2009 Şubat Anneleri

yaaa gerçekten büyükmü görünüyor o kadar değil aslında ama resmi sansürlemek için kesmek zorunda kaldım ama yine de büyük sayılır hadiiii sizde koyun resimlerini de karşılaştıralım

kızlarrrrrr...acayip yorgunum ama sizi habersiz bırakamazdım....bugün doktor kontrolü vardı malum...benim oğlan 3300 gr. olmuş...memlekete paşa doğuruyorum anacım:))) 33.haftamız bitmedi daha düşünün yani...sanırım tatoş ve ssaslan dan sonra 3. ben olacağım...30 ocak ta alalım bunu dedi doktorum...kocamda tutturdu 02.02.2009 olsun diye...o aralar doğuruyorum anlayacağınız...36 hafta itibariyle organ gelişimi tamamlanmış oluyormuş...kalan 4 hafta yağ dokusunun ve kilosunun artması için bekleniyormuş ki bizde ona gerek kalmadı...işin ilginç yanı kızlar ben 1 haftada 600 gr kilo vermişim bebiş 500 gr kilo almış..valla ben bu işten hiçbişi anlamıyorum...doktor sonrası doğru tahtakale/mahmutpaşaya...ufak tefek eksikler vardı..mevlütte tespih / yazma dağıtacağım onları aldım...bebek şekeri için jelatinli şekerlerden aldım...su termometresi / göğüs ucu kremi / sabahlığıma uygun fiyonklu taç / ayak izi çıkan bebek çerçevelerinden / kanguru filanda aldım...perşembe filanda odası geliyor kısmetse...halı ve perde işi kalıyor bir tek...gerisi tamamlanmış oluyor çok şükür...bu akşamda annemin ördüğü minyatür patiklerin içine şekerleri yerleştireceğim...yarın röfleye gidiyorum...hafta içi arkdaşım ağda yapmak için gelecek...anlayacağınız çok çalışmam lazım çokkkkk....şimdilik böyle kızlar..öpüyorum hepinizi....

nestecim maşalah bebişine ne yiyon ne içiyon ya bu kadr kilo alıyo maşllahh dökülmeye başladık yavaş yavaş hayırlısı hakkımızda

nestlecim maşallah bebişine
30 ocağa 5 kg'a yakaşacak bu gidişle

slm kızlar ben bugün hep siteye girdim ama bizim topiğe yazı yazamadım kabul etmedi nedense... şimdi açılmış sevindim.... bende dedim bizim kıslar nerdeler acaba..........

nestle maşallah tosuncuğaa.ne güzel işte erken kavusucaksınız yawrularınıza.bizde eşimle gezdik geldik kızılayda yorulmusum baya

Kızlar başladık valla. Nestleciğim çok sevindim senin adına.
Benim 3 hafta önce böbreğime stent takılmıştı. o sırada idrara çok gidiyordum ve miktar olarak daha fazlaydı sanki. O kadar su içiyorum ama bilmiyorum. Acaba yine böbreğim açılmaya mı başladı. Çok korkuyorum. Doktor bide demiştiki stend düşebilir diye de söylemişti yoksa düştümü anam.:roflol: Offf kızlar ne yapacağım bilmiyorum:eek:klava:

Nestle maşallah 41 kere hadi bakalım 4 numara kim olacak bugün çoooookkk sessiz di burası nerdesiniz kızlar

kizlar valla cok az kaldi, sadece bir ay ve artik yavas yavas dogumlar basliyacak bizdede.Ben gec dogurmak istemiyorum, ayricada dogumdan korkmuyorum , ama yinede Allah´a dua ediyorum rahat gecsin, bebislerimiz sag salim dogsun diye.Insallah dualarim tutar.Iyi geceler herkese

nestle canım maaşallah tosuncuğuna doğunca hemen resmini koy olurmu çok merak ettim bak şimdi minnoşunu yerim onu bennnnn

günaydın kızlar galiba herkes uyuyo.mirmirmirmir ya ben uyuyamıyorum ama uyudummuda yataktan kalkamıyorum. şu an sersem gibiyim uykusuzluktan:çok üzgünüm: hadi size iyi uykular

AAAAAAAAAA NERDESİNİZ KIZLAR yeğenimin ödevi vardı onu yaptırdım kaç saattir yokum birikmiştir dedim yazılanlar yok kimse :eek:klava:
HEYOOOO ben göbeğimin resmini koydum kızlar hadi sizlerden de bekliyorum çarpıştıralım göbekleri:CüvCüv:

derincim nerde bu senin göbegin ben forumu bulamadım ya.

