doğumlar başladı sanırım kızlar, 3 kişiden bahsetmişsiniz
1. tatoştu bebeği durumu nasıl bilen var mı?
2. si kim?
3. sü nestle olacak sanırım..
bebeğim büyüyyor varya orda canım göbekler linki bulabilirsem tıklarsın :))http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/203157-subat-anneleri-hani-bizim-gobusler-37.html BULDUMderincim nerde bu senin göbegin ben forumu bulamadım ya.
aaaaa senin heberin yok mu? 2. Ssaslan ayın 9 unda geliyor bebek Ocak ayının yaniidoğumlar başladı sanırım kızlar, 3 kişiden bahsetmişsiniz
1. tatoştu bebeği durumu nasıl bilen var mı?
2. si kim?
3. sü nestle olacak sanırım..
hüvik başınsağolsun canım.bende sabah annemle görüştüm benimde annanem hastalanmıs gene.allah hayırlısını versin.üzülme sende fazla.hem aranız uzak galiba adanayla.gitme se hem yolda zor oluyo hem daha çok üzülürsün orda
hüvik hayatim basin saolsun cok üzüldüm :teselli:
cnm aslinda ablan hakli yani cenazeye gitmesen cok iyi olur hem sen hemde bebegin etkilenir surda zaten cok az kaldi doguma gidip oralarda cok yipranirsin erken dogumuda tetiklemesin yasadigin olaylar :teselli:
biliyorum insan gitmek istiyor bende gitmek isterdim gitme diyenlere kizardim ama en iyisi bu cnm bebegin ve senin icin, kal evinde esinle evinden dualarini oku babaannen uzaklardan biyerlerden seni görüyordur ,bizlerde seninle babaannen icin dua ederiz :teselli: mekani cennet olsun ins.
:Saruboceq:
yasinini okuduktan sonra klasik bi müzik ac uzan ve ayaklarinin altina bi yastik koy ,eger varsa papatya cayi yap bunlar senin biraz daha rahatlamana neden olucaktir :teselli:
dualarimiz babaannen icin cnm
kendine dikkat et cnm bizi habersiz birakma :teselli:
Ay hüvik ne olur kusura bakma bende açmadı bu son sayfa mesajı yazdıktan sonra düzeldi canım başın sağolsun allah geride kalanlara uzun ömürler versin gitme canım hem yol hem cenaze yorucu olur senin için bebeğinide kendini de riske atma
bayanlaaar doğum çantası hazır olmayan varmı yoksa bir ben mi kaldım
hijyenik pedmi hasta bezimi alsam karar veremedim napiiimCADIARZU
Ben de daha hazılamadım aslında bebeğinkini hazırladım da kendiminkini de bu hafta hazırlayacağım inşallah.
Bizim yakıınımız doğum yaptı o hasta bezi alın dedi. Daha iyi oluyormuş bende öyle yapacağım bakalım.
Bu arada gögüs ucu için ne krem alsam ki bilemedim. Salı doktora gidince soracağım bakalım.
Ben de daha hazılamadım aslında bebeğinkini hazırladım da kendiminkini de bu hafta hazırlayacağım inşallah.
Bizim yakıınımız doğum yaptı o hasta bezi alın dedi. Daha iyi oluyormuş bende öyle yapacağım bakalım.
Bu arada gögüs ucu için ne krem alsam ki bilemedim. Salı doktora gidince soracağım bakalım.
Ben hem hastane çıkışını koydum onun yanındada hepsinden yedek mutlaka birkaç şey daha koydum. Zıbın, pijama takımı, havlu, battaniye, yelek, hırka, patik gibi şeyler işte. Aklıma gelmiyor ama ha birde yumuşak tülbentlerden ağız bezi yaptım. Zaten internette çok ayrıntılı var ama o kadarda abartmadım yani.teşekkür ederim verdiğin bilgi için. o zaman bende sana göğüs kremi tavsiye edeyim. ben lansinoh aldım sordum araştırdım en iyisi buymuş bebeğe zararlı hiçbir kimyasal yokmuş yani emzirmeden önce silmeye bile gerek yok diyorlar ama sileriz heralde. yinede güvenli olduğunu bilmek güzel.
bu arada bende bebeğin eşyalarını aslında aldım ama kapsamlı bir hstane çıkış seti almışım neleri götüreceğime karar veremedim. sizce?:ecrin_bebek: