Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AAAAAAAAAA NERDESİNİZ KIZLAR yeğenimin ödevi vardı onu yaptırdım kaç saattir yokum birikmiştir dedim yazılanlar yok kimse klava:
HEYOOOO ben göbeğimin resmini koydum kızlar hadi sizlerden de bekliyorum çarpıştıralım göbekleri:CüvCüv:
sevgili şubat anneleri kader arkadaşlarım. hastane çantamı hazırladım ama hala acaba bi eksiğim varmı diye telaş içindeyim sanki her an doğuma gidecekmişim gibi. son bi kez karşılaştıralım olurmu.
1 sabahlık
2 gecelik
çorap- iç çamaşırı (birkaç adet)
terlik havlu tarak toka havlu
hijyenik ped
emzirme sütyeni 2 adet
göğüs kremi
göğüs pedi
birkaç makyaj malz.
fotoğraf mak./kamera
-----
bebek için hastane çıkışı seti
ekstradan 2 küçük havlu
bebek bezi
eksiğim unuttuğum varmı CADIARZU
sevgili şubat anneleri kader arkadaşlarım. hastane çantamı hazırladım ama hala acaba bi eksiğim varmı diye telaş içindeyim sanki her an doğuma gidecekmişim gibi. son bi kez karşılaştıralım olurmu.
1 sabahlık
2 gecelik
çorap- iç çamaşırı (birkaç adet)
terlik havlu tarak toka havlu
hijyenik ped
emzirme sütyeni 2 adet
göğüs kremi
göğüs pedi
birkaç makyaj malz.
fotoğraf mak./kamera
-----
bebek için hastane çıkışı seti
ekstradan 2 küçük havlu
bebek bezi
eksiğim unuttuğum varmı CADIARZU
Günaydın gercı oglen oldu artık 12 yı gecıyor tünaydın dıyelım artıkın :)
Ama pazar olması nedenıyle pek kımse yok herkes dınlenıyor sıcak evınde ne guzel :)
Benim de bebıs hıc durmuyo...
Sık ıdrara cıkıyorum...sureklı ıdrar kesesıne baskı yapıyor.Bazende sancı yapıyo.İyiden ıyıce hıssedıyorum artık onu.Bazen oyle bı hareket edıyokı sankı cıkacak gıbı..
Dogumlar yaklasıyor herkesın....
ALLAHIM bugunlerı de gösterdı bıze sagsalım kurtarmak nasıp etsın bızı ısallah saglıcakla alalım bebeklerımızı kucagımıza...