2009 Şubat Anneleri

doğumlar başladı sanırım kızlar, 3 kişiden bahsetmişsiniz

1. tatoştu bebeği durumu nasıl bilen var mı?

2. si kim?

3. sü nestle olacak sanırım..

kızlaar bu arada dün kızımın beşiği kuruldu, çok tatlı bir beşik aldıııkk sonra gönderirim fotoğrafını, o kadar bekledik ama sonunda beklediğime değdi,

slm kızlar.size kötü bir haberim var baba annem vefat etmiş sabah erken bende yeni ögrendim çok üzüldüm.senağlama dua edin kızlar bende şimdi yasin okucam.:Saruboceq:
size bişey soracagım benim ailem adanada ben şimdi cenazeye gitsem mi gitmesemmi kararsızım ben çok etkilenirim böyle şeyden bebegim olmasa önemli degil.senağlama ablamlar falan sen gelme diyor sizce ne yapayım.:çok üzgünüm: aslında size böyle olumsuz şey söylemek istemem ama ne yapayım paylaşacak kimse bulamadım sizde artık bir ailem gibi oldunuz.senağlama ne olur çok dua edin.

hüvik başınsağolsun canım.bende sabah annemle görüştüm benimde annanem hastalanmıs gene.allah hayırlısını versin.üzülme sende fazla.hem aranız uzak galiba adanayla.gitme se hem yolda zor oluyo hem daha çok üzülürsün orda

hüvik başın sağolsun tatlım. benim nacizane fikrim cenazeye gitmemen. cünkü doğumlarımız yaklaştı. yol ve üzüntüyü de hesaba katarsan seni ve bebeğini yıpratabilir. bence gitme. eminim kimse gelmediğin için sana darılmayacaktır......bebeğine dikkat et güzelim..bu zamanlar bizim en kritik zamanlarımız.

hüvik hayatim basin saolsun cok üzüldüm :teselli:
cnm aslinda ablan hakli yani cenazeye gitmesen cok iyi olur hem sen hemde bebegin etkilenir surda zaten cok az kaldi doguma gidip oralarda cok yipranirsin erken dogumuda tetiklemesin yasadigin olaylar :teselli:
biliyorum insan gitmek istiyor bende gitmek isterdim gitme diyenlere kizardim ama en iyisi bu cnm bebegin ve senin icin, kal evinde esinle evinden dualarini oku babaannen uzaklardan biyerlerden seni görüyordur ,bizlerde seninle babaannen icin dua ederiz :teselli: mekani cennet olsun ins.
:Saruboceq:

yasinini okuduktan sonra klasik bi müzik ac uzan ve ayaklarinin altina bi yastik koy ,eger varsa papatya cayi yap bunlar senin biraz daha rahatlamana neden olucaktir :teselli:

dualarimiz babaannen icin cnm
kendine dikkat et cnm bizi habersiz birakma :teselli:

sasslan cnm benim cok sevindim sanki ben dogurucakmisim gibi heyecanlandim :dance:
rabbim saglikla kucagina alip büyütmek nasit etsin hayatim :1hug:
nasil heyecanlisin dimi ben uyuyamazdim yaa kaydirigubbakcemile3 ama sen simdi cok iyi dinlen cnm :1hug: :asigim: hemen bize yazin doguma giderken ve dogumdan ciktiktan sonra
dualarimiz sizinle allah kurtarsin :içelim:

nestlecim massalahh cnm bebisine ücüncü bebegimiz belli oldu desene delikafadulden
cok iyi beslemissin hayatim melegini hayran kaldim

ins. tatosum ve bebegide iyidir cok merak ediyorum :Saruboceq:

Hüvik canım başın sağolsun.Babanenin mekanı cennet olsun. Biliyorum gönül isterki cenazeye katılmak ama bebeğini düşün. Son hftalardayız kendine dikkat et canım. Dualarımız seninle...

derincim nerde bu senin göbegin ben forumu bulamadım ya.
bebeğim büyüyyor varya orda canım göbekler linki bulabilirsem tıklarsın :))http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/203157-subat-anneleri-hani-bizim-gobusler-37.html BULDUM

doğumlar başladı sanırım kızlar, 3 kişiden bahsetmişsiniz

1. tatoştu bebeği durumu nasıl bilen var mı?

2. si kim?

3. sü nestle olacak sanırım..
aaaaa senin heberin yok mu? 2. Ssaslan ayın 9 unda geliyor bebek Ocak ayının yanii

Son düzenleme:
Ay hüvik ne olur kusura bakma bende açmadı bu son sayfa mesajı yazdıktan sonra düzeldi canım başın sağolsun allah geride kalanlara uzun ömürler versin gitme canım hem yol hem cenaze yorucu olur senin için bebeğinide kendini de riske atma

bayanlaaar doğum çantası hazır olmayan varmı yoksa bir ben mi kaldım
hijyenik pedmi hasta bezimi alsam karar veremedim napiiimCADIARZU

sagol canım.dogru söylüyosunuz gitmicem. canım annane de allah acil şifa versin canım geçmiş olsun.:teselli:

canım çok teşekkür ederim dualarınız için. gitmemeye karar verdim ailemde gelme dedi. artık bu hafta sonu gideriz hem ortalık sakınleşmiş olur.
hepinize çok teşekkür ederim kızlar sagolun. hepinizi çok seviyorum:1hug:

önemli degil canım.sağolun dualarınız için rabbim herkese uzun ömür versin:1hug:

bayanlaaar doğum çantası hazır olmayan varmı yoksa bir ben mi kaldım
hijyenik pedmi hasta bezimi alsam karar veremedim napiiimCADIARZU

Ben de daha hazılamadım aslında bebeğinkini hazırladım da kendiminkini de bu hafta hazırlayacağım inşallah.
Bizim yakıınımız doğum yaptı o hasta bezi alın dedi. Daha iyi oluyormuş bende öyle yapacağım bakalım.
Bu arada gögüs ucu için ne krem alsam ki bilemedim. Salı doktora gidince soracağım bakalım.

teşekkür ederim verdiğin bilgi için. o zaman bende sana göğüs kremi tavsiye edeyim. ben lansinoh aldım sordum araştırdım en iyisi buymuş bebeğe zararlı hiçbir kimyasal yokmuş yani emzirmeden önce silmeye bile gerek yok diyorlar ama sileriz heralde. yinede güvenli olduğunu bilmek güzel.
bu arada bende bebeğin eşyalarını aslında aldım ama kapsamlı bir hstane çıkış seti almışım neleri götüreceğime karar veremedim. sizce?:ecrin_bebek:

Hüvikcim başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah. Kendini ve bebeğini fazla üzmemeye çalış canım, Allah'ın taktiri yapabileceğimiz bişey yok malesef. Herkes kendine biçilen ömrü yaşıyor...

Canım herkes lansinoh diye bir krem var onu tavsiye ediyor. Birde bu kremlere doğumdan 2 hafta önce falan başlamayı tavsiye ediyorlar ayrıca, uçuk falan olmasın diye, bende bu hafta doktor kontrolümde soracağım onu.

Ben hem hastane çıkışını koydum onun yanındada hepsinden yedek mutlaka birkaç şey daha koydum. Zıbın, pijama takımı, havlu, battaniye, yelek, hırka, patik gibi şeyler işte. Aklıma gelmiyor ama ha birde yumuşak tülbentlerden ağız bezi yaptım. Zaten internette çok ayrıntılı var ama o kadarda abartmadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…