiliyor

yaa zaten her şeyin en ucuzu istanbulda benim istanbulda tandığım yok kii

ben kendim yapsam bu malzemeleri nereden temin edebilirim kii, tuhafiyecilerde var mıdır yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…