sevgili şubat anneleri kader arkadaşlarım. hastane çantamı hazırladım ama hala acaba bi eksiğim varmı diye telaş içindeyim sanki her an doğuma gidecekmişim gibi. son bi kez karşılaştıralım olurmu.
1 sabahlık
2 gecelik
çorap- iç çamaşırı (birkaç adet)
terlik havlu tarak toka havlu
hijyenik ped
emzirme sütyeni 2 adet
göğüs kremi
göğüs pedi
birkaç makyaj malz.
fotoğraf mak./kamera
-----
bebek için hastane çıkışı seti
ekstradan 2 küçük havlu
bebek bezi

eksiğim unuttuğum varmı CADIARZU

günaydın kızlar herkese iyi pazarlar :kahve: nestlecim senin adına çok sevindim hihoyyyt sağlığı yerindeyse daha fazla beklemene gerek yok bencede prenslerin üçüncüsüde geliyor demek :sm_cool: bakalım prensseslerden alıçılışı kim yapıcak kaydirigubbakcemile3

sevgili şubat anneleri kader arkadaşlarım. hastane çantamı hazırladım ama hala acaba bi eksiğim varmı diye telaş içindeyim sanki her an doğuma gidecekmişim gibi. son bi kez karşılaştıralım olurmu.
1 sabahlık
2 gecelik
hijyenik ped
emzirme sütyeni 2 adet
göğüs kremi
göğüs pedi
birkaç makyaj malz.
fotoğraf mak./kamera
-----
ekstradan 2 küçük havlu
bebek bezi

kenin için hazırladıkların yetrli gibi geldi bana bende bu şekilde hazırladım ama bebek için sadece hastane çıkışı yeterli olmaz bence ben hastane çıkışı yelek hırka 2 tane penye battaniye tulum çorap ağız mendilleri ıslak mendil havlu bunları koydum aklıma geldikçede ekliyorum yerimseniben

Günaydın kızlar yine soğuk bir gün, Karlı hava. Dışarı çıkamayacağım anlaşılan ben çok sıkılıyorum ya evde. Evde durdukça iş yapmak istiyorum. Artık iş yaprken zorlanıyorum hatta yapamıyorum ve de acayip sinirleniyorum.

Günaydın gercı oglen oldu artık 12 yı gecıyor tünaydın dıyelım artıkın :)
Ama pazar olması nedenıyle pek kımse yok herkes dınlenıyor sıcak evınde ne guzel :)
Benim de bebıs hıc durmuyo...
Sık ıdrara cıkıyorum...sureklı ıdrar kesesıne baskı yapıyor.Bazende sancı yapıyo.İyiden ıyıce hıssedıyorum artık onu.Bazen oyle bı hareket edıyokı sankı cıkacak gıbı..
Dogumlar yaklasıyor herkesın....
ALLAHIM bugunlerı de gösterdı bıze sagsalım kurtarmak nasıp etsın bızı ısallah saglıcakla alalım bebeklerımızı kucagımıza...

günaydın kızlar, biz de geç kalktık bugün, çünkü hava berbat gerçekten yağmur yağıyor ve soğuk ,yattık yatabildiğimiz kadar

1 sabahlık
2 gecelik
hijyenik ped
emzirme sütyeni 2 adet
göğüs kremi
göğüs pedi
birkaç makyaj malz.
fotoğraf mak./kamera
-----
ekstradan 2 küçük havlu
bebek bezi

hasta bezi bulundur bir de hasta yatağı örtüsü

Günaydın gercı oglen oldu artık 12 yı gecıyor tünaydın dıyelım artıkın :)
Ama pazar olması nedenıyle pek kımse yok herkes dınlenıyor sıcak evınde ne guzel :)
Benim de bebıs hıc durmuyo...
Sık ıdrara cıkıyorum...sureklı ıdrar kesesıne baskı yapıyor.Bazende sancı yapıyo.İyiden ıyıce hıssedıyorum artık onu.Bazen oyle bı hareket edıyokı sankı cıkacak gıbı..
Dogumlar yaklasıyor herkesın....
ALLAHIM bugunlerı de gösterdı bıze sagsalım kurtarmak nasıp etsın bızı ısallah saglıcakla alalım bebeklerımızı kucagımıza...

benim de söylemesi ayıp tuvaletim geliyor sık sık, ama tuvalete gidene kadar idrarımı kaçırıyorum tıtamıyorum yaaaa, bıktım her wc den sonra iç çamaşırı değiştirmekten

X