2009 Şubat Anneleri

tatosum benim cok gecmis olsun , aklimiz sende kalmisti....
o iyi olucak annesi ben buna kalpten inaniyorum
o senin sevginle daha cok hayata baglaniyor
ins. saglik sorunlarida senin sevgin sayesinde yenicek
masallah bebisin iyi direniyor rabbim onu ve tüm bebisleri nazarlardan korusun
birimize telefon numarani verirsen cok seviniriz cnm sen yazamadigin zaman biz seni arariz
kendine iyi bak hayatim
dualarimiz seninle ve bebisinle

yaa zaten her şeyin en ucuzu istanbulda benim istanbulda tandığım yok kii

ben kendim yapsam bu malzemeleri nereden temin edebilirim kii, tuhafiyecilerde var mıdır yaa
Aybükeciğim sana kesinlikle katılıyorum. Herşey İstanbulda. Bende kendim yapacağm tüllerini kumaşcılarda var. Birde çiçekçilerde de var ama onlara satar mı bilmiyorum. Süsüne gelincede burada sadece kristal emzik buldum bakalım onu alacağım. Kurdele ile süsleyeceğim. Sepetimde var bir tane onu da tüllerle süslersem olur sanırım. Yapınca koyarım inşallah becerebilirim.

bence yaparsın zaten yapımında bişey yok ki, önemli olan malzeme temini, bakalım benim de annemler mersin de oturyor, olmazsa onlardan araştırmalarını isteyeceğim, istanbul da tanıdığı olmayan tek kişi benim sanırım, 15 milyonluk nüfustan bir kişi tanımıyorum be yaaww

aybuke cnnm kraker kiz acilen senin mail adresini istiyor
özelin acik degil ordan yazamadim
bide kraker kiz sayfaya giremiyor sorun cikiyor yazarsan ona ben hemen msnden vericem adresini
bekliyoruz cnm

canım hayırdır inşallah, ben özelimi açmayı bilmiyorum beni yönlendirsene

cimcime özeline yazdım ama 21i ni yazmayı unutmuşum bekle atıyorum

teşekkür ederim kızlar ben de baktım bu siteye sanırım buradan sipariş vereceğiz

ama ben içinde şeker değil de lavanta olsun istiyorum uzun süre saklanabilmesi için bir de altında mıknatıs olmalı buzdolabına asılması için

güzel şeyler var, ikinize de teşekkürler

bu arada e mailime bugün giremeyeceğim eşim başımda yeter artık kalk deyip duruyor, haklı tabi kaç saattir bilgisayaraın balındayım, kızımda isyan ediyor artık vuruyor vallahi tekmeleri kalk uzan diyor sanırım

özelimi açmayı başardım sanırım, kızlar bişey olursa görüşürüz özelden

kızlar merhaba herkes iyidir inşallah ,ben doğum çantamı hazırladım bir kaç eksiğim kaldı ya şu göbek bağını da almalımıyız bi o eksik ...beşiğimiz salı günü geliyo...heyecanda artıyo doğum yaklaşıyo dün biraz sancım vardı bugün iyiyim ama sanki göbeğimi daha aağıya yakın hidssediyorum ,haftalar geçtikçe dahada inecek tabi,,cuma günü son çalışma günüm izne ayrılıyorum nihayet..dinleniyim evimde azıcık..iyi geceler...öptüm bebişlerinizi...

iyigeceler kızlar tatoşcum dualarımız seninle bebişin çok güçlü allahın izniyle iyileşicek canım hüvik seninde başın sağolsun babannenin mekanı cennet olsun gitmemen en iyisi hem havalar çok soğuk hemde ağırlaştık artık riskli olur senin için

bende bugün zar zor temizlik yaptım artık çok zor oluyo valla temizlik dediğimde öle dip köşe değil alt tarafı evi süpürdüm ama sanki bütün evi kaldırmışım gibi yoruldum

İyi geceler kızlar bizde bugün ikea ya gittik eksik listesi yaptım eşim gelsin sürüklücem oraya .Benim de çantam hazır değil daha evimde de bir sürü iş var öffff gözümde büyüyor hepsi bu hafta dr.kontrolü var ama ona bile gitmek gelmiyor içimden nedense saldım gene .....
TATOŞ canım ne denir ne yazılır ki bilemiyorum allah sana,eşine ve bebeğine çok büyük sabır ve dayanma gücü versin inşallah bugünleri atlatacaksınız hepimizin duaları sizler için

kizlar biz uyumaya gidiyoruz hepinize iyi geceler tatli rüyalar
ins. hepimiz rüyalarimizda bebislerimizi görürüz :))) ayy negüzel olurdu yaa

mucizelerimle sizleri ve bebislerinizi kocamann öpüyoruz teyzesleri :)))

kızlar doğum için gecelik alsammı cuma günü alışverişe çıktım pijama takımı iç çamaşırı filan aldım gecelik bir türlü beğenemedim yok çünki hepsi kötü gecelik olmazsa olmazmı yoksa almasamda olurmu acaba :uhm:

canlarım herkese iyi geceler tatoşcum Allah bebeğine ve sana dayanma gücü versin canım dualarımız ssizinle Rabbim tüm bebeişleri korusun.
ben de şiddetli gbip oldum kızlar eşimden bulaştı inanın şu an gözlerimden yaş geliyor ta,yarın doktora gideceğim çalışamaz raporu alacağım çalışmayı çok isterdim ama ancak 2 hafta dayanabildim çalışmaya 2 dönemde yetmeyen yere rapor alırım artık acaba gribin bebeğe bir zararı olurmu inşallah olmaz.ALLAH HEPİMİZE İYİLİKLER VERSİN BEBEKLERİMİZİ VE BİZLERİ KORUSUN EŞLERİMİZ DE DAHA ANLAYIŞLI VE İLGİLİ OLSUNLAR İNŞALLAH KENDİNİZE İYİ BAKIN

kızlar doğum için gecelik alsammı cuma günü alışverişe çıktım pijama takımı iç çamaşırı filan aldım gecelik bir türlü beğenemedim yok çünki hepsi kötü gecelik olmazsa olmazmı yoksa almasamda olurmu acaba :uhm:

canım gecelik lazım oluyormuş özellikle hastanede ilk gün ben de alacağım doğum yapanlar öneriyorlar

Tatos , dua ediyorum herzaman bebisin icin.O artik bizimde bebisimiz gibi oldu her ne kadar görmesekte.Allah ´im insallah yardimini esirgemiyecek sizlerden.Moralini yuksek tut canim.

X